בוקר טוב עולם
|כלניתת|

bimbo.

New member
בוקר טוב עולם ../images/Emo42.gif|כלניתת|../images/Emo142.gif

נכון שהיה כיף לישון עוד שעה (אני כמובן לא הצלחתי)
שיהיה לכם יום וסופ"ש נהדר

שרה16

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

התעוררתי רק עכשיו..מרגישה כאילו אמצע היום. והבתים המצויירים של איימי..נפלאים!! פתאום ניזכרתי בעיירה בשוויץ (נדמה לי) שביקרתי בה לפני 25 שנה. השטיינאריין..(משהו כזה בכל אופן..) עיירה שנושקת לנהר הריין עם ברבורים בגדה, ובתים צפופים שבקושי אוטובוס יכול לעבור,וכבישים מרוצפים אבנים מרובעות..וגולת הכותרת,חזיתות הבתים המצוירות,משהו מדהים! בסגנון גותי,כנסייתי כזה..(זה מה שמצטייר לי בראש). מקום שבהחלט שווה ביקור נוסף.

בוקר טוב ועה"ח שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

התעוררתי מוקדם ובמשך שעות קראתי כתבות בעיתון... העיתון מלא בכתבות על מלחמת יום הכיפורים... בפרספקטיבה של 30 שנה לאחור - הדברים נראים אחרת... ואני זוכרת את עצמי ביום כיפור לבד בבית עם תינוק בן 3 חודשים (בעלי היה בדיוק אז בשרות מילואים), זוכרת את הבלבול לנוכח התכונה ברחובות, גיוס השכנים והחברים... וזוכרת אח"כ 6 חודשים ארוכים של צפיה שבעלי יחזור מהצבא... הרבה ארועים מהתקופה ההיא אני מעדיפה לשכוח - רק שבראש שלנו אין כפתור delete והדברים החרטים וצצים חדשות לבקרים. שיהיה לנו שבת של שלום

לייציק

New member
בקר טוב, שבת שלום וגמר חתימה טובה

האם זה סימלי, שאנחנו נמצאים במזל מאזניים וכל מצוותינו חטאינו נשקלים אה מול אלה ...? מאחר וכולם החליטו דוקא עכשיו, לבקש סליחה מחבריהם ... אצטרף לחבורה גם אני ומבקשת סליחה מכל מי שפגעתי בו במזיד (לא שידוע לי...) או שלא במזיד, ומאחלת שנה חדשה של שלום, חברות ושמחה לכווולכם ...
שנה טובה
ו-
חתימה טובה

שרה16

New member
ערב טוב לכולם../images/Emo142.gif

וקצת לפני הסעודה, כמה טיפים איך להתנהל במהלך הצום ולקראתו. אני מצרפת מין פסל אצטקי מקרמיקה,שיצרתי. אחד צריך להיות מולבש על ראש השני (טוטם) רק אני מפחדת שלא ישבר.

סבאאורי

New member
שרה פסלים

אני לא יודע באיזה חומר את משתמשת אבל פעם אמרו לי שלעיסה בגבס מערבבים דבק מיוחד שמחזק מאד את הגוש הסופי. הגיוני שדבק בעיסה מחזק. תבררי איזה דבק יכול לעזור בעבודתך... ברכות

שרה16

New member
תודה על העיצה../images/Emo22.gif

קרמיקה ,אחרי שריפה בתנור, לא ניתן להוסיף דבר לחומר. ניתן להדביק עם דבק חזק,אבל אז נוצר פסל בגובה מטר בערך.יש דרדס בן 12 המהווה "סכנה לציבור" לפסלים שלי, בגלל זה כולם למעלה מעל הראש,או בגינה..(בעיקר הסדוקים וכאלו שכבר זכו בנחת רגלו של העולל..)

באיה

New member
שרה, את מנת המחמאות שלי

קיבלת כבר מזמן, נכון? בכל זאת שוב אומר לך שיש לך במה להשוויץ.

emmy5

New member
שרהל'ה:-בוקר טוב ונפלא D

עכשיו אני עשה לשוויץ לחפס את הבתים

emmy5

New member
כולם..בקור עם יעלי 2../images/Emo6.gif

מצאתי כמה תמונות של ורנה בבולגריה ,אנחנו נלך לבקר את יעלי ... "שבת שלום יעלי " איך אפשר לנסוע בלדנו ? כולנו איתך בורנה שבבולגריה... ENJOY

לייציק

New member
אממי ../images/Emo6.gif איזה תמונות יפות...../images/Emo22.gif

ואיזה רעיון נחמד... כל מי שייסע לחו"ל, אנחנו מיד מצטרפים אליו לאותו מקום בעזרת האינטרנט ומרגישים כאילו אנו מטיילים ביחד אתו וחווים אתו את המראות... ואת החוויות מהמקום יספר לנו כשיחזור ... רואים שיש לך נשמה של אמן ...
כמו ששיכור מוצא תמיד את היין... אוהב אמנות ויופי, ימצא תמיד את מושאי אהבתו בכל מקום ...

ora11

New member
שבת שלום לכם חברים../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

שבת שלום שנה טובה וגמר חתימה טובה לכל עם ישראל. איזה תמונות יפות של וורנה אנחנו היינו שם במאי. מעלה לי חיוך תודה

למעלה