בוקר טוב עולם!

בוקר טוב עולם! ../images/Emo42.gif

יש ברבורים באגם.. והנה אני הולכת...
אז בוקר טוב לכולם,...

מנצל"שת את עצמי.. חחח

כבר ציינתי בזמן האחרון כמה אני שונאת את קריישן??? לא רק שהמחירים שלהם מופקעים, גם מה שאני קונה לא שווה את זה... כאילו, אני יכולה ללכת לתופרת, לתת לה חולצה ולהגיד לה לרקום לי עליה איזה לוגו של זינה, פצפון וקטן וחמוד... וזה לא יעלה לי הרבה, נגיד 50-60 שקל... אבל קרייאשן? לא... אין מצב... חולצה עם לוגו קטנטן ופצפון, 225 דולר... כן, למה לא? בכל מקרה, זה מוקדש לדפי, ראיתי שם את החרב הזאת|! למכירה, אז אם יש לך 500 דולר, אז תלכי לקנות... יותר שווה משלי, לא?

*neta*

New member
225 לחולצה ??

מיכל רואה טוב ?
בכל מקרה, תמונות מהמפגש עכשיו בגלריות. כן, חסרות הרבה תמנות עקב בקשות הציבור.. כל מי שלא רוצה שתמונתו תופיע שם (חוץ ממיכל) שיפנה אל האחראים

shanyz

New member
../images/Emo9.gif ואני מנצלת כדי לשים עוד

וולפייפר שהכנתי!:)

תמונות מפגש!!!

אוקיי, מצאתי את התמונה הזאת שם, כנראה שהיא צולמה לפני שהגעתי... והגעתי למסקנה גם על מה כל אחד חושב, אז שימו לב... ניבה עם הגב אליי, אז אני לא יכולה לדעת...
דפי: "נו, אביב, תקשיבי לי!" אביב: "שנייה, דפי, יש שם איזה משהו נורא מעניין..." שירי: "מממ... מעניין מה מיכל מתכננת לשני..." שני: "יו, ניבה ראתה את לוסי ואת כולם על הבמה, והייתה בארצות הברית בכנסים.. איך אני מקנאה בה!" הילונת: "יו, איפה המיכל הזאת, שתבוא כבר! אני צריכה ללכת למפגש של השבט!" עדי: "מעניין אם גם הילה חושבת על איך אני אאפר אותה תוך חמש דקות לפני שהחבר'ה יגיעו..." כן, כן, גבירותיי, זה ה-מ-ק-ו-ר! חחח סתם... בכל מקרה, מה זה ההודעה הזאת? אוף, לא משנה... נטע! התמונות......... בסדר.... המצלמה שלך לעומת זאת, 10! חה! *מתחנפת*

*neta*

New member
יא מיכל רוצה שנתחיל לדובב תמונות ??

יש שם כמה תמונות שלך שאפשר לצרף להן כמה משפטים

אני לא אוהבת אותך יותר!

סתם. בכל מקרה, אני מוחה! התמונה שלי עם החרב, זה לא מיכל וחרב זה מיכל והחרב שלה רק שלה! שיום אחד היא תקנה לדפי כזאת...

shanyz

New member
סורי אבל אני מנצל"ש שוב כדי לשים

עוד ולפייפר
הוולפייפר הזה לא יצא משהו כי יש המון המון תמונות שלא יכולתי לשים, קשה לי להסביר, אבל כאילו היתה לי בחירת תמונות מאוד מאוד מצומצמת..
אז.. זה מה שיכולתי להכין בינתיים...

Dafi the Mighty

New member
תמר תיתן לי חרב!

אחרי יום שלישי המתוכנן חסר לה אם לא!
סתם, תמר- אין פה שום הבטחה! אז ששש! נטע- תדובבי תמונות! זה יהיה מצחיק, אבל לא את שלי, כי שלי אסור... אה! נטע ושירי, אני קרובה להגיד למורה האהובה שלכן לביולוגיה שאתן מוסרות לה ד"ש חם.

*neta*

New member
מה את שחה, התמונות שלך הכי דורשות

דיבוב
כל הזמן עשית פרצופים.

shanyz

New member
מנצלש"ת...

אממ מישהו אתמול ראה את הסרט גלדיאטור? או ראה מתישהו? כי..רציתי לשאול..רואים של את סיזר
בתור איש זקן מאוד מאדו והוא מת.. אממ..זה אותו הסיזר שלנו? כאילו...זה אותו הזמן וכבייכול אותו הסיזר שאנחנו רואים? או שזה סיזר שבא אחריו או משהו כזה..? וגם... לסיזר שלנו, אצל זינה, אין לו ילדים נכון?! או שהוא היה פעם נשוי או משהו כזה?

Dafi the Mighty

New member
אף פעם לא ראיתי את הסרט גלדיאטור

במלואו (בכל הפעם שיצא לי לראות אותו, נרדמתי באמצע... לא בגלל הסרט, פשוט בגלל שזה היה או בלילה באיזה חדר כשאני שוכבת בשק שינה וזה על מסך ענק או בנסיעה ארוכה באוטובוס) אבל אני דיי בטוחה שזה לא יוליוס קיסר. בזינה, לסיזר אין ילדים והוא לא נשוי לפי מה שידוע לנו, אבל אוקטיביוס הוא הבן המאומץ שלו.

מנצל"שת ../images/Emo32.gif ../images/Emo91.gif../images/Emo70.gif

הרשו לי להמליץ לכן על משהו שלא קשור לפורום כל כך, אבל אני עדיין מוצאת אותו חשוב. בד"כ אני מחליטה לצאת להליכה של סביבות השני קילומטר, לפעמים יותר, בשעות הערב. למרות החורף והכל, כלום לא ישתווה לעולם לרבע שעה עד עשרים דקות שתקדישו בשביל זה. זה בריא, זה מרענן וזה נחמד. היום, בגלל שקמתי אתמול מאוחר, ובגלל שיש לי היום טסט, ואני חייבת להיות רעננה (כן, כן, חמישי, תצחקו לכן, אבל העיקר שהטסטר הצבאי הנחמד (אני מתחנפת כבר מעכשיו) יעביר אותי ואני אגמור עם זה כבר!), החלטתי לצאת להליכה דווקא בבוקר. שמתי את נעלי הריצה שלי, ונראיתי כמו עגבניה מטיילת ברחבי העיגול (מושב, וואטאבר) בגלל הטרנינג האדום הבוהק שלי. אני חייבת לציין שלעולם לא היה לי משהו מרענן כמו זה. צעדתי עם הדיסקמן (שתודה רבה לו ששום אנטי שוק לא יעזור, והוא בכל מקרה יקפוץ ממילא) עם אחד הפסקולים הנהדרים של הסדרה המצויינת... שכחתי איך קוראים לה, משהו עם איזה יוון העתיקה... יש על הפסקול מוזיקות מרגיעות ומרגשות ונעימות לשמיעה, והכי הרבה, מאוד סנטימנטליות, מזכירות לי קטעים מהסדרה... בכל מקרה, אני ממליצה לכולם פה, גם אם זה אומר לקום עשר דקות קודם ולא להתפנק במיטה הרבה זמן, זה שווה... ברצינות! יום נעים ונפלא לכולם, שלכם, מיכל הלטאה שלא זקוקה לשמש בשביל לצאת החוצה.

*neta*

New member
בהצלחה מיכל ../images/Emo73.gif ../images/Emo42.gif

ואני ממליצה על לרוץ בערבים
.

gabrielle

New member
../images/Emo32.gif היי כולם- איזה געגועים...

אני אצל ידיד שלי עכשיו, שוב המחשב שלי עושה לי בעיות קשות. אני אסכם לכם את המסע שלי לפולין כשהוא יתוקן, כי ת'אמת אני מתה לספר למישהו כבר ואתם באמת האנשים המתאימים לכתוב להם מהלב... בכל מיקרה, התגעגעתי אליכם מאוד מאוד ואני משתדלת לתקן את המחשב שלי כמה שיותר מהר כדי לחזור... שמחתי לשמוע שנהנתן במפגש והצערתי עוד יותר על כך שהפסדתי אותו... אוהבת, ירדן.

shiri_b

New member
ירדןןןןןן

על המפגש- חפיף עוד מעט פסח (חופש!!) ויהיו עוד ונראה לי מי שבאמת סבלה שלא היית זו מיכל שספגה את מה שהיה אמור להיות בשבילך...
התגעגענו אלייך גם, נחכה שהמחשב יתוקן.

למעלה