מנצל"שת ../images/Emo32.gif ../images/Emo91.gif../images/Emo70.gif
הרשו לי להמליץ לכן על משהו שלא קשור לפורום כל כך, אבל אני עדיין מוצאת אותו חשוב. בד"כ אני מחליטה לצאת להליכה של סביבות השני קילומטר, לפעמים יותר, בשעות הערב. למרות החורף והכל, כלום לא ישתווה לעולם לרבע שעה עד עשרים דקות שתקדישו בשביל זה. זה בריא, זה מרענן וזה נחמד. היום, בגלל שקמתי אתמול מאוחר, ובגלל שיש לי היום טסט, ואני חייבת להיות רעננה (כן, כן, חמישי, תצחקו לכן, אבל העיקר שהטסטר הצבאי הנחמד (אני מתחנפת כבר מעכשיו) יעביר אותי ואני אגמור עם זה כבר!), החלטתי לצאת להליכה דווקא בבוקר. שמתי את נעלי הריצה שלי, ונראיתי כמו עגבניה מטיילת ברחבי העיגול (מושב, וואטאבר) בגלל הטרנינג האדום הבוהק שלי. אני חייבת לציין שלעולם לא היה לי משהו מרענן כמו זה. צעדתי עם הדיסקמן (שתודה רבה לו ששום אנטי שוק לא יעזור, והוא בכל מקרה יקפוץ ממילא) עם אחד הפסקולים הנהדרים של הסדרה המצויינת... שכחתי איך קוראים לה, משהו עם איזה יוון העתיקה... יש על הפסקול מוזיקות מרגיעות ומרגשות ונעימות לשמיעה, והכי הרבה, מאוד סנטימנטליות, מזכירות לי קטעים מהסדרה... בכל מקרה, אני ממליצה לכולם פה, גם אם זה אומר לקום עשר דקות קודם ולא להתפנק במיטה הרבה זמן, זה שווה... ברצינות! יום נעים ונפלא לכולם, שלכם, מיכל הלטאה שלא זקוקה לשמש בשביל לצאת החוצה.