בוקר טוב עולם ../images/Emo42.gif
געגעתי אליכם , יש ל ימלא לספר לכם. קודם כל המפגש בגן אתמול היה בהחלט חביב , ממשיכים עם בר 3 ילדים מהגן הקודם , מתוכם חבר וחברה מאוד קרובים לבר....אחת מהן היא חברה של בר...הם כבר יוצאים ביחד כמה חודשים
ביום ראשון הוא יהיה עד 10 בגן , למחרת עד 11 ואח"כ עד 13:20 למשך שבוע , אח"כ יתחיל הצהרון. הזיקוקים אתמול הפחידו את בר , וכשהם נגמרו , בר שאל מתי יהיו עוד פעם רעש ??? היום בערב אנחנו מוזמנים עם הבנים למסעדה , הבעלול סיים אתמול פרוייקט גדול בעבודה (שהוא ניהל ) , וכל החברה עם המשפחות יוצאים היום לארוחת חגיגה משותפת לסיום הפרוייקט, רק אין לי עדיין מושג לאן ובאיזו שעה...פרט שולי
SR - בשבת אנחנו כנראה בבית אז אולי ניפגש לחגוג לילדים את תחילת שנה"ל ? ( בשישי אנחנו בצהריים נוסעים לטבעון ואח"כ לחברים ) טוב אני חוזרת לבנים שלי , אחזור אח"כ לעשות פה קצת סדר בבלאגן ולהתעדכן. עדן מתי אתן בבית ? אולי באמת נקפוץ אליכן מאוחר יותר נראה כבר. אורית איפה נעלמת לך ? יאללה ביי אJי
געגעתי אליכם , יש ל ימלא לספר לכם. קודם כל המפגש בגן אתמול היה בהחלט חביב , ממשיכים עם בר 3 ילדים מהגן הקודם , מתוכם חבר וחברה מאוד קרובים לבר....אחת מהן היא חברה של בר...הם כבר יוצאים ביחד כמה חודשים