בוקר טוב עולם יום נפלא לנו
D dors New member 1/7/03 #3 ../images/Emo42.gif בוקר... השמש זורחת הציפורים לא מצייצות ולי אין 5 שח כדי לקנות פחית!!!!
C claimbing New member 1/7/03 #6 ../images/Emo42.gifבוקר טוב... אני עומד להתעלף אחרי 4 שעות פינג-פונג רצוף..באולם לא ממוזג
C claimbing New member 1/7/03 #9 כן - אני כבר שנתיים משחק ../images/Emo13.gif גם אתה? [למה הפרצוף? חחח]
Y Yanin K New member 2/7/03 #12 שיחקתי פעם, פרשתי חבל באמת, זה ספורט כיפי בטירוף, אחד האהובים עלי (וזה לא שאני מת על ספורט )
C claimbing New member 2/7/03 #15 תחזור...או שתקבל צ'ופ באקהנד לפנים אולי נוכל לשחק פעם...נארגן מפגש במקום שאפשר לשחק...באיזה קאנטרי קלאב...חחח
תחזור...או שתקבל צ'ופ באקהנד לפנים אולי נוכל לשחק פעם...נארגן מפגש במקום שאפשר לשחק...באיזה קאנטרי קלאב...חחח
C commandocamel666 New member 2/7/03 #20 קבל ספין בקהנד ונראה אם תצליח להחזיר צ'ופ פורהנד הגנתי. גם אני הייתי פעם 3 שנים ואז נסגר החוג אחרי שכולם פרשו כי החליפו מאמן לאחד מעפן. יאללה בואו אם אתהם רוצים נארגן איזה משחק פעם. ייקח לי כמה שעות להיזכר אבל חפיף.
קבל ספין בקהנד ונראה אם תצליח להחזיר צ'ופ פורהנד הגנתי. גם אני הייתי פעם 3 שנים ואז נסגר החוג אחרי שכולם פרשו כי החליפו מאמן לאחד מעפן. יאללה בואו אם אתהם רוצים נארגן איזה משחק פעם. ייקח לי כמה שעות להיזכר אבל חפיף.
Y Yanin K New member 2/7/03 #13 שיחקתי פעם, פרשתי חבל באמת, זה ספורט כיפי בטירוף, אחד האהובים עלי (וזה לא שאני מת על ספורט )