"בוקר טוב עולם"....

gaia20

New member
"בוקר טוב עולם"....

"מה שלום כולם"? חברים יקרים, שיהיה לכם סופשבוע נעים ושקט..... בוקר טוב

3ויוי

New member
../images/Emo24.gifגם ממני סוף שבוע מקסים../images/Emo9.gif

שאלה קטנה לי אליכם ,,, האם למישהו היה ניסיון עם כאב שיניים הקשור בלופוס יש לי שן שכואבת מאד ,שן בינה ואין בה חור .אך היא כואבת כל אימת שיש לי התנפחות וחום באזור הראש המצח .אני לוקחת אופטלגין וזה עוזר , אך כידוע אסור להיתמכר לכדור הזה. אפה קובי ?הרוקח שלנו,,מיזמן לא הראה סימן חיים. שלכם אוהבת ויוי.

gaia20

New member
מוזר שאין חור בשן....

כידוע הלופוס יכול להגיע גם לשיניים ולחניכיים.... אולי יש דלקת ממש בין השן לחניכיים? חוץ מזה, הית אצל רופא שיניים? אם כן, מה הוא אמר?

ilush

New member
איזה באסה...

הי ויוי, מה שלומך, מה עם השן? מזדהה איתך בכאבך- כאבי שיניים זה דבר נורא... לפי דעתי ונסיוני, אין קשר בין הכאב ללופוס- שיני בינה זה פשוט סיפור- המצאה לא כל כך מוצלחת שהרבה אנשים סובלים ממנה. עפ"י הסבר שקיבלתי מרופא שיניים, כשיש כאב בשן בינה (בייחוד כזאת שלא לגמרי יצאה..) בד"כ מדובר בחור קטנטן, שלא ניתן לראות. בגלל המיקום של השן, קשה להגיע אליה בצחצוח באופן יסודי ולכן היא מועדת להווצרות חורים ודלקות חניכיים מקומיות. רופאי השיניים, שבד"כ לא ממהרים להציע עקירה, תומכים בד"כ בעקירה במקרה של שן בינה "מנדנדת". יקירתי, מקווה שעזרתי.. תרגישי טוב, אילנית.

3ויוי

New member
../images/Emo39.gifהיי אילנית../images/Emo20.gif

לא היתי אצל רופא מאותה סיבה שלא ביקרתי אצל הראומטולוג המון זמן,,, אך אעשה זאת אני מקווה בקרוב אני באמת מקווה שאין קשר ללופוס .ותודה על ההסבר . אבל הכל מוזר בכל זאת ואני חייבת לברר זאת.בנתיים הכאבים איומים ואני מקווה להיגאל מהיסורים האלה על ידי השינה לפחות. שיהיה לך סוף שבוע מקסים ומהנה שלך ויוי.

ל3

New member
ויווש´

איך את מרגישה היום? איך השן? בנתיים תקחי אופטלגין בטיפות זה עוזר מאוד נגד כאבים ואת חייבת ללכת לרופא שיניים- אל תזניחי את עצמך מתוקה. אני יודעת שקיים קשר בין בעיות שניים ולופוס ואני מבינה את הכאבים שלך כי לי היה ולפעמים עדיין יש דלקת בשן קבועה והכאבים הם באמת בלתי נסבלים אבל יש מה לעשות עם זה ויוי. בנתיים שטפי את הפה עם מי פה או אפילו מיים ומלח כי זה מרגיע ותקבעי תור טוב? אוהבת ומקווה שתרגישי יותר טוב

3ויוי

New member
../images/Emo39.gifתודה שירילה

אני מחזיקה מעמד ,,שוטפת מגרגרת והכאב לא עוזב מחכה למחר ,,
זה מה שידרבן אותי.
לך ותודה על הכל. אני יודעת שקשה יש רק בלחם ואני מהשורדים,,,
שלך ויוי.

ל3

New member
מצטרפת לברכות

שיהיה סוף שבוע נעים ושקט לכולם

קטיפה

New member
שבת שלום שבוע טוב..!

שבת שלום מבורכת בריאה ככל האפשר שבוע טוב והכי חשוב שקט!
שירלי

למעלה