בוקר טוב עולם.........:)

בוקר טוב עולם.........:)

בוקר טוב עולם , מה שלום כולם ???????. אני רוצה לאחל בוקר טוב , אחלה של יום שכל מה שתרצו יתגשם בשבילכם . אני מקווה שטיפה מאוטפטימיות שלי ידבר בכם וששמחת החיים שלי תנזל אליכם.. אביב., סקסוםון, בייב, איש הירוק, לי28,ליהי האחת והיחידה,דרגון סגול,דייב , ליאור 30, מוסטנג, פנטום הציט עינת 1, תותי המתוקה,תמי 4 , רונית^, דידי(בת), LOVEYOU4,נשלללללל המתוק, עופר...,מוגלי, דקל, שי שלי, סגול כהה , כמובן יניבי איך שכחתי אותך ועוד הרבה חברים וסליחה מראש אם שחכתי מישהו בבקשה אל תכעסו עליי אני אוהבת את כולכםםםםםםםםם שיהיה לכם בוקר טוב נשיקות שרון

שרוני מקסימה שלי...

הלוואי שכולם ידבקו במחלת האופטימיות שלך. אני מתה עליך תמשיכי כך....

loveyou4

New member
כה מאושר באושרך

מאוד שמחתי ``לראות`` את האושר הקורן מליבך אפילו האותיות שמחות. הבוקר כשאת יוצאת מביתך או פותחת את החלון הביטי אל השמש, תני לה קריצה, ואם עתה - טרם יצאת ואל המראה הצצת, ליטפי את הנשמה ואמרי יווו תודה לך אלוהים על ......כל שתרצי. כי היום הוא היום של אותה ה``פריצה`` אל אותו אושר נפלא שזהו רק ההתחלה. רז

perachan

New member
שמש........מחייכת על.......

התעוררתי.... ולכאן הסתקרנתי... שמש בחוץ.....אני כבר לא לחוץ המצב בטטה והכל פה חרטה... אך הלב...פועם בשימחה ויודע...היא אוהבת אותך.. אם תדע לספר לה סיפור לא כל כך שקוף....ברור אולי ...תקבל גם אתה איזה פירור...... הנימה השתנתה לה יום חדש כאן בפתח תירגע שם חייך....כל הזמן וקח את זה ממני כ-טיפ......קטן..

תודה לך...

עשיתי מה שאמרת לי אתמול נכנסתי לאמבטיה וצעקתי בקולי קולות והאמת שהרגשתי שיחרור הרגשתי כיף הרגשתי שסוף סוף אני קמה לתחיה חחחחח תודה לך איש יקר שלי שרון

למעלה