בוקר טוב עולם

פרוזק

New member
בוקר טוב עולם

ושוב לאחר ימים של חיפוש עצמי ספונג´ה שעורים וכבישה מצאתי זמן לחזור הביתה זאת אומרת לאינטרנט ועכשיו אני פה אז תסבלו. אז ככה התאוששתי מהשיחה ההיא עם הפסיכית וחזרתי למצב הצבירה הנורמטיבי אך הלא אולטימטיבי שלי , משהו בסגנון של כפית מאוזנת. מחר יש לי סוף סוף פסיכיאטר (המנייק חזר מחופש של חודשיים) והאמת הוא דיי הולך לחתוף על זה כך שאם אני שוב יעלם לשבועיים שלושה תכינו משלחת חילוץ כדיי לשחרר אותי מהבית חולים (הסיבה לאלימות היא שהחופש שלו לא היה מתוכנן). חשבתי להתקשר לפסיכית היום לומר לה שאני רוצה להקדים פגישה אחריי הטראומה של הפעם הקודמת ועל זה אומרים מפגרת חותפת סטירה ומגישה את הלחי השניה , אבל..... אמא שלי ובעלה איו בסוף שבוע ותנחשו מי עוד היה בסוף שבוע ביחד איתם? כן כן ניחשתם נכון הפסיכית שלי ובעלה. ואמא שלי אחריי שאני סיפרתי לה על חלק ממה שהיה בפגישה האחרונה מצאה לנכון לדבר על זה עם הפסיכית שלי על קפה , (למה אני מקבלת רק מים?) הפסיכית מצידה איתה דיי בהלם מעצם כך שאמא שלי יודעת כי האמת זה ממש לא אופיני שאני מספרת לה ובכלל איתה דיי משועשעת (לפי אמא שלי) מהמשפט הידוע שלי "אני בדכאון בגלל שהפסיכית אמרה שאני כבר לא בדכאון" . כך שעכשיו ממש לא בה לי להתקשר הלייה ולו רק בגלל שאני יודעת שאני יקבל את עוד אחת מההרצאות החיוביות של כמה אני מתקדמת ואיזה שיפור גדול זה , בזמן שאני עוד אמורה להתקשר לומר לה שאני רוצה להקדים פגישה כי סיוט לי עם מה שדיברנו. וזהו בעצם האוניברסיטה נכנסת עכשיו לשביתה כך שזה דיי סבבה לי החופש אזה נראה ממש מתאים שלכם תמיד אני

שם ים

New member
פרוזאק, ../images/Emo29.gif

תפס אותי מאוד המשפט: אני בדכאון בגלל שהפסיכית אמרה שאני כבר לא בדכאון" . מאוד מבינה אותו. ליל מנוחה. שם ים

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אז קודם כל לא סובלתף להיפך

שמחה לקרוא אותך שוב. מקווה שיהיה לך טוב להיפגש שוב עם הפסיכיאטר שחזר רענן מחופשה, אני זוכרת שדיברת עליו טובות, אז נשמע כמו משהו טוב שהולך לקרות לך. וסליחה, סתם, למה אמא שלך מדברת עם הפסיכולוגית שלך ולמה הפסיכולוגית שלך מסכימה לדבר איתה עליך? לא יודעת. משהו צורם לי בזה, אבל זה ביניכן. אם מקובל עליך - אז אין בעיה. ותהני מהחופש!

למעלה