אפרופרו מעליות
בתקופת עבודתי ,(מעל 25 שנה,) נשלחתי לעבוד בבניין גבוה בן 13 קומות ,בהתחלה מאוד הפחיד אותי הגובה וגם הדאגה מהמעלית שמא החא תתקלקל,(כול חיי היו בבית שבקומת קרקע .)ולעבור לעבוד יום יום בקומה 13 גובה בניין שנחשב אז בין המבנים הגבוהים שנבנו בישראל,זה היה מאוד מוזר,לאחר מכן נרגעתי-כשאמרו לי בעבודה שאין מה לדאוג, כי יש בקרה במשך כול היום ומעקב על פעילות 6 המעליות שהיו באותו מבנה.

בדיוק לפני שבוע ,,בני ואשתו רכשו דירה בשכונה שאשתו מאוד אוהבת ,הבעיייה שכול הבניינים שבנו באזור שלהם הם מגדלים ,וכשהם הזמינו אותנו לחנוכת הבית ,התברר שהם רכשו דירה בקומה 12 ,וזה היה די מפחיד להסתכל החוצה מהמרפסת, בגלל הגובה העצום.
אמנם יש להם בבניין 3 מעליות,והדירה נהדרת,אבל אני אישית הייתי מוותרת להתגורר בכזה גובה לאורך שנים.
כעת הם צריכים להגביע את המעקה במרפסת מבחינה בטיחותית.היה לי מאוד מוזר שהתקן של גובה המעקה המקורי שעל לפיו בנו את הבניין ,הוא בגובה 50 ס"מ בלבד,כי זה ממש לא בטיחותי בפרט אם יש ילדים קטנים שמטפסים בכול מקום.
כעת הם מתעניינים על מעקה הגבהה בנוסף לזה שישנו הוא נמוך ולא בטחותי,מתברר שהמחירים מטורפים,אלפי שקלים להרכבת מעקה הגבהה, וכעת הם עסוקים בנושא זה.