בוקר טוב עומר

prettybaker

New member
בוקר טוב עומר

וואו גדול לגבי היוזמה החדשה של הרונים! נהדר! וממש קסום בעיניי. אני אשמח לדעת על זוגיות (לא כל כך יודעת עם יש כאן מימד של תיחום זמן כמו בטארוט). תאריכי לידה - שלו - ז' כסלו תשי"ט שלי - ז' תמוז תשכ"ד. את הפרטים היותר אישיים ומעט רקע - אני מעדיפה לשלוח לך במסר, מחמת "צנעת הפרט".... המון
הרונים שאהבתי: Uruz Jera Perthro לא אהבתי - Laguz וכאמור - מסר בדרכו אליך

אוקיי...

נשמע שאת אחת כזאת שאוהבת את המצב שיהיה מאתגר... אוהבת אתגרים, שיעורים, אוהבת להתפתח. הרון הראשון שאמרת, אורוז, מציין את התהליך הכי קשה שעושה נער בשבט - תהליך המהפך מנער שתלוי בהוריו לגבר, שצד ומספק אוכל לשבט. גם שם הרון, אורוז, הוא על שמה של חיה פראית מאוד גדולה מהירה ומפחידה, שהשבטים הנורדיים נהגו לצוד, שקוראים לה אורוך. ג'רה, הוא הרון של הדברים שקורים מעצמם, כמו עונות השנה, התבגרות, ותהליכים טבעיים. כמו שאני מבינה את זה, הוא עומד בהיפוך לרון הראשון שבחרת, שבו יש המון אנרגיות וקרבות, והוכחה עצמית, כאן יש את ההיפך - היכולת לתת לזמן לעשות את שלו. אני מרגישה, שאם את לא יכולה להבין את זה בעצמך בהקשר של החיים שלך, אני קצת מוגבלת פה בשביל לעזור לך. כדי להבין את זה יותר טוב - על מה חשבת כשבחרת את הרונים האלה? יכול להיות שאחד מתאר אותך ואחד אותו? זה מה שעולה לי כרגע. האם יכול להיות? שאת האורוז והוא הג'רה? בכל אופן, תגיבי על זה, ואני בינתיים אמשיך. פרת'רו, הוא רון של מיסתורין, של פור, של גורל לא ידוע. אני משערת, שזה קשור זוגיות. לא ברור איך היא תתגלגל. אפשר לקבל הרחבה לזה, דרך הרון שלא אהבת - רון המים, רון הרגשות. מהבאת כל הנתונים ביחד, ואם אני צודקת שאחד מכם הוא פעיל והשני סביל יותר ואוהב לראות מה ילד יום, אני מבינה שיש פה בעיה של דברים שמתחת לפני השטח - כלומר, תקשורת רגשית לקוייה. או שלא אומרים הכל, או שמישהו נוטה להתפרץ יותר מדיי וזה מפריע בקשר.. ואם המצב הזה ימשיך, קשה לחזות לאן הקשר יילך. נשמה שלי, במיקרה הזה עבדתי המון על איטואיציה כי מה ששלחת לי בפרטים לא הספיק לי. קיבלתי את השמות והתאריכים, אבל לא הצלחתי דרך שום מילה ששלחת להתחבר לרגשות שלך, להבנות שלך... אז זהו, תודה שגרמת לי להבין שגם זה חלק חשוב בהתחברות שלי למסר. בכל אופן, לגבי הבקשה השניה, אני בשום אופן לא מסוגלת להתחבר אליו, אבל כן יכולה להתחבר למערכת היחסים שלכם, או למה שקורה איתו אצלך בראש. למה שקשור אלייך בקשר. אני אתן דוגמה. אני לא יכולה לענות על השאלה "האם יהיה לו טוב?" אבל אני כן יכולה לענות על השאלה "האם הוא יגרום לי לדאגה?" אני מקווה שאת עומדת על ההבדלים - כל זמן שזה קשור בך.

prettybaker

New member
את נהדרת - רק שתדעי ../images/Emo24.gif

2 הרונים קשורים אלי.....מאחר ועברתי שינוי לאחרונה - מאחת שנתנה להכל לזרום מעליה שיניתי דרך. התגרשתי לאחרונה ממערכת שבה נתתי לעצמי להיות הפאסיבית יותר מבחינה מעשית. היום -כל העול וכל הנטל הם עלי. ואני מתמודדת. במערכת היחסים הנוכחית - יש המון עוצמות. המון אהבה. אבל לאור יחסים קודמים שלי - אני גם באה ממקום של המון חוסר בטחון ופחדים.... אז אני שואלת....האם הוא יגרום לי לדאגה, עומר היקרה??

אוקיי...

מאנאז, הוא הרון שמבקש להבין את המשמעות של קהילה, של קבוצה, של חברה. ביקשת תשובה לגבי הזוגיות שלך, וקיבלת רון של קהילה. מה זה אומר לפי דעתך? הרונים מבקשים להביא אותך לידי הבנה, שכדאי לך להמשיך ולבדוק אופציות, לא להסתמך כרגע על אדם אחד, אלא זה הזמן להרחיב את מעגל ההיכרויות ולבחון כמה שיותר אופציות. לא להינעל עליו, זו עצת הרונים עבורך. בסדר? זה לא אומר שהוא יכאיב לך או יגרום לך אי נעימות, להיפך, אינטואיטיבית אני רואה אותו יותר מקדיש לקשר הזה ממך, אבל אולי עבורך זה לא זמן לקשר רציני? אני מקווה מאוד שהצלחתי להיכנס שוב לסיפור שלך.. אבדוק את זה שוב ומייד אני משרשרת עוד הודעה לכאן, רק בשביל להיות בטוחה שזה האנרגיות שלך שאני מחוברת אליהן.

כן.. זו את

ואני אחדד את הדברים - אינטואיטיבית, התקופה הקרובה תהיה בשבילך תקופה של הרבה גילויים, ושימחה, וחברים. זו הדרך לנצל הכי טוב את הזמן הזה. אני מרגישה, שאת הולכת להשתחרר מהכבלים שהתפתחו סביבך בגלל הקשר הקודם, להפסיק להיות פסיבית, ומתוך זה, אני מאמינה שתלמדי להשתעשע, לקחת את המושכות בידיים, לחפש לך, לבלות, להינות, לא להיבלע בקשר הראשון שאת מוצאת - אולי זה לא יקרה היום או מחר, אבל אני מאמינה שזה התהליך שעומד לפנייך. כרגע את עוברת את "הגל הגדול" מאחוריי מישהו - בסדר גמור. לפי דעתי הוא יפסיק לעניין אותך בעתיד הקרוב, ואת זו שתצא לחפש מישהו אחר. ו-תמצאי, ואולי תחליפי שוב, ויהיה לך כיף, תתנסי, תבלי, תקחי קצת זמן לעצמך. והכי הכי חשוב בעולם - את תדאגי שיהיה לך טוב!!! רוצה שאני אכתוב לך את המילים של השיר של גלי עטרי?

prettybaker

New member
עומר מתוקה....

שכחת אותי?
ביקשת שאבחר אקראי עוד רון אחד כי לא הצלחת להתחבר לחלוטין לשאלה שלי...עשיתי זזאת אבל נראה לי שפןספסתי
תודה

למעלה