בוקר טוב, עזרה בפירוש פריסה

רשף כשף

New member
בוקר טוב, עזרה בפירוש פריסה

פרסתי בנוגע להתפתחות ענייני העבודה בחודש הקרוב. רקע- כרגע אני מחפשת עבודה, הלכתי לראיון בנוגע להצעת עבודה שמאוד קוסמת לי, והפסיכולוגית התעסוקתית מצאה אותי מתאימה והתרשמה ממני לטובה. הבעיה היא שעוד מישהי התראיינה וגם נמצאה מתאימה וכעת נראה שהמעסיק מתלבט בין שתינו. היתרון שלי הוא הפרוטקציה דרכה הגעתי לעבודה הזאת, שיכולה להכריע לטובתי, ויתרונה של זו שמתמודדת מולי שייתכן שהיא דרשה משכורת נמוכה יותר, לא ידוע לי אם יש לה נסיון בתחום. השאלה- מה ההתפתחות הצפויה בנוגע למשרה זו (חמישה קלפים ללא עמדות)? הקלפים- הכהן, המיזוג, הנזיר, אס הגביעים, אס המטבעות. מה דעתכם?

צ ל י ל 8

New member
רשף יקרה ../images/Emo24.gif

השאלה- מה ההתפתחות הצפויה בנוגע למשרה זו (חמישה קלפים ללא עמדות)? הקלפים- הכהן, המיזוג, הנזיר, אס הגביעים, אס המטבעות. הכהן בתחילת הפריס מראה את שתיכן מול הכהן שמתקשה להחליט מי מבינכן לקבל. אני חושבת שהמיזוג מבקש ממך לנצל יותר את הפרוטקציה שלך לטובתך. הנזיר אולי אומר שתהיה תקופת המתנה כלשהי, אולי עיכובים.. אבל אז תופתעי לטובה (אס הגביעים) ואני חושבת שיש סיכוי רב שאת זו שתתקבלי לעבודה החדשה עפ"י אס המטבעות. מקווה מאוד מאוד בשבילך שהכל הסתדר לך. באהבה

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo23.gif את יודעת...

כבר קרו מקרים שהיו דברים שאמרתי לך שהגיעו לאוזן של אלוהים....
אז אני מקווה שהוא ישמע אותי גם הפעם

למעלה