בוקר טוב, עם בשורה טובה

דליה ח

New member
בוקר טוב, עם בשורה טובה

בשעה טובה, נולד לנו אמש בחצות הנכד השני, אח ליהונתן בן השנתיים וחצי. אחרי לילה בלי שינה, אנחנו נתחיל בהכנות לשבוע של עבודה והכנות לקבלת העולל החדש.

eaz1514

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif המון מזל טוב ../images/Emo23.gif

לדליה ולכל המשפחה מכל הלב, רק בשורות טובות
אילנה אמא של רונן

שרון123

New member
יווווווווווו../images/Emo57.gif

איזו צמרמורת של שמחה והתרגשות
אני ממש עם דמעות כאן

מזל טוב לנכד החדש../images/Emo140.gif

שיגדל להיות בריא ומאושר תמיד ושיהיה מקור שמחה לכל המשפחה.

דליה ח

New member
קטע משיר שאני כל כך אוהבת...

זה שיר ששר שייקה לוי מהגשש, והוא מתנגן לי בפל. בכל פעם שיש לי שיחה, כבר שנים. ממש במקרה היום קיבלתי אימייל עם הקטע הזה מתוך השיר. וזה בדיוק הזמן והמקום להביא אותו אליכם. כאות תודה על הברכות החמות של כולם. מוקדש ממני אליכם, באהבה. חבר אחד לימד אותי לשיר, חבר אחד לימד אותי לשמוח. גם חברתי הציעה לי לקחת קצת אויר ואת הרע מהר מאוד לשכוח. היה מי שלימד אותי לבכות, היה מי שעזר לי גם לסלוח. מכל הלטיפות, העלבונות והמכות נשאר לי רק אל תוך עצמי לברוח. מכל החברים שלי קיבלתי את הטוב, את החיוך נתן לי החבר הכי קרוב. קבלתי מכולם את המיטב: קיבלתי הכנות ואת מגע האושר, קיבלתי קרן שמש וירח וכוכב, את קב הרחמים, את קב היושר. עכשיו אני פוסע לי לאט ומעלי זורחת לי השמש, חשבתי לי לתת פה, לכולכם, אחד, אחד, את מה שחברי נתנו לי אמש"

ETTY12

New member
|וואו, וואו, וואו - איזו שמחה../images/Emo49.gif

דליה יקרה, שפע ברכות להולדת הנכד השני , איזה כייף, יאללה תתחילי לעבוד .........בכייף מתרגשת אוהבת מחבקת אותך ביום הנפלא הזה. כן ירבו.

ariane

New member
המון מזל טוב

שהנכד החדש יביא לכם הרבה הרבה אור בחיים

בלה ענת

New member
חיבוקים ונשיקות../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

דליה יקרה זר ברכות שולחת לך בצירוף של חיבוקים מכל הלב. מאחלת לכולכם אין סוף אושר ובריאות. איחולים רבים אפשר לאחל, אבל הכי חשוב שהתגשמו האיחולים שלכם. בלה אמא של ענת אור ענת אור 06.05.1980-21.02.2007

דליה ח

New member
אני מודה לכולכם על הברכות...

הרבה התרגשות, והרבה הרבה עבודה. ריגשתם אותי מאוד. גנבתי כמה דקות כדי להגיב לכם. אנחנו מתרוצצים פה ושם, כדי שיהיה הכל בזמן, וטכס ברית מכובד ככל האפשר, לשביעות רצון ההורים .מעייף....אבל אלה "צרות" של עשירים. והלוואי על כולכם "צרות" כאלה בלבד.

shlish2004

New member
אמנם באיחור

אבל מזל טוב, שתרבו נחת משניהם. שנה טובה עמית

למעלה