בוקר טוב עם
בהקדשה לחברתנו

ניקו 45

New member
בוקר טוב עם../images/Emo79.gifבהקדשה לחברתנו

חייה או בכינויה המוכר : גיברת פולק . ברוך חזרתך אלינו . שמח עם שובך . לך אשמיע את השיר הנפלא של סלין דיון : כל לילה . בוקר טוב פורום חביב . שיהיה לכולנו יום שקט ופורה .

בוקר טוב וחודש טוב לכולנו../images/Emo24.gif

בוקר אור שחר פז וחודש טוב ראש חודש ניסן שהוא ראשית כל החודשים ע"פ התנ"ך ואולי גם תחילת התהליך של גאולת העם בארצו שיהי זה החודש שיביא להנו את השקט והשלום ושיתקיים בנו "כל איש תחת תאנתו ותחת גפנו ותשקוט הארץ"

hayapollak

New member
הייתי רוצה-ניקו,לונלי,כפירי../images/Emo141.gif

הייתי רוצה לכמת לכמת - זו מילה בעברית תקנית שבאה מהמילה כמות. אפילו יש מקצוע כזה של מדידת כמויות במחירים בהנדסת בניין גם משתמשים הייתי רוצה לכמת בזה... את האהבה לתוך מילים ולהפוך אותן למפל מים זורמים * הייתי רוצה לכמת את האהבה לתוך מילים ולהפוך אותן להר נישא שלטפס נוכל ובפסגתו לא נחדל * הייתי רוצה לכמת את האהבה לתוך מילים ולהפוך אותן לכוכבים שירצדו, שינצנצו, שיאירו את האהבה שלי אלייך מבפנים. *** בוקר טוב חברים - בוקר טוב ניקו,לונלי - שנמצאים. בוקר טוב כפירי תבוא כבר לפחות בערב - מתגעגעת. **השיר הזה מוקדש לכם הגברים הנפלאים שבחבורה לכולכם ולכל אחד מכם באופן אישי - כל אחד בדרכו נכנס ללבי ויקר לי אתם יודעים. *** ולכל בנות הפורום היקרות - גם לכן יום טוב ונהדר....וגם אתכן אני אוהבת. **התעוררנו עכשיו, וכפי שסיפרתי אנחנו הולכים היום למספרה אחר כך צריכה לקפוץ לעבודההה קצתתתת - מקווה להיות אתכם בערב.

למעלה