בוקר טוב............עצוב.......

maxima

New member
בוקר טוב............עצוב.......

שיהיו לנו ימים טובים יותר

emmy5

New member
עצוב אבל תפילה בלב לבוקר טוב

מזעזע לשמוע שתינוק מחפס את הוריו... נורה ואיום ..נוגע ללב לשמוע שהוציאו תינוק מתחת לגופות ערוגים... החלמה מהירה לפצויים תנחומים למשפחות שכולות

emmy5

New member
תפילה ..

תנו לגדול בשקט - שלומי שבת וכוכבי ערוץ הילדים ומתי יבוא עלינו איזה בוקר חינני שיצהל לו מול פנינו סתם בוקר חייכני ושמחה פתאום מהממת בלי הודעה מוקדמת תמלא שוב את ליבנו שיבוא עלינו עד מתי הרוח תסיע עננים ודאגות ומתי ישוב להפציע סתם יום תענוגות יום בלי עצב יום בלי פחד כל הארץ מתייפחת כמו ילדה קטנה זועקת תנו לחיות בשקט היא זועקת אהבוני מלחמה אל נא תלמדוני את אהבתכם הראו לי תנו לגדול בשקט מה קרהב לילדותנו היפה והתמימה מי יביא שלום עלינו ועל פני האדמה הפרחים ישובו לפרוח ונשוב לצהול ולשמוח עם האור ועם התכלת תנו לחיות כמו ילד היא זועקת...

emmy5

New member
הטרגדיה של מפחת זרגרי מי-ם

הטרגדיה של משפחת זרגרי מי-ם 20 בני אדם נהרגו אתמול בפיגוע בי-ם, בתוכם התינוק שמואל זרגרי. אמו, אביו ואחותו פצועים קשה, ושני אחיו נפצעו קל. לילך קרדי, בת 22, היתה בחודש השמיני להריונה והותירה ילד בן שנה. סיפורי ההרוגים בפיגוע בירושלים (כתבי ynet) לסיפור המלא. . .

yaely2

New member
מנהל
קשה להיות יהודי ../images/Emo67.gif../images/Emo88.gif../images/Emo150.gif

שלום לכם חברים יקרים. אתמול הגיע שותפי לדירה (בחור בן 20) מחופשה בבית הוריו שבכפר, בערב כשראינו חדשות קיבלנו הלם. איזה כאב, איזה אסון. אני רוצה להתחבר לדברי מקסימה ולכתוב כמה מילים בנושא רק אנא, אל תקבלו ציטוטים שלי כמקוריים אני פשוט לא זוכרת במדויק. מספרים שרבי עקיבא ועוד חכמים איתו הגיעו להר הבית וראו את חורבות בית המקדש ובמקום שהיה פעם קודש הקודשים התהלכו שועלים. "התחילו כולם בוכים ורבי עקיבא מצחק. אמרו לו מפני מה אתה מצחק? אמר להם מפני מה אתם בוכים? אמרו לו במקום שכתוב עליו כל הזר הקרב יומת, שועלים מהלכים בו ולא נבכה? אמר להם מפני כך אני מצחק. כל זמן שלא נתקיימה נבואת ירמיהו(?) האומרת ירושלים עיים תהיה ושועלים מהלכים בה, חששתי שלא תתקים נבואת ישעיהו 'עוד ישמע בהרי יהודה ובחוצות ירושלים קול ששון וקול שמחה קול חתן וקול כלה' עכשיו כשהתקיימה נבואה ראשונה חייבת להתקיים גם השנייה. גם אני שאפילו גרגר עפר אינני לעומת חכמים וגדולים אלה אומרת: אם ראינו בכל כך הרבה צרות, התקדמנו והגענו למקום פורח משלנו, אנו נזכה גם לראות "וישבתם לבטח איש תחת גפנו ותחת תאנתו כל כך מתגעגעת יעלי

bimbo.

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

למעלה