בוקר טוב, ערב קשה עבר עליי אתמול

בוקר טוב, ערב קשה עבר עליי אתמול

וכל הלילה לא ישנתי. זה לא קשור לקלאבפוט, זה קשור לספר הילדים שכתבתי וכבר היה בשלב של סקיצות לאיורים. אני פוצצתי את החוזה אתמול עם ההוצאה לאור. לא ישנתי כל הלילה בגלל זה. גיליתי שתיחמנו אותי עם כסף ותמלוגים ולא הסכמתי להמשיך עם זה. אני הרוסה. כואב לי נורא מזה. זה היה כבר חצי היריון הסיפור הזה, בפרט שכבר ראיתי סקיצות לאיורים והעסק כבר קרם עור וגידים ובניתי על זה שזה ייצא לשבוע הספר בתחילת יוני. אני מצוברחת אימים ולמרות שבעלי ניסה להרגיע אותי כל הערב וחצי מהלילה, האכזבה ומפח הנפש איומים ונוראים. אני לא אוותר ואמצא מו"ל אחר גם אם זה ייקח זמן. אבל עוגמת הנפש עצומה, קשה לתאר בכלל. סליחה אם זה לא קשור לפורום, אבל הרגשתי שאפשר לשתף אתכם. חוץ מזה, עמית חולה כבר כמעט שלושה ימים. מנוזלת ועם חום וכאב גרון. טל הלך שמח ומאושר לגן וגדי שלי היום מקודם למינוי של סמנכ"ל בחברה שלו. זהו יום גדול בשבילו, קידום רציני והרבה סמכויות. זוהי חברה של 250 עובדים. אניגאה בו. בקיצור, בכל רע יש גם טוב, חשבתי להפתיע אותו במשהו היום, יש למישהו רעיון? בוקר נעים לכולם, יעל

את כזו מקסימה

רק אל תאפי עוגת שוקולד בצורת לב, כבר פעם אחת זה לא הלך למישהי השבוע
לגבי הספר זה באמת מקומם. אני יכולה בהחלט לחזק אותך על הביטול של החוזה. את תהיי כל כך הרבה יותר שלמה עם ספר שיצא בהוצאה שתהיי מרוצה ממנה, ששוה לחכות. לא היית רוצה ללדת בבית חולים שמתייחסים בו טוב ליולדת גם אם זה קצת יותר רחוק מהבית? נשיקות על המצח לעמית.

לא יודעת איך להגיב אם ל../images/Emo13.gif או ל../images/Emo7.gif

איזה רמאים יש בעולם הזה.... אבל מעניין לדעת אולי יש פורום מיוחד על סופרים ומשוררים על הנייר שרוצים להעלות את כתביהם ואולי יוכלו לסייע לך לגבי הוצאה לאור ישרה ואמינה... תהיי בטוחה שאם את בטוחה בכתבייך, ולפי מה שסיפרת, יש לך על מה להיות בטוחה, את תפרסמי את הספר ואם לא ביריד הספרים הזה ,אז בבא.... מה שלום עמית היום? כמה חום יש לך? איך אומרים צרות (גם טובות) באות בצרורות מזל טוב על הקידום, יאללה לחגוג!!!!
העיקר טלטול חזר לעצמו ולמצב רוחו הטוב, תאמיני לי החיוך שלהם בבוקר שווה את כל העצבים ואת כל הדברים שאנו עוברים איתם...
תרגישו טוב ובהצלחה מהיום ועד..... אורית

גווניבר

New member
חיבוק גדול!!!

כבר מזמן הפסקנו להיות פורום שמדבר רק על ק"פ, והתחלנו לשתף בכל מה שעובר עלינו את החברות/ים כאן. מה דעתך על שלט הומוריסטי לדלת שלכם "סמנכ"ל: גדי. מנכ"ל: יעל", או משהו בסגנון? יש 'מטוטלת לקבלת החלטות' שאפשר לקנות בחנויות למתנות לגבר. "תפטר מישהו", "תעלה בדרגה", "תשאל את אמא" וכאלה.

גווני, אש"ת וכולם

תודה על העידוד. באמת תודה. אני אמשיך בפרויקט הזה ואחפש מו"ל חדש. זה יזיז כמובן את לו"ז שבוע הספר אבל אולי לחגים, נראה. אני ארגע מזה. אבל כל עכבה לטובה. עדיף שכך. מעבר לזה, גוון את גאון ואני אלך לחפש את המתנות שכתבת. ביום שישי בבוקר לכבוד שבת. היום הסתפקתי בארוחת ערב נעימה שעשיתי לנו והמון פינוקים ואהבות. עמית מרגישה טוב יותר אבל מסתבר שהיא גם לקתה בשפעת וגם בהתקף אסתמה. היינו אצל הרופא אחה"צ והיא משתמשת במשאף. היא כבר מרגישה הקלה. נורא כיף ומעודד להיות איתכם כאן. בחיי. ערב מצוין לכולם, יעל

../images/Emo24.gif ההודעה שלך מכילה כל כך הרבה

גם טוב וגם פחות טוב... אז קודם כל מזל טוב לבעל על הקידום
ושטל ימשיך להיות מאושר וכבר מורידים לו את הגבס
והחלמה מהירה לעמית
ולך-מקווה ומחזיקה אצבעות שמהר מאוד תמצאי מו"ל טוב יותר. אל תשכחי : כל עכבה לטובה !

למעלה