לך יש משהו מיוחד......
יש לך מספק קארמטי (גם לי, אגב) וגם לג'קו חחח מספר קארמטי זה אומר שיש לך חוב שאת סוחבת מהגלגול הקודם (היית ילדה רעה...או ילד רע! חיחי) המספר שלך זה 14/5 ואגב, גם של ג'קו (אני 13/4) החוב התפתח כתוצאה מניצול מוגזם של חופש אישי בחיים הקודמים: התמכרויות, פשעים, מעבר קיצוני של גבולות,, פיתויים, שקרים, נוכלויות וכו. ה-1 וה-4 שמאחורי ה-5 מדברים על אנוכיות ואגוצנטריות בתחום של המסגרות. כתוצאה מזה בחיים הנוכחיים יבוא לידי ביטוי ה-5 השלילי. התנהגות: צורך מוגזם בחוויות, בהתנסויות, הרגשה שבכל מקום שבו אני נמצא אני תמיד רוצה להיות במקום נוסף או אחר, ובכל מקום שבו אני נמצא אני מרגיש שאני לא מממש את החוויה עד תומה. חוסר סיפוק תמידי ממה שהחיים מביאים. בכל מקום שבו אני נמצא , אני מרגיש שאני מפסיד משהו במקום אחר. פחד ממחוייבות, פחד ממסגרות, צורך קיצוני בשינויים וריגושים. ארועים שילוו אותו: חוסר יציבות, הפתעות, מאורעות החיים יכולים להתגלגל לכיוונים לא מתוכננים, הבטחות מופרות, מפגשים עם נוכלויות, עצות אחיטופל. מפגש עם פיתויים לסמים, לסקס, לדברים לא קונבנציונלים, רווח מהיר, עבריינות. מבחינה נפשית, זהו אדם שאינו מרגיש חופשי ולכן הוא אובססיבי ליצירת חופש חיצוני לכאורה. כלפי חוץ הם נראים לפעמים אנשים חופשיים, אבל לא כך הם מרגישים מבפנים. עבודת המודעות: השעור החזק ביותר של 14/5 הוא הקושי ללמוד מטעויות. השעור השני שאתו הוא מתמודד הוא שיעור במה שקשור לצרכיו המיניים. 14/5 מגיע לעולם הזה עם צרכים מיניים עצומים או מוקצנים. מה שיכול לקחת אותו להליכה למקומות פרוורטיים או מצד שני להדחקה של הצורך מתוך הפחד להביא לידי ביטוי את עוצמת החיים המפכים תוכם. במצב השני יסתובב בעולם 5 שנראה ומתנהג דומה מאוד ל-4. עליו ללמוד לבטא את עצמו ממקום מאוזן וחופשי. תהליך המודעות והשיקום של 14/5 הוא להתחיל מהחלק השלילי של 5 ובסופו של דבר להיות מורה מאוזן לחופש. שיעור זה יכול להלמד אך ורק עם ההבנה שחופש הוא לא מצב חיצוני אלא משהו שמצוי או לא מצוי בתוכנו. תוך כדי הלמידה הזאת צריך 14/5 ללמוד למצות חוויות לפני שהוא עובר הלאה לבאות אחריהן. עליו לנסות ולהגיע לסיפוק מהמקום שבו הוא כבר נמצא.