בוקר טוב פורום ג'קו

קניה 1

New member
בוקר טוב פורום ג'קו ../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif

טוב, אז ככה... האוטו שלי במוסך, אז אתמול התקשרתי למישהי מהלימודים שתאסוף אותי הבוקר ללימודים, בקיצ, הבוקר היא שולחת לי הודעה שיש לה בעיה עם הרכב והיא נוסעת רק ב 11:00, אז אמרתי לה שתאסוף אותי ב - 11:00, אבל אז חשבתי.. אולי זה סימן שאני פשוט לא צריכה ללכת ללימודים היום... נכון? נכון??

dor and more

New member
אני לא מאמינה שנסעת בסוף!!

הרי קיבלת איתותוים ברורים לא לנסוע.. מקווה שיהיה לך יום מדהים בכל זאת

קניה 1

New member
חחח נסעתי כי אני כזאת ריבועית ../images/Emo132.gif

שאם אני לא נוסעת ללימודים אז אני אפילו לא נהנית מזה כי נדמה לי שעשיתי כזה פשע איום שתיכף תבוא המשטרה ותאסור אותי חחחח

dor and more

New member
יו. איזה חנאג'ית...

אני בהלם
לא קורה כלום שתדעי לך.. ואת יודעת.. שאפילו אם לא גומרים את האוכל- לא יבוא שוטר...

קניה 1

New member
טוב עובדים על זה את יודעת....

אני מס' גורל 4.. זה משהו שבאתי איתו לעולם.. מה לעשות

קניה 1

New member
עשיתי לך חישוב..את 8

תגידי אם את מתחברת: ודרך אגב, זה לא רשום כאן, אבל 8 יכולים בכייף לעשות שטויות, למשל לחנות את האוטו באדום לבן.. אני בחיים לא יעיז חחח מספר 8 הפרקטי ביותר מבין כל המספרים. בא לעולם ללמד עוצמה וחיבור לחומר. השאפתן וממוקד המטרה ביותר. מתקדם למעלה בסולם כל הזמן. חשובה לו התקדמות והליכה קדימה. שונא תקיעות, שונא לחזור לעבר. הישגי ביותר. בעל כח רצון חזק ביותר ונחישות ברזל. לא משנה מאיזה גובה ייפול, יאסוף את עצמו וימשיך הלאה. (עוף החול). כושר השרדות בלתי רגיל. לא נותן לעצמו להקבר תחת קשיים ואילוצים. פרוייקטור ועושה דברים בגדול. חדשני, מעודכן, מחובר היטב לטכנולוגיה. אדם של אירגונים גדולים, עסקים. בעל יכולת וכשרון ניהול. חלוקת קשב טובה. היכולת לעסוק בו זמנית ביותר מדבר אחד. יעיל. מאוד תכליתי. רואה את התמונה בגדול ואין לו עניין בפרטים הקטנים. בעל עוצמה רבה. מחפש תוצאה ושורה תחתונה. הדרך פחות חשובה. אמיץ, בעל תושיה. מעורר יראה וכבוד. כריזמתי ומגנטי. אסרטיבי מאוד. תחרותי מאוד. מעמד, רושם כבוד ועמדת השפעה חשובים לו. לא אוהב בינוניות ושעמום. רב תחומי ביותר. השעור הגדול של 8 בחיים הוא התמודדות מול אגו. מחובר מאוד לגוף. כשהגוף בטוב הוא בטוב כשהגוף חולה, בשביל 8 זה מצב קשה ביותר. מיניות חזקה. אינטנסיביות מינית. 8 רואה במיניות תחום ביטוי לגוף. בעל חשיבה אוביקטיבית ויכולת טובה לשיקול דעת. יכול לעשות הפרדה ונתק רגשי. כושר הערכה ואבחנה מדוייקת בכל מה שנוגע באנשים אחרים. מינוסים (אם הולך לכיוון השלילי) חומרני ורכושני. לא מסופק משום דבר. קושי לשהות ברגש. וורקוהוליק – מכור לעבודה. שתלטן., כוחני , אלים (גם לעצמו). חרדה ממושפלות וחוסר אונים. דרישה עצמית חסרת פשרות. ביקורת עצמית גבוהה. אטימות כלפי רגשות עצמיים וצרכים אישיים. לפעמים המטרה כל כך חשובה שהדרך מאבדת מיופיה וגם המטרה בסופו של דבר מאבדת מטעמה.

קניה 1

New member
אגב, מפה נומרולוגית עושים מהמספר של

התאריך לידה (מספר הגורל) + מספר של השם + שם משפחה, בכמה ווריאציות. סה"כ במפה נומרולוגית יש 4 מספרים, אז ה -8 זה מאוד מאוד חלקי ויכול להיות שיש עוד מספרים במפה שמשנים כל מיני דברים... אז - לקחת בעירבון מוגבל!

קניה 1

New member
לך יש משהו מיוחד......

יש לך מספק קארמטי (גם לי, אגב) וגם לג'קו חחח מספר קארמטי זה אומר שיש לך חוב שאת סוחבת מהגלגול הקודם (היית ילדה רעה...או ילד רע! חיחי) המספר שלך זה 14/5 ואגב, גם של ג'קו (אני 13/4) החוב התפתח כתוצאה מניצול מוגזם של חופש אישי בחיים הקודמים: התמכרויות, פשעים, מעבר קיצוני של גבולות,, פיתויים, שקרים, נוכלויות וכו. ה-1 וה-4 שמאחורי ה-5 מדברים על אנוכיות ואגוצנטריות בתחום של המסגרות. כתוצאה מזה בחיים הנוכחיים יבוא לידי ביטוי ה-5 השלילי. התנהגות: צורך מוגזם בחוויות, בהתנסויות, הרגשה שבכל מקום שבו אני נמצא אני תמיד רוצה להיות במקום נוסף או אחר, ובכל מקום שבו אני נמצא אני מרגיש שאני לא מממש את החוויה עד תומה. חוסר סיפוק תמידי ממה שהחיים מביאים. בכל מקום שבו אני נמצא , אני מרגיש שאני מפסיד משהו במקום אחר. פחד ממחוייבות, פחד ממסגרות, צורך קיצוני בשינויים וריגושים. ארועים שילוו אותו: חוסר יציבות, הפתעות, מאורעות החיים יכולים להתגלגל לכיוונים לא מתוכננים, הבטחות מופרות, מפגשים עם נוכלויות, עצות אחיטופל. מפגש עם פיתויים לסמים, לסקס, לדברים לא קונבנציונלים, רווח מהיר, עבריינות. מבחינה נפשית, זהו אדם שאינו מרגיש חופשי ולכן הוא אובססיבי ליצירת חופש חיצוני לכאורה. כלפי חוץ הם נראים לפעמים אנשים חופשיים, אבל לא כך הם מרגישים מבפנים. עבודת המודעות: השעור החזק ביותר של 14/5 הוא הקושי ללמוד מטעויות. השעור השני שאתו הוא מתמודד הוא שיעור במה שקשור לצרכיו המיניים. 14/5 מגיע לעולם הזה עם צרכים מיניים עצומים או מוקצנים. מה שיכול לקחת אותו להליכה למקומות פרוורטיים או מצד שני להדחקה של הצורך מתוך הפחד להביא לידי ביטוי את עוצמת החיים המפכים תוכם. במצב השני יסתובב בעולם 5 שנראה ומתנהג דומה מאוד ל-4. עליו ללמוד לבטא את עצמו ממקום מאוזן וחופשי. תהליך המודעות והשיקום של 14/5 הוא להתחיל מהחלק השלילי של 5 ובסופו של דבר להיות מורה מאוזן לחופש. שיעור זה יכול להלמד אך ורק עם ההבנה שחופש הוא לא מצב חיצוני אלא משהו שמצוי או לא מצוי בתוכנו. תוך כדי הלמידה הזאת צריך 14/5 ללמוד למצות חוויות לפני שהוא עובר הלאה לבאות אחריהן. עליו לנסות ולהגיע לסיפוק מהמקום שבו הוא כבר נמצא.

קניה 1

New member
אגב, את החומר כאן לקחתי מהמכללה

שאני לומדת בה.. (המכללה ההוליסטית בכרכור) הייתי ביום מבוא לנומרולוגיה והיה מדהים.. המנחה של הקורס מדהימה! בכל אופן השנה אני לא לומדת נומרולוגיה, אבל שנה הבאה - יכול מאוד להיות!!

eilati27

New member
אני מיוחדת.. כאיל.. אני וג'קו!

חחחח.. מכל האנשים בעולם... זה גדול!!! צריך להגיד לו את זה איכשהו..

dor and more

New member
נשמע ממש מזכיר אותי,

יש דברים כמובן שפחות.. אבל הרוב ממש נראה לי מדוייק איזה יופי. ממש תודה. וואי מנעיין אותי מה בעלי.

קניה 1

New member
מה התאריך לידה שלו?

ותזכרי שזה רק חלקי, כללי, ולא מפה נומרולוגית אישית ממש...

קניה 1

New member
הנה.. וזה רק התאריך לידה (מספר גורל)

אני שוב מדגישה!! אני ממש לא מוסמכת ואפילו לא קרובה לעשות מפה נומרולוגית.. אני בסך הכל מחשבת את המס' גורל לפי התאריך לידה ומעלה חומר שקיבלתי במייל.. לתשומת ליבכם!! החומר שאני מעלה הוא ממקור מוסמך מאוד, אבל זה רק חלק ממפה.. בקיצ, אם זה ממש מעניין אותכם, לכו לנומרולוג מוסמך.. אני יכולה להמליץ !! מספר 9 9 מכיל את כל המספרים. (1+2+3+4+5+6+7+8=36=9). רחבות. צורך לעשות הכל בגדול נדיבות, יכולת נתינה בלי צורך בתמורה. טוב לב. הולך כל התמונה הכללית ולא על הפרטים. "הנשר" – יכולת ראיה של החיים בתמונה רחבה ובראייה מלמעלה. המספר האוניברסלי – היכולת להבין את כל סוגי האנשים והתרבויות ולהזדהות אתם. אלטרואיסט. ליברלי מאוד. דעתו תמיד נשמעת. צדק ושוויון חשובים לו מאוד. מחזיק בתפיסה אוטופית על החיים. כנה גלוי וישר. בעל חכמת חיים. בעל תבונה עמוקה. נשמה עתיקה. בגרות. "המנהיג" זקן השבט. יכולת לחשוב מחוץ לרבוע – חשיבה לא שגרתית ויצירתית להפליא. יכולת להתעלות מעל מצבי החיים, מעל ריבים וסכסוכים. יכולת ויתור ולא מתוך קורבנות. זקוק למרחבים. צורך בנסיעות וטיולים. יזם ורעיונאי. נותן אמון, מאציל סמכויות. (-) מינוסים "תפסת מרובה לא תפסת"... – פיזור והתפזרות. קושי במימוש עצמי בגלל אין הסופיות. חוסר סיפוק. כל דבר שעושה מרגיש שמוותר על עצמו במקום אחר. קושי באינטימיות – יכול להעניק בחוץ ולכל העולם, אבל חווה קושי בנתינה אחד על אחד ובקרבה. קושי בהגבלה – נחנקים מהר, צורך אובססיבי במרחב. קשור לכוכב מרס – כוכב המלחמה ולכן נוטה לכעסים. פגיעים וניתנים לניצול. בעלי חזון אך לא תמיד בעלי יכולת יישום. דון קישוט – ביזבוז אנרגיה על דברים מיותרים.

Karina85

New member
תודה!!!

ממש מדהים, יש פה המון דברים שאני כל כך מזדהה איתם!

למעלה