בוקר טוב, פורום חביב!

python 4

New member
בוקר טוב, פורום חביב!

שלום לכולם! אני צופה בסודות החיים כבר.. שלוש אולי ארבע שבועות. אחלה סדרה. אני פשוט אוהב כל דבר אוסטרלי (חוץ מקיווי, אני לא אוהב קיווי). אז החלטתי להצטרף לפורום החמוד הזה לפני שההרשמה תיסגר.

q1231

New member
ברוך הבא!

אני שמח שלאט לאט מצטרפים עוד צופים של הסדרה הנהדרת הזאת! אני מקווה שבסוף בפורום יהיו הרבה צופים של הסדרה.

python 4

New member
q1234 המלך!!! ../images/Emo47.gif

אני עוד זוכר לך את הגילוי המדהים של קרוב רחוק ב- ABC אסיה פסיפיק. סדרה אחת כבר הצלת לי. עכשיו גם אתה צופה בסדרה הזו. מצויין.

q1231

New member
אין בעד מה

ישר כשגיליתי את הערוץ הזה רציתי לידע אותכם,מעריצי "קרוב רחוק" בארץ אחרי הכל זאת סדרה שבאופן קבוע בסכנת ירידה לזמן לא ידוע בארץ אז לפחות עכשיו איכשהו תוכלו לצפות בפרקים שלא ראיתם עדיין בעוד מספר חודשים.אני מקווה שתמשיך להנות מ"סודות החיים" ומ"קרוב רחוק" כי אני מבטיח לך שלא תתאכזב ממה שיקרה בהמשך ב2 הסדרות הללו.

python 4

New member
אה, געגועי לג'יפסי...../images/Emo7.gif

הבנתי שפרקים חדשים אמורים להתחיל שם באוקטובר. עד אז לחכות...

q1231

New member
כן בסביבות סוף אוקטובר-תחילת נובמבר

שזה לא הרבה זמן לעומת הזמן הלא ידוע שנצטרך לחכות עד ש"קרוב רחוק" תשודר בארץ בפרקים חדשים.נשארו ב-ABC ASIA PACIFIC רק עוד 271 פרקים עד שהם יגיעו לפרק האחרון ששידרו בארץ בינואר.

q1231

New member
סליחה טעיתי

נשארו רק עוד 171 פרקים לא 271 טעיתי בחישוב בכל מקרה הפרקים החדשים של "קרוב רחוק" יתחילו שם בסוף אוקטובר-תחילת נובמבר אני מציע לך להתחיל לעקוב אחרי הפרקים שם שלא תפספס את תחילת הפרקים החדשים שם.

למעלה