בוקר טוב פורום יקר-חשבתי על הכל

קיסרית01

New member
בוקר טוב פורום יקר-חשבתי על הכל../images/Emo48.gif

תודה רבה לכולם על כל העצות. חשבתי על כל מה שנכתב... האמת שהרוב כבר נעשה מעצמו. אני אכן מתרחקת ושומרת מרחק ואנחנו באמת נפגשים רק כשחייבים... אני אמנם חנסה לא לפגוע בחמי ובחמותי וכשהם מזמינים את כולם אני לא נמנעת מלהגיע - אחת ל-3 שבועות בערך.... אני נחמדה ומחייכת וכו'... מה שנותר לי פתוח זה מה לעשות אם שוב יפגעו בילדיי עם אמרות כמו כמה את אוכלת? איזה נמוך אתה? וכדומה.... או בבעלי עם ההערות העוקצניות או בי בצורה ישירה יותר - אני לא מבינה איך בכלל מישהו מרשה לעצמו לפגוע במישהו אחר סתם... להבליג שוב ושוב...? להמשיך ללכת על ביצים? 10 שנים ? טוב די - יום חמישי היום
סופשבוע כבר כאן
תודה לכולם -
ממש כיף לי כאן ואני מרגישה פתוחה ונינוחה לפרוש בפניכם ולקבל ביקורת ואהבה

העין3

New member
קיסרית יקרה...

את ניכנסת למשפחה די מגובשת כבר ומלאה באנרגיות... עליך הכי קל לרדת ובך הכי קל להן לפגוע... את הילד החדש בכיתה... נסי להכנס לתוך המשפחה ולהיות חלק מהן ... אל תתני לעצמך להרגיש בחוץ... כשאת נמנעת ממריבות ונמנעת מלהשיב להן את יוצרת לעצמך תדמית של אחת שאפשר לרקוד לה על הראש... תתחילי לעקוץ ואת העקיצות שלהן תקבלי באהבה ובחיוך... ערן.

קיסרית01

New member
ערן, בא לי לבכות ממה שכתבת ../images/Emo47.gif אתה מלך../images/Emo70.gif

אני לא יודעת מה להגיד לך. כל כך חשוב לי שחזרת וכל מה שכתבת קלעת בול !!! בדיוק !!! לא בערך !!! בדיוק !!! באתי למשפחה לפני 10 שנים - למשפחה הזו יש המון אנרגיות והיא מאוד מגובשת. צדקת פעם ראשונה מגובשת ומלאה בעשייה באנרגיות וכו' אבל אין אהבה. יש הערכה רבה אבל סרק....אין אהבה וכבוד כמו שמהמקום שממנו אני באה. יש לנו 3 ילדים מדהימים שמתייחסים ומתנהגים כמו שאף פעם לא התנהגו שם כמו ששאר האחיינים לא מתנהגים ופה אני לא מתכוונת לשנות את ילדיי שיתנהגו אחרת - בשום אופן. אני באמת נותנת לעצמי להרגיש בחוץ - ושוב צדקת הן מצליחות להוציא אותי למרות שתמיד יהיה מי שיתעקש להכניס אותי (בעיקר חמי וחמותי וגיסי שאוהבים אותי מאוד בעיקר חמי שזוכה ליחס ממני שמעטלם לא קיבל או זכה לו מילדיו). אני אכן נמנעת ממריבות (ושוב צדקת...) ואכן יצרתי לעצמי תדמית של אחת שאפשר לרקוד לה על הרא (ושוב צדקת) אני הולכת על עצתך ובגדול היא מתאימה לאופי שלי מה לעשות עם בעלי - מה לעשות על מנת לגרום לו לא להיפגע ו/או לפגוע בהן בעצמו מצד אחד אני רוצה שהוא יתפוצץ עליהן ויסגור את הסיפור - כאילו שיעשה את העבודה בשבילי - אני אישתו לא?! אבל מצד שני זה לא מתאים לאופי שלו הוא טיפוס כל כך של "הכל בסדר", "כולם אוהבים אותך", "אולי את רגישה מידיי", "את יודעת היא כזו צינית, לא צריך להעלב, תעני לה וכו"..."אין אנשים שעושים רע בכוונה באמת".... תמימות נאיבית של ילד. האמת היא שזו גם אחת הסיבות שאני אוהבת אותו..... או ערן... אני כל כך שמחה שאתה פה... הרגשת את האנרגיות ששלחתי לך בתחילת השבוע ? - ממש התכווננתי והתרכזתי. אני רואה דרכי. חייבים לפהפגש מתישהו !!!!

קיסרית01

New member
כמה שגיאות כתיב מהתרגשות....בושות

הכוונתי שאתה רואה הכל דרכי... אני שקופה מולך. זה מדהים אותי

למעלה