בוקר טוב פורום יקר- מעירה אותכם

בוקר טוב פורום יקר- מעירה אותכם../images/Emo140.gif

ימים הטובים כשאני לא ישנה בלילה - באה כאן להעיר אותכם ולאחל יום טוב- םפתאום אני חושבת ךעל הבוקר ואני לרגע מיתגעגעת לימים של התיכון, אהבתי את הלימודים אין אפס -רק את ההפסקות בעיקר- במיוחד של ימים ארוכים גכשמסיימים ללמוד בשעה 15:15 כש לוקחים עשרה סנדויצ´ים לכיתה - כבר התיק נהייה כבד, איז הזכרונות אני הולכת לישון עכשיו עם הזיכרונת של התיכון, של המורה לציור שהיה כל כך סוטה - של המורה לחשבונאות שעברה את כל הניתוחים שרק אפשר- ואותי הידלה של הכיתה ,זו שתמיד יושבת בסוף שקטה מאוד - לא מעבירה פתקים -ובאוזן אחת שומעת את אבי ביטר- כשאני דו אגת כשהחוט של הווקמן לא יראה לעין כשהוא יוצא מהילקוט אם אפשר עוד לקרוא לזה ילקוט, איזה כיף זה להיות בתיכון,לשים את הגקינסים הכי צמודים שאפשר - למשוך תשומת לב מהבנים בהפסקות, להיות תלמידים מעולים שבוע לפני היום הורים
ישד דברים שקשה לי לשכוח !!!! אבל שווה לי לזכור. אוהבת ויום מקסים לכולם בשם בהעובדים והקהל= יום של שמש ולימודים ועבודה נעימה- לכל האנשים כאן שאני תמיד תמיד אוהבת. טוב חלאס אני מיתקפלת למיטה כתבתי קצת שטויות - גדשתי יותר מדיי. יום מקסים לכולם!!! >>> ילדת חופים >>> אלין

בוקר מצויין ... לכולם !!!!

כן.. גם אני נזכר שהייתי לומד ... לינלין תאמת אני אהבתי את הקטע של הבוקר אם החברים חוץ מזה אני לא סובל את הבית ספר עצמו ...

בלעעעעעע ביצפר..

אתמול סיימתי רישמית את הלימודים.. טוב נו בערך... נשארו לי כמה ימים מרוכזים של חומר שלא הספקנו...אוף!!! ואז לחזור לביצפר לבגרויות ומתכונות בלעעעעעעעעעע שיהיה לכולם בהצלחה ואחלה בוקר... אז חברה בבקשה להוציא אצבעות מהאף!! ותחזיקו לי אצבעות בקשר למבחן החשוב שהיה לי היום, כי אם נכשלתי בו אני מתהההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!! *מחזיקה לעצמי גם אצבעות אוהבת רונית

למעלה