בוקר טוב פורום יקר שלי

bimbo.

New member
בוקר טוב פורום יקר שלי../images/Emo141.gif

סוף סוף חזרתי אליכם, והלב שלי מלא עם הדברים החמים ששלחתם לי בפוורם ובמסרים. כשאני קוראת אתכם נעשה לי טוב ושיר בלב. אתם נפלאים
אני מתיישבת כעת לקרוא כל מה שהפסדתי וברור לי שהפסדתי הרבה), ולאט לאט אגיב על הדברים. שיהיה לכולכם יום הכי נפלא
|כלנית

yaely2

New member
מנהל
ראש החמאס חוסל. בימבו פה ../images/Emo34.gif

שלום לכולם,
רציתי להקדים ולספר למי שלא פותח חדשות השייך אחמד יאסין חוסל. חבל שהערבים מבינים רק את השפה הזו. אחרי אסון אשדוד קיבלתי הודעה באודיגו מאחד ממדינות ערב שפתח "שלום גברת, מה שלום אשדוד?". (באנגלית), מיד ניתקתי וכל כך כאב לי. כל פעם שהיה כאן פיגוע היה מישהו באודיגו כותב על זה בצורת שמחה, ואני, ליבי שתת דם. עכשיו בא לי לענות להם "מה שלום אחמד יאסין?" אבל ברור שלא אעשה את זה. חבל שאנחנו לא מצליחים להגיע להבנה. עכשיו לשמחה הגדולה.
רק אלוהים יודע כמה שמחתי לקרוא אותך הבוקר בימבו, הלוואי שלא תפסיקי לכתוב לנו בבריאות ובאושר. ולכולכם כיף לי פה, ואנא המשיכו לכתוב לכתוב לכתוב, שלשול הכתיבה עוד לא ייבש אף אחד. יעלי

emmy5

New member
בימבו , בוקר טוב ושקט לכולנו

טוב לי לפתוח את הפורום ולראות אותך .. תרגישי טוב .הית חסרה לנו בפורום וגם במפגש .

זה מקסים אמי ../images/Emo28.gif

אוי אני לא רוצה להראות ככופרת, אבל נראה לי שאלוהים נרדם קצת בשמירה, אחרת אי אפשר להבין את מה שקורה בעולם המושלם שיצר...

נֵנָה

New member
../images/Emo24.gif יופי של מצגת אממי'לה ../images/Emo6.gif

עוד מעט אני יוצאת אל הבת. אחזור כנראה בשעות הערב המאוחרות יותר ... ועד אז, תהנו ביחד ותחשבו עלי ...
שלכם לייצ'יק

נֵנָה

New member
ואי אפשר שלא לאמר את האמרה

האהובה כל כך על בני דודינו: "כול כאלב ביג'י יומו"

ora11

New member
בוקר טוב לכם חברים../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|חי

בימבו ברוכה השבה אלינו בריאות בריאות ורק בריאות. יום טוב לכולנו

בוקר טוב בימבו יקרה וכולם ../images/Emo24.gif

דמחה לראותך שוב עימנו, תמשיכי להיות בריאה

נֵנָה

New member
בקר טוב בימבו יקירה ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

אני כל כך שמחה לראותך אתנו
שולחת לך המון
שתהיי בריאה וחזקה ותפתחי לנו תמיד את הבקר בהודעותיך השמחות

נֵנָה

New member
וטיפ קטן לפלפלים ממולאים ../images/Emo153.gif

פעם היו פלפלים ירוקים בהירים, מאורכים ויפים עם קליפה דקה שהיו מעולים למילוי. היום יש רק את הגמבה האלה העבים, שגם קשה לפעמים לעבוד אתם (בחיתוך העליון והריקון) וגם אינם סופגים מספיק את הרוטב. הכי טעימים למילוי הם הצהובים והאדומים. הכתומים הם הכי מרירים ... לפני תחילת העבודה, להכניס את הפלפלים למיקרוגל למשך כ-3-4 דקות שיתרככו (לבדוק אחרי 3 דקות כי זה תלוי גם בעוצמה של המיקרו ואם צריך, אז עוד דקה או שתיים...). קל יותר לחתוך ולרוקן, הם סופגים יותר טוב את טעם הרוטב ויוצאים יותר דקים ורכים ... (להכניס לסיר גם את הכיפות שהורדתם, זה ממש מעדן לנשנש אותם אחר-כך או לכיסוי הפלפלים בהגשה ליופי...) יאמי יאמי
בתיאבון
עכשיו אני מחכה שהמרק יתקרר קצת כדי שאוכל להכניס לכלי ולהביא לבתי ובעיקר לתומרון שאוהב רק את מרק הירקות הטעים והבריא של סבא וכדורי הבשר של סבתא (גם את המילוי של הפלפלים הממולאים ברוטב עגבניות
)

maxima

New member
צהריים טובים חברות/ים......./images/Emo24.gif

שמחה לראות את בימבו עימנו תודה ננה על הטיפ אני עושה הרבה פלפלים ממולאים כי החר'ה שלי מאד אוהבים..... הטיפ שלך יעזור לי מאד אגב תמיד ממלאה אדומים וצהובים הם מאד טעימים המשך יום נהדר לכולם

emmy5

New member
PAZI תודה על הבדיחות רק עכשיו

היגעתי לראות אותם ,חבל שאין עוד משחק כדור רגל , ,אני רואה שאתה כמו החברה שלי

yaely2

New member
מנהל
שלום, גמרי לישון../images/Emo1.gifאמי המצגת יפה

redredole

New member
ערב טוב לכולם. ../images/Emo6.gif

כמה בדיחות לערב טוב. וושינגטון אמצע הלילה, הטלפון של בוש מצלצל בוש עונה.... מהעבר השני סאדאם: "וואלה יא בוש אל תשאל איזה חלום היה לי” בוש עונה לסאדאם "אני מקווה מאוד שה משהו מספיק טוב בשביל זה שהערת אותי באמצע הלילה!!” סאדאם עונה לו "וואלה יא בוש, היה לי חלום ובחלום אני רואה את ניו יורק סיטי יפה מתמיד, עם מגדלי התאומים בנויים מחדש כשהם אפילו גבוהים ממקודם. ועל כל גג של כל בניין יש שלט גדול ויפה”. שואל אותו בוש "ומה כתוב בשלט?” עונה סאדאם "כתוב שאללה הוא אלוהים ואלוהים הוא אללה”. בוש אומר לסאדאם: "אתה יודע סאדאם אני שמח שהתקשרת כי גם לי היה חלום ובחלום אני רואה את בגדד יפהפייה יפה יותר מלפני ההפצצות במלחמת המפרץ. וגם שם על כל גג של כל בנין ובית יש שלט גדול ויפה”. שואל אותו סאדאם "ומה יא בוש מה כתוב בשלט???” עונה לו בוש: "אין לי מושג, אני לא מבין עברית...”

redredole

New member
עוד אחת ../images/Emo6.gif

ביל קלינטון והאפיפיור מגיעים לשמיים. האפיפיור נשלח לגהינום וביל קלינטון לגן עדן. האפיפיור פונה למלאך בקבלה וטוען שזו טעות. המלאך אומר: "עכשיו המחשב מקולקל, נבדוק מחר". למחרת מתנצל המלאך בפני האפיפיור ואומר שהייתה טעות וצריך להחליף בין ביל קלינטון והאפיפיור. קלינטון והאפיפיור נפגשים במעלית שמובילה את האפיפיור לגן עדן ואת קלינטון לגהינום. האפיפיור מרגיש לא בנוח עם המצב. הוא פונה לקלינטון ומסביר שהוא חיכה כל חייו לרגע מותו, כדי להיפגש סוף סוף עם מריה הבתולה. "איחרת ביום", עונה לו קלינטון.

redredole

New member
אצל הספר ../images/Emo6.gif

גדול מהחיים איש אחד נכנס למספרה ושואל את הספר: "בעוד כמה זמן תוכל לספר אותי"? הספר מסתכל סביב, רואה שיש הרבה לקוחות ועונה: "עוד שעתיים". "טוב", אומר האיש, ויוצא. למחרת הוא נכנס למספרה, ושוב שואל את הספר: "בעוד כמה זמן תוכל לספר אותי"? הספר בודק את השטח ועונה: "עוד שעה וחצי". תודה, אומר האיש, ויוצא. למחרת, שוב: "מתי תספר אותי"? - "עוד שלוש שעות". "תודה ושלום". בשלב הזה הספר אומר לחבר שלו, שנמצא במספרה: "נורא מוזר האיש הזה. כל יום הוא בא, מברר מתי אוכל לספר אותו, אבל בסוף אף פעם הוא לא מסתפר. מעניין מה הסיפור שלו. מוכן לעשות לי טובה, לעקוב אחריו ולברר"? "אין בעיה", אומר החבר, ויוצא לדרך. כעבור לא הרבה זמן הוא חוזר מתפקע מצחוק. "אז מה הסיפור שלו"? שואל הספר, "לאן הוא הולך"? "לבית שלך"... עונה החבר.

למעלה