בוקר טוב פורום יקר

bimbo15

New member
בוקר טוב פורום יקר

אני מקווה שהתעוררתם לבוקר נעים עם מינימום כאבים, ושישנתם היטב (או כמעט היטב) בלילה.
תקוותי שהיום יעבור עליכם קל ומהנה.

אני התעוררתי במצב רוח עצלני למדי, ולכן הולכת להתפנק במספרה. אבל לפני כן יושבת בגינה עם הכלבים, ונהנית מהפריחה האביבית בשלל צבעים.

מאחלת לכולנו יום אביבי מקסים

Sigal H

New member
בוקר טוב

איזה כיף לפתוח ככה את הבוקר! אין עלייך!

אני עשיתי שטות אתמול, כמעט נפלתי, הצלחתי לבלום אבל השכמה והכתף ספגו מכה מהשידה. בעיה. הבעיה היא שהקנביס לא משכך הכל אלא מעלה את סף הכאב וככל שהוא נהייה הרבה יותר נסבל, אני פחות ופחות מודעת לו. לכאורה הכל היה שגרתי אבל כל שינוי תנוחה היה כרוך בפרצוף מיוסר יותר משהרגשתי שהוא אמור להיות. כאילו הגוף יודע שכואב לו גם כשאני לא.
אליה וקוץ בה - הכאב הוא סימן מאוד חשוב, אפילו קריטי, על כן ביליתי חצי שעה בהעברת האצבעות בעדינות על כל סנטימטר באיזור כדי לבדוק איפה, אם בכלל, יש פגיעה או הפרעה בתנועה, וזה לוקח הרבה יותר זמן מלומר "פה כואב".

ועדיין, בחישוב עלות-תועלת אני מעדיפה לחיות עם הקנביס מאשר בלעדיו.
צרות של עשירים, אני מניחה, קודם כל כי זכיתי שיש משהו שמשפיע וזה לא מובן מאליו. אבל דרכי אליו הייתה ארוכה וקשה אז אם יצא לי מלח תעבירו אותו לפצעיי, לא לשלכם

בכל אופן, נראה שהכל בסדר, אבל ליתר ביטחון השעיתי את החיוך הגופני עד שארגיש שאני שוב יכולה בביטחה. ובבוקר הצלחתי להשלים קצת שינה, אז עכשיו המצב הרבה יותר חיובי

שיהיה לנו יום מוצלח, מלא חיוכים וירוק בעיניים,
סיגל

שמחה על הבוקר הטוב של בימבו

אצלי המילה מספרה דווקא לא מעוררת אסוציאציות חיוביות, זה סוג של אינקויזיציה עבורי.
אבל אם את נהנית אז שיהיה בכיף ושתצאי יפה ומאושרת.

ולגבי הנפילה שנבלמה. אני מבינה שזו מעידה ולא התקף.
ומבינה מה שאת אומרת על הקנביס. לא ידעי שהוא מוגדר ככה מבחינת השיכוך כאב שלו.
ואני גם מניחה שזה תלוי זן. כי אני גם יודעת על קנביס שהוא מקצין תחושות. וחוששת שהוא עלול לעשות לי יותר דגש על הכאב משיש לי עכשיו.

נראה לי שמי שיצא לא בסדר זו השידה
. היא צריכה להיות מרופדת כך שלא תיתן מכות.

ותרומתי לדיווח הקצרצר היומי היא שגיליתי שגם לעבור למקום שהשקט בו שולט, לעומת הגן חיות הרועש שחייתי בו קודם, עדיין מספיק ילד אחד שמשחק כדורסל במשך שעות כשאני מנסה לישון כדי לקום עם כאב ראש כאילו הוא כידרר את הראש שלי עצמי.
חופש לילדים עאלק.

ומקווה שלכולנו לא יהיו יותר מדי מדורות קרובות.
אני עוד מעט כבר נראה לי אכנס לנוהל ל"ג ואסגור חלונות.

גם כן חג. מילא עושים מדורונת קטנה וצנועה ואוכלים קצת קרטושקס אבל מזמן זה כבר נהיה ענף במכבייה. ואחר כך כל הלילה האוויר בכל הארץ מלא בפיח, נקווה שעד מחר כבר יתנקה האוויר.

חג שמח (שיתנהל כמה שיותר רחוק) והמשך יום מלבב

Sigal H

New member
אם כך

יש מקום גם ל-

אני מכירה את הכדורים של הילדים, כאב הראש והכל... לצערי אין לי פיתרון אלא לחכות לתקופה טובה באופן כללי, שאז הגוף נזכר שיש מרחק וקירות בינך לבין הכדור והראש קולט שזה לא כזה אסון. בינתיים משתתפת עמוקות בבאסתך ומחזקת את ידייך ואת ראשך.

באשר אליי, זו סתם הייתה נפילה מהסוג של: ניסיתי לקחת משהו מהמדף וכמעט הצלחתי, אז נתתי לידיים ולגב עוד פוש אחרון כדי להגיע ו - - - אופס.
ביני לבין המדף ישנה השידה. והשידה - כמו כל רהיט אחר - מעוגלת קצוות. לכן המכות היו קהות בלבד - בדיוק כפי שתכננתי. נחמד לגלות לפחות שזה עובד

באשר לקנביס, אני לא יודעת אם כך הוא מוגדר מבחינת שיכוך הכאב שלו. רק על עצמי לספר ידעתי. אני מניחה שכמו הרבה תרופות ההשפעה משתנה מאדם לאדם, ולא הכל מתאים לכולם.

ובכן, הקנביס באמת עשוי להקצין תחושות. למשל, גיליתי שאם אני בלחץ לפני זמן השאיפה מדברים שצריך לעשות ואני לא מצליחה, הקנביס יגרום לי יותר להיכנס ללחץ. מצד שני, אם אני מתעסקת עם משהו חיובי אולי גם אותו לא אצליח אבל יש לי יותר פרופורציה ואורך רוח. וזה עובר אחרי חצי שעה בערך ומשאיר אותי נמרצת ומשוככת, מה שיעזור לי להצליח בדברים שצריך לעשות. לא כל פעם זה מרגיש ככה (תלוי בטריות החומר, בכמות ואם זה יום טוב או פחוטוב בשבילי) - אבל לפעמים כן, וכשאני מודעת לזה יותר קל לי לומר לעצמי שזה בסדר, לא אשמתי. אז החלטתי לא לעשות בזמן הזה דברים שצריך להשקיע בהם מחשבה ולא להתחיל דברים חדשים כדי לא להיכשל, כי זה לא הוגן מצידי - כמו לנסות רוץ לפני שהתרגלתי ללכת ואז להתבאס שנגמר לי אחרי ארבעה צעדים. וזה עובד.

ועוד דוגמה: התיאבון. הקנביס עשוי להגביר תיאבון (לא בהכרח בעיה, אני הייתי צריכה לצאת מתת-משקל), ויותר מכך - הוא משפר את הטעם, וכל דבר טעים הופך להיות ממש טעים, אז רוצים לאכול עוד ועוד. שוב, מודעות ודריכה על הזנב עוזרת לכלכל את הצעדים בתבונה ועדיין ליהנות מהאכילה.

אבל הוא לא מגביר את הכאב. לא לי, לפחות.

טוב, לא יודעת אם הצלחתי להיות קוהרנטית והגיונית. מנסה את מזלי ושולחת לחמי על פני המים

חופן חיוכים.

ניסוח אימוג'ים מעולה :)

כנראה שצריך לחכות ש... הילד יגדל ויעבור לבית משלו, וישחק כדורסל על הראש של מישהו אחר...

כן, הבנתי שלוקחים את המריפואנה לשיכוך כאב, אז כנראה שזה עובד.
אבל אולי קשור לסוג מסוים של כאבים? כי הבנתי גם שהוא עלול לגרום לך להיות יותר מודע ורגיש לכאב.

בכל מקרה מאחלת שימשיך לעזור לך.

והקטע הזה של העוד מתיחה קטנה ואני מגיעה למה שרציתי, אכן, זה הרבה פעמים נגמר לא טוב. או שמשהו נשבר או שאני מותחת משהו יותר מדי. ואיזה קנאק נהיה איפשהו.
אמשיך להתאמן על לעצור לפני ולא אחרי גבול היכולת

למעלה