בוקר טוב פורום יקר

נילי41

New member
בוקר טוב פורום יקר../images/Emo42.gif

לילה לא כל כך רגוע עבר על כוחותינו. הכל בסדר, רק אני מותשת מקימות רבות במשך הלילה. התעוררתי הבוקר עם בחילה בגלל חוסר שינה כנראה, כבר התארגנו ליציאה ועוד מעט תבוא ההסעה של בעלי ואני אצא להליכת הבוקר שלי. מקווה שבאוויר הצח הכל יסתדר. אסתר??? הכל בסדר??? בכל בוקר שאת לא פותחת את הפורום אני דואגת. מקווה שהכל בסדר אצלכם. אנא כנסי ודווחי שהכל בסדר. חשבתי שאולי נעשה מין מפקד בוקר שכזה, כל מי שיכול ייכנס בבוקר לפורום בשרשור חדש של יום חדש וידווח שהכל בסדר אצלו... שיהיה יום טוב לכולם, בלי דרמות מיותרות... בוקר טוב ישראל!

hregev

New member
לילה ארוך ומיגע:

בוקר טוב לכל אנשי הפורום מאתמול ובמשך כל הלילה בעלי נמצא בטרנס של בכי על זה שהוא לא מסוגל לעשות דברים פשוטים ןהוא זקוק כך הזמן לעזרה. היום אגיש את הטפסים בביטוח לאומי ונראה כיצד יתגלגלו הדברים. שיהיה לכולם יום טוב ולך אריאלה מסיבה מוצלחת. להת. חני

../images/Emo24.gifחני'לה לא לוותר

תנסי לשכנע כמה שאת יכולה שילך למועדון אני אמרתי לבן זוגי שהוא הולך למועדון של צעירים ואנשים חכמים הוא פגש שם חבר ,גם קרצתי להם לשכנע אותו לבוא כל יום , והיום הוא קם ומחקה לההסעה לבד אני משקיפה מהחלון והוא מחקה כמו חייל בצבא ישתבח הבורא איך הכל מסתדר , תלכי איתו תדברי שם שהחברים ישכנעו אותו גם העו"ס והמנהלת כולם יראו לו מאור פנים אני בטוחה , אז שיהיה לכם בהצלחה, בדרכיך למועדון איתו , מתוך ניסיון אומר לך תדברי בליבך עם הקב"ה , ה' שומע לכל לב ונימצא בכל מקום ותראי זה עושה ניסים ופלאות

נילי41

New member
../images/Emo20.gifהי חני

צר לי מאד שבעלך מרגיש כל כך גרוע. אולי טיפול תרופתי יכול להרגיע אותו? דברי עם הרופא שלו על זה. זה לא ייתכן שהוא יבכה כל כך הרבה, למרות שזה די הגיוני, זה אומר שהוא מבין שהוא כבר לא מסוגל להיות כמו פעם. הראי לו שהעזרה זה דבר מובן מאליו, שאת עושה את זה ברצון ומאהבה, שלא ירגיש רע שאת צריכה לעזור לו בדברים פשוטים. אולי זה ירגיע אותו. ביקור במסגרת מרכז היום גם יעזור לו הרבה. אני בטוחה בזה. מקווה שזה יסתדר לך בנווה רעים. מקום נחמד ומאוד נעים. בהצלחה בביטוח הלאומי עם הטפסים. שיהיה יום קל ומשעמם לכולנו...

zs1957

New member
ברוכה הבאה לפורום חני

שלום חני, חשוב שבעלך יהיה במעקב אצל נוירולוג באחת ממרפאות הזיכרון בבתי החולים. מותר לו לבכות וזה בסדר. טוב שהוא עדיין מודע למצבו. היום נותנים לחולים ויטמין E ואומגה 3 . אומרים שזה מאט את תהליך המחלה אנטי אייגי'ן הלהיט של היום. אני מקווה שבעלך במרכז יום כמו הבעל של נלי , אריאלה ואסתר ולפחות יש לו חצי יום עם פעילות של צוות מקצועי ותומך. חג שמח זהבה שחם

../images/Emo137.gifהיום ראש חודש טבת../images/Emo188.gif

שמעתי שיהיה גשם הנה החורף מגיע , נברך את כל משפחות הפורום בראש חודש שמח ומבורך ובשורות טובות ורפואה שלימה לכולם, היום אני מכינה שניצלים צ'יפס וסלטים וכן סופגניות לכל הילדים והנכדים קניתי להם שקיות הפתעה והורדתי שירי חנוכה מהאתר אמיול ובעז"ה יהיה שמח ,על הדלת כמובן אני שמה ברכה לכולם ברוכים הבאים חנוכה שמח

נילי41

New member
אריאלה יקירתי../images/Emo42.gif

אמנם היום הוא היום הראשון של החורף, 21/12, שהוא היום הקצר ביותר בשנה וגם ראש חודש טבת, אבל השמש עדיין זורחת. יום נאה בחוץ ועדיין אין זכר לגשם. אולי בסוף השבוע הוא יגיע. חזרתי ממסלול הליכה אחר כך עשיתי קצת סידורים בחוץ, ועכשיו חזרתי הביתה לעבודת היום. אגב, ביום שני הקרוב היה לנו תור לביקורת במרפאת זיכרון בתל השומר ונראה לי שלא אוכל להשתתף במפגש הדו-שבועי שלנו. אני עוד אדבר איתך על זה, כי לפני כמה ימים שלחו לי דחיה של התור לסוף אפריל וזאת לאחר שהביקור האחרון שלנו היה במאי, זאת אומרת שנה בין ביקור לביקור, וזה ממש לא אפשרי. אנחנו כבר מחכים לתור הזה זמן מה, מאז שבעלי קיבל את הפרפור פרוזדורים המתמשך שלו ואני בקשר טלפוני עם הרופא, אבל בסידור תורים החליטו לדחות דווקא לנו. דיברתי היום עם המזכירה של הרופא שלנו והיא אמרה שנבוא בתאריך הראשון, כלומר ביום שני הקרוב והרופא יקבל אותנו. היום גם מנפים את הרשימה, מתקשרים לכל אחד שברשימה ומוודאים שהוא אכן מגיע לתור, ואם מישהו יבטל אז אנחנו שוב ניכנס לרשימה. זה נראה לי ממש הזוי שדחו דווקא אותנו אבל הפקידה שעשתה זאת לא שמה לב שהביקור הקודם שלנו היה כבר במאי, וכשעובדים בלי רגש ובלי שכל אז עושים דברים באופן שרירותי. זה מאוד הכעיס אותי ואני כל השבוע בטלפונים עם תל השומר בתקווה שהכל יסתדר. הרופא לא היה כל השבוע ורק היום חזר אז היום הוא אישר שנבוא ביום שני הקרוב. די, עייפתי אתכם בבעיות בירוקרטיות אבל זה ממש מיותר לנו לנהל מלחמות יומיומיות כאלו בגלל אטימות ושרירות לב של פקידים, וזאת בנוסף למלחמה הקשה במחלה.
אריאלה, שתהיה מסיבת חנוכה מוצלחת. כל הכבוד לך על המאמץ שאת משקיעה בבן זוגך ובמשפחה שלך. יום טוב, בשורות טובות והרבה אור ושמחה.

למעלה