אריאלה יקירתי../images/Emo42.gif
אמנם היום הוא היום הראשון של החורף, 21/12, שהוא היום הקצר ביותר בשנה וגם ראש חודש טבת, אבל השמש עדיין זורחת. יום נאה בחוץ ועדיין אין זכר לגשם. אולי בסוף השבוע הוא יגיע. חזרתי ממסלול הליכה אחר כך עשיתי קצת סידורים בחוץ, ועכשיו חזרתי הביתה לעבודת היום. אגב, ביום שני הקרוב היה לנו תור לביקורת במרפאת זיכרון בתל השומר ונראה לי שלא אוכל להשתתף במפגש הדו-שבועי שלנו. אני עוד אדבר איתך על זה, כי לפני כמה ימים שלחו לי דחיה של התור לסוף אפריל וזאת לאחר שהביקור האחרון שלנו היה במאי, זאת אומרת שנה בין ביקור לביקור, וזה ממש לא אפשרי. אנחנו כבר מחכים לתור הזה זמן מה, מאז שבעלי קיבל את הפרפור פרוזדורים המתמשך שלו ואני בקשר טלפוני עם הרופא, אבל בסידור תורים החליטו לדחות דווקא לנו. דיברתי היום עם המזכירה של הרופא שלנו והיא אמרה שנבוא בתאריך הראשון, כלומר ביום שני הקרוב והרופא יקבל אותנו. היום גם מנפים את הרשימה, מתקשרים לכל אחד שברשימה ומוודאים שהוא אכן מגיע לתור, ואם מישהו יבטל אז אנחנו שוב ניכנס לרשימה. זה נראה לי ממש הזוי שדחו דווקא אותנו אבל הפקידה שעשתה זאת לא שמה לב שהביקור הקודם שלנו היה כבר במאי, וכשעובדים בלי רגש ובלי שכל אז עושים דברים באופן שרירותי. זה מאוד הכעיס אותי ואני כל השבוע בטלפונים עם תל השומר בתקווה שהכל יסתדר. הרופא לא היה כל השבוע ורק היום חזר אז היום הוא אישר שנבוא ביום שני הקרוב. די, עייפתי אתכם בבעיות בירוקרטיות אבל זה ממש מיותר לנו לנהל מלחמות יומיומיות כאלו בגלל אטימות ושרירות לב של פקידים, וזאת בנוסף למלחמה הקשה במחלה.
אריאלה, שתהיה מסיבת חנוכה מוצלחת. כל הכבוד לך על המאמץ שאת משקיעה בבן זוגך ובמשפחה שלך. יום טוב, בשורות טובות והרבה אור ושמחה.