בוקר טוב פורום מצחיק

bimbo.

New member
בוקר טוב פורום מצחיק../images/Emo6.gif

אל תשכחו שהנהג החתיך צריך גם לערוך קניות...
אבל אסור לחלק אותו ליותר מ-7 כי אז לא יהיו לו יותר ימים בשבוע אני מזמינה את שבת

שרה16

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

לא סתם אמרו שצחוק יפה לבריאות. .."העולם מצחיק,אז צוחקים"..

emmy5

New member
בוקר טוב ידידי היקרים,../images/Emo24.gif

כמה טוב להיות בבית .מאחלת שיהיה לנו יום נעים ,שקט ומזג אוויר נורמלי....הבית שלי התמלא עם אבק... עוגה מים המלח ...איך אפשר בלי עוגות?זו העוגה ...איתה אני מתחילה את הדיאטה

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב בתוספת ../images/Emo91.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

שלום ובוקר טוב לכל חברי הטובים בפורום,
(גם למציצים שביניהם), הבוקר בשעה 05:50 הקשבתי לתוכניתו של אבשלום קור "באופן מילולי" בגלי צה"ל, כל התוכנית כולה 8 דקות בערך. היום הוא דיבר לא על הלשון העברית אלא על ההסטוריה שלנו כעם, דרך הסיפור של ד"ר מכס נורדאו. מדוע אני כותבת? כי בדרך כלל התוכנית חוזרת שוב באותו יום (כלומר היא תשודר שוב היום 5.11.03 בשעה 16:50) בגלי צה"ל שווה להתפנות לכמה דקות כדי לשמוע דברים מעניינים. נ.ב לפעמים התוכנית מקדימה בדקה או מאחרת בשתי דקות. כבר אמרתי לכם שאני אוהבת אתכם
יעלי

מנורה

New member
יעלי, ../images/Emo51.gif

בשעה שאת מתעוררת אני מסתובבת לצד שני מזל שיש הזדמנות שניה

מנורה

New member
בוקר טוב ונעים חבריי לפורום

||מזל שהלכתי מוקדם לישון ולא ראיתי את "השמן" לא הייתי נרדמת כל הלילה אומנם הוא הוריד לי את התאבון לארוחת בוקר אבל ע ל
לא מוותרת מוזמנים בתאבון.

yaely2

New member
מנהל
ח ח ח חי חי חי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif|../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

שלום לכולם, לאור התשובה של מנורה ואמי מה זה צחקתי? חבל שאי אפשר להקליט. זו השמן מוריד לה את התיאבון וזו עושה דיאטה עם אבנים של ים המלח. (ראיתי אבנים על העוגה) שיהיה לנו יום טוב. להתראות יעלי

emmy5

New member
קפה ברצון אני מוכנה לשתות...

לקחתי שני קילו מים המלח ...דחוף דיאטה איך אפשר לבתר על עוגה כל כך יפה ... תודה לכולכם ובוקר טוב ...יעלי...כייף לשמוע שאת אומרת לנו "אני אוהבת אותכם" גם אנחנו אוהבים אותך..

maxima

New member
בוקר טוב כולם...איזה כייף...../images/Emo13.gif

להיכנס על'בוקר ולראות צחוקים יש לי יום עמוס עשיה בבית ובחוץ אז נתראה בערב......אולי יום נהדר לכולם

redredole

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo168.gif

כמה טוב להתחיל את היום עם שיר ? בתקווה שבקרוב יהיו לנו ימים גשומים ולילות משי לבן, אפילו שלג ואז לשמוע את קולות השקט.

סבאאורי

New member
טוב,../images/Emo92.gifלחייך...

קשיש אחד מתבונן בנער צעיר החולף על פניו,שערו צבוע כחול וסגול וכל גופו עטור בעגילי פירסינג. ,מה אתה תוקע עיניים,סבא, לא עשית בחייך משהו נועז? שואל הנער. כן,עונה הזקן,עשיתי פעם סקס עם תוכי וחשבתי שאתה אולי הבן שלי... ברכות

שרה16

New member
redredole יקר../images/Emo168.gif

תודה על כל המוסיקה הנפלאה.
בקשה קטנה: לד זפלין-מדרגות לגן עדן,הדלתות-מה שיש,האבנים המתגלגלות,אבל יצירה ארוכה (שכחתי את השם),אריק קלפטון...משהו מהם. תודה

למעלה