בוקר טוב פורום נכבד

אסתרס

New member
בוקר טוב פורום נכבד../images/Emo68.gif

הלילה עבר בשקט (חבל) בתי שירה"לה הגיעה ואני מאושרת. מתוך שינה שלמה שמע את קולה וחייך. מהמם. הבוקר עוד לא הערתי אותו כי הוא לא ילך למרכז היום,אנו נלך בצהריים לברית של הנכדים ששמם בישראל הוא: איתי ונועם. אז שיהיה לכולנו יום טוב יום נחת ורק בשורות טובות. נ.ב מה קורה אצל ענתי 44 ? מזמן לא כתבה בפורום. האם המחשב עדיין לא פועל ?

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום א'

לילה לא כל כך שקט עבר על כוחותינו, כך שנאלצנו לחזור לשגרת כדורי השינה. בבוקר כבר היה קשה לקום, אבל עכשיו אנחנו כבר ערוכים ומוכנים למסדר הבוקר... אסתר,
לברית של התאומים ולבואה של בתך שירה להיות אתכם קצת בשמחתכם וגם בצערכם.
כמו שכבר אמרו, אצלנו השמחה תמיד מהולה בעצב וחבל ששלמה לא במיטבו לקראת ביקור בתו ולקראת הברית. אצלנו גם נולדו תאומים לפני שנה ורבע וכבר אז בעלי לא היה כל כך בעניינים וצריך היה להצמיד אליו מישהו שידאג שהוא יהיה בסדר ושלא יהיו "פדיחות". הוא כל הזמן היה שואל לכבוד מה האירוע? וכאלה דברים... אז אסתר, הרבה נחת מהנכדים ומהילדים ובאמת רק בשורות טובות ולכל הפורום "הרדום" שלנו, שיהיה לכולנו יום עגול... בוקר טוב ישראל!

zs1957

New member
קורה לפעמים שהפורום נרדם

היי נילי יקירתי אכן דברייך נכונים קורה שהפורום נרדם. האם זה בגלל החורף ,או סתם חוסר מצב רוח אנני יודעת. מכל מקום , לא צריך להתרגש קצת שמש וחמימות והפורם יקיץ משנתו. לפעמים גם אנשים עסוקים בענינים שלהם ולא מזדמן להם לכתוב. מי שאוהב לכתוב ימצא תמיד את הזמן להכנס לפורום ולכתוב. היה מאמר היום במעריב שמחסור בשינה פוגע במוח ובזיכרון. עשו מחקר בארה"ב על אנשים שסבלו מנדודי שינה לא נטלו תרופות ודווחו על פגיעה במוח ובזיכרון. הדברים נכונים. אני יודעת את זה מהחולים שלנו שסובלים מטינטון ,וורטיגו ומנייר ואינם ישנים טוב בלילה מספרים על ליקוי בזיכרון, שכחה ועייפות מתמדת. אני חושבת שכדאי לתת לבעלך כדור שינה וששינכם תשנו טוב. אפשר לקחת חצי כדור בהתחלה ואם זה לא עוזר לעלות את המינון לכדור שלם. כל טוב, זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo20.gif זהבה יקירתי

חרופ| נראה לי שהפורום שלנו נכנס באמת לתרדמת חורף עמוקה. צריך לעורר אותו איכשהו. ענתי נמצאת "בנבצרות זמנית" וזה מורגש. כמו כן אריאלה חסרה בימים האחרונים ועוד הרבה רבים וטובים...
ראיתי את המאמר על הפרעות השינה. יכול להיות באמת שחוסר השינה משפיע גם על הזיכרון ואולי אף אחד הגורמים לאלצהיימר. אני נותנת לבעלי כדור שינה רק אחרי חצות כי הוא לא משפיע עליו ליותר מ-3 שעות שינה רצופות. אז אם השינה שלו טרופה והוא כבר קם כמה פעמים עד חצות או עד 01:00 אני נותנת לו אז את הכדור והוא ישן כמה שעות וגם אני. חצי כדור ממש מצחיק אותו, לא עושה לו כלום. הלוואי ואני יכולתי לקחת חצי כדור ולהירדם בשקט, אבל אני חייבת להיות על המשמר כשהוא מתעורר. אני לא נותנת לו את כדור השינה בשעות הערב כשהוא הולך לישון כי איני יודעת איך יהיה הלילה ובשעות הראשונות בלאו הכי הוא ישן. לכן אני מחכה לחצות ואם אחרי שגם אני הלכתי לישון הוא ממשיך להתעורר אז הוא מקבל את הכדור. אני גם די חוששת מתופעות הלוואי של הכדור שינה שעלול לגרום להזיות ולבלבול, תופעות שבלאו הכי מופיעות אצל חולי אלצהיימר גם בלי הכדור הזה, שלא לדבר על התמכרות. לכן אני לא נותנת אותו בכל לילה אלא רק לפי הצורך. שיהיה לילה טוב ושקט לכל האלצהיימרים היקרים שלנו.
לילה טוב.

אירילה

New member
../images/Emo49.gifבברית התאומים../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif../images/Emo95.gif

אסתר היקרה ,שבט הניה ואמנון מוסר לכם הרבה מזל טוב ,נחת ורק אושר ורגעים יפים כמו אלה. גרשון

tapuzi3

New member
בוקר טוב...

תהנו בברית! גם לבן אחותי קוראים איתי... יום טוב!

למעלה