בוקר טוב פורום נצרות משיחית /tapuzforum/images/emo140.gif

lion 7

New member
בוקר טוב פורום נצרות משיחית /tapuzforum/images/emo140.gif

תפילה שיהיה רק טוב ‏,‏ עד שתפתחו את העיניים ותראו באמת שיש שמש ואין עננים בכלל , אבל קר קר מאד כמו שהיה בלילה , ושאלתי איפה כתוב בב``ח דבר המיוחס לסיפורי סבתא, או כמו שנהוג אצלנו (אל תכניס סולם בלילה , אל תשפוך שמן על הרצפה , לא לפסוע מעל תינוק שהוא נמצא על האדמה ושאר הדברים אלה ) . אז יאללה להתעורר , מתנגן לי תרנימה של נגיב (עלימני אנתזירק יא רב) למד אותי לחכות לך אדוני .. בוקר טוב ‏

1ysrat

New member
../images/Emo13.gifבוקר טוב

לוקס יא 33-36 אֵין מַדְלִיק־נֵר לָשׂוֹּם בַּסֵּתֶר אוֹ־תַחַת הָאֵיפָה כִּי יְשִׂמֵהוּ עַל הַמְּנוֹרָה לְמַעַן יִרְאוּ בָּאֵי הַבַּיִת אֶת־אוֹרוֹ׃ 34 נֵר הַגּוּף הוּא הָעָיִן לָכֵן עֵינְךָ כִּי־תִהְיֶה תְמִימָה גַּם כָּל־גּוּפְךָ יֵאוֹר וּבִהְיוֹתָהּ רָעָה וְחָשַׁךְ גַּם־גּוּפֶךָ׃ 35 עַל־כֵּן הִשָּׁמֶר־לָךְ פֶּן־יֶחְשַׁךְ הָאוֹר אֲשֶׁר בְּקִרְבֶּךָ׃ 36 וְהִנֵּה אִם־גּוּפְךָ כֻּלּוֹ אוֹר וְאֵין בּוֹ כָּל־דְּבַר־חשֶׁךְ אָז יֵאוֹר כֻּלּוֹ כְּאִלּוּ יָאִיר לְךָ הַנֵּר בִּבְרַק נָגְהוֹ׃

lion 7

New member
כמה הם אדירות מלותיו של האדון

/tapuzforum/images/emo13.gifנקוה ליישם אותם, למרות הקושי בביצוע ,על זה אנו מתירים לרוח הקדש לפעול , אחת הדרכים המומלצות היא תפילה ובקשת טיהור בדם הבן , ומאילך יש את הצורך להקשיב לטלפון הפנימי שמפעילה רוח קדש זו .. בוקר טוב יוסרת או אושרת ,

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifצהריים מופלאים ששלום המשיח וברכות שמיים

ימלאו אותכם בשם ישוע המשיח אמן
אז מי מסתובב בפורום היום..? אולי תכנסו רק להגיד היי, שנדע מי יש במחוזותינו
? ליון ואשרת
שאלוהים יברך אותכם על הנוכחות פה והפסוקים היפים

"היי" ../images/Emo9.gif אני נוכחת פסיבית ביומיים האחרונים!

אתמול לא הרגשתי טוב
וימי שני הם בכלל ימים עמוסים מה שהחמיר את מצבי!! היום יותר טוב רק גם עמוס... אז בינתיים אנא האוון ומיש האוון

למעלה