בוקר טוב פורום מה הולך ?
E ebi83 New member 17/4/12 #2 בוקר טוב זיג, לא הולך- רץץץץץץץץץץץץץץץץץ היום סוג של מתחיל החזל"ש.. למרות ששבוע הבא עוד סופ"ש ארוך
ל לי אל בר New member 17/4/12 #3 בוקר טובבבבבבבבבבב חופשי רץץץץץץץץץץץץץץץץץ אתמול חגגנו לפיצית שלי שנה עשינו אירוע קטן.. והיה כיייייייייייייייייףףףףףףףףףףףףףףף נהנתי מאוד וגם הקטנה.. כמה היא רקדה.. כפרעליההההההההההה
בוקר טובבבבבבבבבבב חופשי רץץץץץץץץץץץץץץץץץ אתמול חגגנו לפיצית שלי שנה עשינו אירוע קטן.. והיה כיייייייייייייייייףףףףףףףףףףףףףףף נהנתי מאוד וגם הקטנה.. כמה היא רקדה.. כפרעליההההההההההה
V Vdrums New member 18/4/12 #7 מזל טוב!!! הזמן באמת טס שלי כבר מוחא כפיים, זוחל ומחייך בתוספת שתי שיניים
I inbarush19 New member 17/4/12 #5 צהריים טובים!!! איזה ערב כייפי היה אתמול!!! חגגנו שלושה חברות שלכולנו יומולדת באפריל, במסעדה חלבית.... היה ערב סטלניייי ומצחיק, היינו שיכורות ולא מיין!!! (לא,לא היתה טיפת אלכוהול! אבל היה כייפי ברמות!!!) אחחח אין דברים כאלה!
צהריים טובים!!! איזה ערב כייפי היה אתמול!!! חגגנו שלושה חברות שלכולנו יומולדת באפריל, במסעדה חלבית.... היה ערב סטלניייי ומצחיק, היינו שיכורות ולא מיין!!! (לא,לא היתה טיפת אלכוהול! אבל היה כייפי ברמות!!!) אחחח אין דברים כאלה!
N Natalila New member 18/4/12 #9 בוקר טוב פורום יקר הבוקר בא, לעבודה מתי יוצאים לפנסיה|? מחכה בקוצר רוח
D dudusch New member 18/4/12 #14 לא הולך, נוסע התחדשנו אתמול באוטו חדש היה כל כך מוזר לנהוג בו ביחס לגרוטאה שחשבתי שאני נוהג באוטו של מישהו אחר..
לא הולך, נוסע התחדשנו אתמול באוטו חדש היה כל כך מוזר לנהוג בו ביחס לגרוטאה שחשבתי שאני נוהג באוטו של מישהו אחר..
ז זיגזג New member 18/4/12 #17 תתחדשו... מקווה שעשו לכם מחיר טוב. כי בליסינג מורידים הרבה היום. נסיעות טובות שיהיו