בוקר טוב פורום

Mגולדי

New member
בוקר טוב פורום../images/Emo13.gif

מה שלומכם הבוקר ?( באמת !!!) מה שלומכם?
מה שהכי מדהים פה זה שתמיד יש מספיק מקום לכולם וחיבוקים נשיקות וצחוקים...אבל לי יש משהו רציני , רציני מאוד !!! בני- טל חיים,ילד עם תסמונת דאון, למי שמכיר זוכר ויודע ,הילד הכי מקסים בעולם, כן כן !!! יחגוג ב - 19/4בר מצווה, התאריך יוצא בדיוק בחג השני של פסח שישבת...זה אמנם יכול להידחות מעט אבל,את החשש זה לא מעכב דוחה או מבטל... אם יש למי מכם רעיונות של איך מה איפה מתי כמה...אתם מוזמנים לפצוח בהצעות...מקווה שאריאלה, סיגל, ומיכל של סיון לא יניחו להודעתי להעלם ככה סתם... טל ילד עם חרדות וחששות מאנשים רבים ורעש...אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אובדת עצות ... יום טוב .אם אפשר פעמיים ואף יותר
מירה

בוקר טוב לך, טוב לראות אותך../images/Emo140.gif

מבטיחה לחשוב ובינתיים,, סתם רעיון... אם הוא לא אוהב המולה, אפשר ללכת איתו לכותל במסגרת מצומצמת, ואח"כ לחגוג במסעדה שתבקשו לסגור לכם....

היי מירה בוקר טוב. וטוב לראות אותך../images/Emo140.gif

ועוד עם בשורה כזו משמחת. וברור שזוכרים את טל חיים המקסים שלך וואו איזה יופי טל כבר מתקרב ל-13 מזל טוב. הייתי פעמיים בבר מצווה רבת משתתפים באולם של ילדים עם תסמונת דאון ורק רוצה לומר לך שאלה האירועים שהכי התרגשתי ונהנתי בהם בחיי. אצלנו ליפני כל אירוע או הצגה שאנחנו אמורים ללכת נריה מסרב ללכת מפחיד אותו הקטע של הכניסה למקום כשהוא רואה הרבה אנשים, אבל כשהוא כבר בפנים הוא ראשון להנות, באירועים הוא לא מפסיק לרגע לרקוד ממש מסמר הערב. מעכשיו הוא מנדנד לי מתי יהיה לו בר מצווה וכל זה בגלל שהוא רוצה להניח תפילין, וזו הסיבה הכי טובה שלי להזכיר לו להכין שיעורים ולקרוא תמיד, מזכירה לו שאם הוא רוצה בר מצווה הוא צריך ללמוד לקרוא טוב וואלה זה עובד עליו. מאמינה שגם עם טלוש זה יצליח עם הרבה הכנה, למרות כל הפחדים והעקשנות של ילדנו הם מפנימים הכל ובאיזה שלב הם מוציאים את זה, ובגדול..... ואל דאגה עוד תראי בע"ה שהוא יפתיע אותך ואת כולם לטובה. שיהיה במזל ובהצלחה
מימי.

היי מירה ../images/Emo140.gif

בתי היתה בת 12 בשנה שעברה, אצלנו בביה"ס היה פרויקט של בר/בת מצווה לילד החריג מטעם התנועה המסורתית ואז היתה עליה לתורה של כל ילדי בר המצווה בבית כנסת שאפשר היה להזמין לשם גם אורחים וזה נתן פתרון מצוין, כי הבעיה שאת מעלה הינה בעיה משותפת לכל ההורים לילדים כמו שלנו... אבל הרעיון של הכותל לדעתי הוא רעיון מצוין, יש הרבה ילדים חריגים שמגיעים לכותל בימי שני או חמישי, מניחים להם תפילין וזה מאוד מרגש (אנחנו נסענו גם לכותל, גם כן ארגנו לנו את זה במסגרת ביה"ס) מבחינת מסיבה, אם יש לו בעיה עם המולה ורעש (כמו לרבים מילדינו המקסימים) אז תעשי משהו יותר קטן ומצומצם, או במסעדה או אפילו בבית... לא עם הרבה אנשים, רק הקרובים ביותר, עם מוסיקה שקטה ולא עם הרבה רעש... שיהיה המון המון
ו

Mגולדי

New member
וואו..........איזה כייף שאתם פה

אכן חשבתי על ה כותל...מקווה שהחששות יתפוגגו בהמשך... שיהיה לכם יום משובח

היי מירה, קודם כל מזל טוב לכם.

ממש מרגש. במסגרת שטל לומד לא עושים בר מצווה ועליה לתורה עם התנועה המסורתית? כדאי שתצרי איתם קשר ותבדקי את האפשרות הזאת. הם עובדים מדהים עם הילדים, כל אחד עולה לתורה על פי יכולתו. מאוד ממליצה לבדוק איתם. בהצלחה!!! אורלי

ח י ה א

New member
אנחנו חגגנו בשני בתי ספר...

בבית ספר ממלכתי דתי -חינוך מיוחד - רועי חגג עם הנחת תפילין וכל טקס התפילה - היה מרגש הוזמנה המשפחה המורחבת וחברים קרובים - חגיגת הבר מצווה היתה רק לו. שנה לאחר מכן חזר רועי לאשדוד ושם רצה מאוד להצטרף ללמודים ואהב להניח תפילין (עד היום הוא אוהב) אז צרפו אותו ובטקס רפורמי שוב עלה לתורה עם כל שכבת הגיל שלו - בנים ובנות = טקס מרגש מאוד. חוץ מזה ערכנו ארוחת צהריים עם המשפחה והחברים הקרובים - פשוט כי זו דרכנו - לא אוהבים מסיבות גדולות.

Mגולדי

New member
בוקר טוב !!!תודה ../images/Emo13.gif

בביה'ס של טל נהוג לחגוג לשכבת בני מצווה יחד,השנה השכבה מאופיינת בילדים משלושת הדתות,ולכן הוחלט לציין את האירוע, ולא באופן דתי הלכתי... יתכן ונחגוג בבית הכנסת וביום אחר עם משפחה וחברים יקרים במסעדה ... המלצות שוות בירושלים יתקבלו בשמחה...גם באנונימיות
שיהיה יום משובח מירה

דנוש11

New member
מירתיייי

מירתי יקירתי כמה התגעגעתי!!!!!!!!! אני שולחת לך ולטלטול המון המון נשיקות ושטלטול רק יהיה מאושר!!! ספרי לי מה איתך געגעעתיייייייייי

למעלה