בוקר טוב פורום

בוקר טוב פורום ../images/Emo13.gif

מה שלומכם? מה להיום? עם מה מתמודדים היום? עם מה לא רוצים להתמודד? שאלה: מי האישיות שהכי השפיעה עליכם במהלך חייכם? אפשר לכתוב יותר מאחת. במה הושפעתם (לרעה או לטובה)? במה חיקיתם את האישיות? האם ההשפעה עדיין קיימת, במידה והכרתם את האדם מזמן?

BellA עלמה

New member
בוקר

"יש בי עוד כח עכשיו רק תניח הכל כבר נחתם ונסגר והלב מתרפא והגשם נפסק אז חוזר שוב הריח האביב שוב מגיע ושוב..." יש בי עוד כח ביצוע: הפרויקט של עידן רייכל מילים ולחן: עידן רייכל אחרי ערב לילה קשים אתמול מנקים את האבק וממשיכים הלאה ליום חדש בתקווה שיהיה טוב יותר קל יותר

broken child

New member
אמאבא.משם זה מתחיל...

וגם מלאכית אחת
בוקר טוב להבונת שלי
ראית? לב שלם ולב שבור באותה הודעה. בשבילך,יפתי.

BellA עלמה

New member
הממ

יש כמה שאני מעריצה הדלאי למה למשל סבא שלי (ז'ל) ועוד כמה בעיקר בגלל החכמת חיים שלהם והלילה היה קשה כי (שוב) רבתי עם ההורים. אבל זו אני אשמה כי במקום להסיק מסכנות שפשוט כדאי לי להתרחק (בעיקר נפשית) אני נותנת להם ללחוץ לי על הכפתורים. צריכה פשוט להאתם מולם ולא לתת לדברים שלהם לחדור כלכך. קשה אבל זה הכרחי כדי לשמור על שלוות נפשי.

אז איך תתרחקי נפשית?

מה את יכולה לעשות כדי להתרחק נפשית? אולי אפילו תתני כאן דוגמא (אם בא לך) שמראה איך את מתנהגת מולם בסיטואציה בה את "קרובה" מדי, ואיך יכולה להתנהג ב"ריחוק נפשי"- כמו שהגדרת

BellA עלמה

New member
להיות מרוחק נפשית

זה להיות אטום ריגשית. זה לתת לדברים שאותו אדם אומר להכנס דרך אוזן אחת ולצאת דרך השניה. זה לעשות כן כן עם הראש בלי ממש להקשיב למה שהאדם בעצם אומר. זה בעצם להיות שם פיזית אבל לא נפשית

s h i r k u s h

New member
בוקר נהדר לכולנו ../images/Emo25.gif

וואו יש לי כל כך הרבה מה לעדכן, אז נקצר ונאמר שמתחילה ביום ראשון לעבוד בעבודה החדשה, הבוסים מהעבודה הנוכחית קיבלו את ההתפטרות בהבנה ויש משהו חדש שמתרחש בתחום האהבה...מבטיחה לעדכן
ולגבי השאלה: האישיות שהכי השפיעה עליי הייתה אחותי הגדולה. היא דמות מופת מבחינתי כי למדתי המון על עצמי ועליה, ולמרות שבעבר רבנו הרבה לאחרונה מאוד התקרבנו כנראה תודות ללידה שלה. קשה לי להסביר איך היא השפיעה עליי אבל ספק שהייתה השפעה בהחלט.

באיחור של כמעט 24 שעות.. ../images/Emo3.gif

דווקא בא לי לענות על השאלה של אתמול. היום (מחר.. מבלבל כל העסק הזה) אני מתמודדת עם מבחנים. וסתם, עם העולם. והיום (מחר) אחה"צ... אני מתמודדת עם בדיקה במרפאה מסויימת שלא הייתי בה כבר הרבה זמן ולא הכי בא לי ללכת אליה (בלשון במעטה). ועד אז אני מתמודדת עם עצמי. .......:) מילא. בוקר טוב שיהיה

*המעטה

וכן. הולכת. אני צריכה. מה יש לי לעשות. בגלל זה אמרתי מתמודדת. :-\ יהיה טוב :)

למעלה