בוקר טוב,פורום. תודה לכוחות הביטחון על מניעת הפיגוע.יישר כוח.
V vera2 New member 4/12/03 #1 בוקר טוב,פורום.../images/Emo140.gif תודה לכוחות הביטחון על מניעת הפיגוע.יישר כוח.
ט טומי* New member 4/12/03 #2 ןאני הולך לעשות לי לאנגוש...... מה יותר טוב במזג אויר גשום וקר? התמונה מפעם הקודמת
ב ברק 188 New member 4/12/03 #3 ואני שיהיה מוכן, אני בא לנגוס... ובאמת מה יותר טוב במזג אויר גשום וקר שכזה ,ועוד שטומי הוא שמכין.
א אבוטבול New member 4/12/03 #4 מה זה לנגוש לא זכור לי המאכל הזה לא היה בתפריט של סבתי ההונגריה מדברצן
ט טומי* New member 4/12/03 #5 לאנגוש זה מאכל עממי הונגרי.... כפי שפלאפל אצלנו. ישנם בפינות רחוב דוכנים למימכר לנגוש. זהו בצק שמרים מאוד פשוט, וטיגון בשמן עמוק. מוסיפים לרוב שום אבל הולך גם עם כל דבר אחר פיקנטי
לאנגוש זה מאכל עממי הונגרי.... כפי שפלאפל אצלנו. ישנם בפינות רחוב דוכנים למימכר לנגוש. זהו בצק שמרים מאוד פשוט, וטיגון בשמן עמוק. מוסיפים לרוב שום אבל הולך גם עם כל דבר אחר פיקנטי
א אבוטבול New member 5/12/03 #7 מעניין בעוונותי אף פעם לא נתקלתי במאכל למרות אין ספור ביקורי בהונגריה אני עדיין שבוי במרק גוייאש טוב או במתוקים שונים אך בזה עוד לא התנסתי בחנוכה אסע שוב לבודפסט ונשאל את החברים
מעניין בעוונותי אף פעם לא נתקלתי במאכל למרות אין ספור ביקורי בהונגריה אני עדיין שבוי במרק גוייאש טוב או במתוקים שונים אך בזה עוד לא התנסתי בחנוכה אסע שוב לבודפסט ונשאל את החברים
א אלהלה New member 4/12/03 #6 מהר מהר להכין ולטעום מקרוב../images/Emo13.gif כמו כל המטוגנים טעים לאללה אני אפילו מכינה בגן לילדים והם מאוד אוהבים את זה התרוץ הפעם שזה מטוגן לכבוד החנוכה ובשאר הפעמים סתם כי זה טעים להם
מהר מהר להכין ולטעום מקרוב../images/Emo13.gif כמו כל המטוגנים טעים לאללה אני אפילו מכינה בגן לילדים והם מאוד אוהבים את זה התרוץ הפעם שזה מטוגן לכבוד החנוכה ובשאר הפעמים סתם כי זה טעים להם