בוקר טוב פורום

מוחמד5

New member
בוקר טוב פורום ../images/Emo141.gif

שיהיה לכולנו שבת שלום כתב העת "סדק" מוביל בעדינות את הקורא הישראלי, שהטראומה שלו מתנגשת עם הטראומה הפלשתינית, אל גילוי הנכבה סדק, כתב עת לנכבה שכאן, גיליון 1, מאי 2007, עורך תומר גרדי, עיצוב קבוצת פרהסיה, 2007, 155 עמודים מעטים הם האיומים שנראים חמורים יותר מהאיום על התודעה הקולקטיווית. כל כך למה? כי אין האדם מספיק על מנת להרחיק מעצמו את חרדותיו הקיומיות. לכן הוא מתקבץ בחבורות ובונה לו סיפור מכונן, שלפעמים הוא קרוב יותר אצל המציאות ולעתים קרוב פחות. במקרה היהודי נתפרד הקולקטיב מזמן, ומשנתקבץ שוב, מיד אחרי השואה, נוספה לתודעת הפיזור בין העמים והחולשה, והקמים עלינו לכלותנו בכל הדורות, גם השואה. מנגנונים חברתיים טורחים להעצימם, לשחזרם ולנהלם כאילו אין עוצמת הקטסטרופות המקורית גדולה דיה. כל כך חזקים מנגנוני ייצור התודעה הקולקטיווית, כל כך נאמנים למטרתם, עד שקשה להצביע על מנגנון אחד שמתפקד טוב מהם בישראל היום http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/914443.html

KingTino

New member
בוקר טוב פורום יקר ../images/Emo141.gif

קיפקו יא אהל אלכיר יא חילווין

KingTino

New member
למה אני לא שגריר יא אלה

תאר לך אני שגריר חשוב בעולם אני מקבל מעטפה ואני מחכה למכתב חשוב ממישהו מהעולם כולי התלהבות בישיבה פותח את המעטפה יוצא לי חוטיני של איזה דוגמנית רוסיה וואי ואז אני לוקח אותו , פותח סף סחג'י ובסיר אלוואח פיו

THE WIZARD 55

New member
צהריים טובים.....

ישנתי בארבע וחצי לפנות בוקר, התעוררתי בשמונה וחצי.. עייפה אך מאושרת לאחר לילה שלם בו לא פסק אהוב ליבי להפריח לי נשיקות, עוד ועוד, אמרתי די, אבל דברתי לקיר..עוד אחת, ועוד..זה היה מדהים
חחחחחח מייק סבאח אלכיר יא הבול, בחבק יא ג'מוס. מוחה סוף סוף אתה כאן, הכחול חסר כאן מאוד מאוד ד"ש לאשתך, ותגיד לה שאנחנו מאוד היינו רוצים שתכתוב כאן...נעשה כאן מפגשי זוגות
תינו אהלן בוקר טוב, תביא גם את חברה שלך.. ונשנה את שם הפורום לערבים מאוהבים... ואגב את מה שהוא אמר, לגבי החרדה, תמיד טענתי כך החרדה לאבד שוב את הקיים, זה בעצם המכשול הגדול ביותר בדו קיום. שתהיה לכם שבת מופלאה.. הספקתי לשרוף סיר אורז על הגז, לא יודעת לבשל אורז, שונאת אורז.. הדבר הכי קשה לבשל...

KingTino

New member
חחחח חברה שלי זה מוחה

הנה אני והוא נתחיל להפריח אהבה פה

KingTino

New member
מוחה../images/Emo36.gif../images/Emo23.gif../images/Emo26.gifתינו

וואלק חביבי אינתי וואלהי, התגעגעתי לצחוקים איתך , עמו מוחה , הצחוק שלך והפרצופים שלך חסרים לי וולאהי מתי נלך נטייל בקניון של אם אלפחם

KingTino

New member
מוחה אבל בוא נודה

זאת היתה הפעם הראשונה שלי, שאני נכנס לקניון ואף אחד לא שואל אותי אם יש עלי נשק, או מעביר עלי חיפוש זה הקניון הכי בטוח בארץ אגב, אפילו אין מאבטחים בכניסה חחחחחחחחח ועוד כמה צחקנו בפיצה אני ומוחה יומא מותנא

מוחמד5

New member
אני מסכים איתך

זה הקניון הכי בטוח בארץ. ובלי צחוקים , הייתי שם כמה פעמים (בגלל חנות הרהיטים, ובכל פעם נתקלתי בלא מעט יהודים שם ). אגב יש חנות מזון שנקראת " אל עפין ". והסיסמה שלו " אל עפין חביב אל שעיב " כאילו !! מי יקנה אצל מישהו שנקרא אל עפין !!

מוחמד5

New member
היא תכתוב מתי שבא לה

אני לא קובע בבית
אין יותר קל מבישול של אורז , הכל עניין של מינונים , לא מיומנות.

THE WIZARD 55

New member
טוב, בגלל זה אני הזמנתי אותה...

הבנתי כבר מי שולט אצלך בבית, וטוב שכך!!!
הקץ לגברים שאומרים לנשים מה לעשות, יחי הפמיניזם... (מייק, סתם מותק, אתה השולט!!!
) איזה מינונים, נמאס לי כבר, כל האורז יצא אבן בטעם של מדורה. תקח מתכון מהאישה ותביא

junior gong

New member
אקרופוליס החדשה !

( בוקר טוב מוחה ויזי וכולם, טוב נו התעוררתי רק לפני שעתיים, אני מוזמן לחתונה היום אבל נראה לי שאני אשלח רק צ'ק עם אח שלי ואשאר בבית, יום ביתי למדי ) והנה הזמנה לסניף החדש שנפתח של אגודת אקרופוליס החדשה, סניף חיפה, לדוברי ערבית, מוזמנים להגיע ולהתרשם, מפגשי ההכנה לסדנא ניתנים בחינם......הייתי בארבע מפגשים כאלה, וזה מאוד מעניין. טקסט שנשלח לי במייל מטעם המרצה. مرحبا للجميع هادول تواريخ المحاضرات التمهيدية قبل إفتتاح الدورة ,إنتوا مدعويين للاءستماع للمحاضرة عن هدف الدورة وعن المواضيع اللي رح تكون فيها وتسئلوا أسئلة أو إستفسارات إذا عندكوا . إذا بتحبوا تدعوا حدا أو أو تبعتوا الرسلة لحدا فبكل سرور .

לידיעתך: רוב היהודים מודעים היטב לנכבה ב48'

זה לא חדש להם, ככה שזה באמת לא גילוי חדש. אין ספק שבסופה של מלחמת 48' מי שנדפק היו הערבים, זה דבר ידוע ואין על זה וויכוח. הנקודה החשובה כאן לא מה היתה התוצאה, זה ידוע אלא איך זה קרה, מדוע זה קרה ומי ומה גרם לזה לקרות.

למעלה