בוקר טוב פורום שיהיה לכם יום נפלא ומלא שמחה, חיוכים, עשייה בכיף ומוסיקה
B bimbo. New member 5/2/04 #1 בוקר טוב פורום../images/Emo141.gif שיהיה לכם יום נפלא ומלא שמחה, חיוכים, עשייה בכיף ומוסיקה
E emmy5 New member 5/2/04 #2 BIMBOו כולםםםםם בוקר נפלא שיהיה איזה ברכה יפה מהבוקר ,בימבו יקרה ...אני מצטרפת אליך עם וכוס קפה חם בוקר נפלא שיהיה לכולנו
BIMBOו כולםםםםם בוקר נפלא שיהיה איזה ברכה יפה מהבוקר ,בימבו יקרה ...אני מצטרפת אליך עם וכוס קפה חם בוקר נפלא שיהיה לכולנו
ה הפלאות של עליזה1 New member 5/2/04 #3 בוקר טוב לכולם סוף סוף היא יצאה אז אולי היום היה חם יותר , אני מקווה שהיהי לכם יום ניפלא
yaely2 New member מנהל 5/2/04 #4 בוקר טוב, ויום נפלא לכולם. ../images/Emo187.gif בוקר טוב לכולם, בגלל החופשה בה אני נמצאת אני לא מרגישה שיום חמישי הוא היום החופשי שלי, אבל אני זוכרת. לכולם יום רצוף רגעי אושר ומילוי המשאלות לטובה. יעלי
בוקר טוב, ויום נפלא לכולם. ../images/Emo187.gif בוקר טוב לכולם, בגלל החופשה בה אני נמצאת אני לא מרגישה שיום חמישי הוא היום החופשי שלי, אבל אני זוכרת. לכולם יום רצוף רגעי אושר ומילוי המשאלות לטובה. יעלי
מ מנורה New member 5/2/04 #5 בוקר טוב ויום נעים חביביי../images/Emo141.gif לאמי על השיר המרגיע והמילים החמות
נ נֵנָה New member 5/2/04 #9 ../images/Emo42.gif בקר טוב ויום נעים לכולם ../images/Emo6.gif אנחנו נוסעים ל איקאה ביחד עם בתי לראות כל מיני דברים ולשאוב רעיונות ... נתקראה אחה"צ שתדעו ממש חסרתם לי אתמול בערב
../images/Emo42.gif בקר טוב ויום נעים לכולם ../images/Emo6.gif אנחנו נוסעים ל איקאה ביחד עם בתי לראות כל מיני דברים ולשאוב רעיונות ... נתקראה אחה"צ שתדעו ממש חסרתם לי אתמול בערב
ח חונה לרגע New member 5/2/04 #8 בוקר טוב שישושים יקרים../images/Emo145.gif../images/Emo144.gif יום חמישי היום ויש לי המונמון תוכניות וסידורים... אלוהים יודע איך אעמוד במטלות שהכנתי לעצמי להיום... ואם לא אקים את עצמי מהמחשב אחת ושתים לא אעשה אפילו ליד אחת מהן.... אז יום טוב אנשים ולהתראות אחורי זה
בוקר טוב שישושים יקרים../images/Emo145.gif../images/Emo144.gif יום חמישי היום ויש לי המונמון תוכניות וסידורים... אלוהים יודע איך אעמוד במטלות שהכנתי לעצמי להיום... ואם לא אקים את עצמי מהמחשב אחת ושתים לא אעשה אפילו ליד אחת מהן.... אז יום טוב אנשים ולהתראות אחורי זה
O offe New member 5/2/04 #12 ועוד יום מעונן חלקית אבל השמש עוד|ש תצא, לכל המטיילים והקונים בחנויות במיוחד "איקאה, בהצלחה. זו פעם ראשונה שאני כותבת את הנושא וממשיכה בתוכן - יו איזו הברקה, כל צעד עבורי בנבכי הפורום, כמו תינוק שלומד ללכת. אז ביי - זועק לניקוי. offe
ועוד יום מעונן חלקית אבל השמש עוד|ש תצא, לכל המטיילים והקונים בחנויות במיוחד "איקאה, בהצלחה. זו פעם ראשונה שאני כותבת את הנושא וממשיכה בתוכן - יו איזו הברקה, כל צעד עבורי בנבכי הפורום, כמו תינוק שלומד ללכת. אז ביי - זועק לניקוי. offe
M maxima New member 5/2/04 #14 צהריים טובים כולם......../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif אני היום פשוט לא ניגשתי למחשב כדי להספיק כל מה שרציתי עכשיו יש לי מספר דקות ובאתי להגיד לכם המשך יום נהדר השמש מציצה בין העננים אולי מחר יהיה יום יפה....... להתראות
צהריים טובים כולם......../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif אני היום פשוט לא ניגשתי למחשב כדי להספיק כל מה שרציתי עכשיו יש לי מספר דקות ובאתי להגיד לכם המשך יום נהדר השמש מציצה בין העננים אולי מחר יהיה יום יפה....... להתראות
ס סבאאורי New member 5/2/04 #16 צהריים טובים לכולם משהו משעשע... (וביידיש == ה-ביטערה גילכטער) http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/yesno.html
צהריים טובים לכולם משהו משעשע... (וביידיש == ה-ביטערה גילכטער) http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/yesno.html