בוקר טוב פורום

bimbo.

New member
בוקר טוב פורום../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

הבוקר שאחרי.... אבל תמיד נמשיך לקוות לימים טובים ולא נתייאש אוהבת אתכם

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אני כבר אחרי קריאת עיתוני הבוקר ותאורי הזוועות, הסיפורים האישיים הכואבים, השחיתויות הנחשפות לבקרים... בקיצור פתיחה של עוד יום...ואיך כתב ביאליק... "השמש זרחה, השיטה פרחה והשוחט שחט" בקיצור, החיים ממשיכים, ואם בא לכם לבדוק את עצמכם על הבוקר תכנסו לשאלון המצורף לקישור..... אני די הופתעתי...

maxima

New member
בוקר טוב......../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

גם אני עלעלתי מעט בעיתון לא רוצה לקרוא על כל הזוועות והמלחמות את השאלון שלך חונה אראה בצהריים עכשיו אני יוצאת להנת מזיו החמה לכולם יום של אור ואהבה.

emmy5

New member
בוקר טוב ידידי,ממשיכים שאין לנו ...

ברירה אחרת. מאחלת לכולם יום מקסים וכח לקוות לזמנים יותר טובים .

מנורה

New member
בוקר טוב יום נעים ועצוב../images/Emo42.gif../images/Emo7.gif

עם כל הכאב אין לנו ארץ אחרת. עד מתי אלי? עד מתי?

emmy5

New member
אז תצחקו קצת../images/Emo6.gif

TAKE CARE ON THE PHONE "Hi honey, this is Daddy . is your Mummy near the phone?" "No, Daddy, she's upstairs in the bedroom with Uncle Frank." After a brief pause, Daddy says, "But honey, you haven't got an Uncle Frank." "Oh yes, I have, and he's upstairs in the bedroom with Mummy right now." "Uh, Okay, then.....here's what I want you to do. Put down the phone, run upstairs and knock on the bedroom door and shout to Mummy and Uncle Frank that Daddy's car just pulled up outside the house." "Okay, Daddy!" A few minutes later, the little girl comes back to the phone. "Well, I did what you said, Daddy." "And what happened?" he asks. "Well, Mummy got all scared, jumped out of bed with no clothes on and ran around screaming, then she tripped over the rug and fell down the stairs and she's not moving any more." "Oh no ... and what about Uncle Frank?" "He jumped out of bed with no clothes on too, and he was all scared and he jumped out the back window into the swimming pool .... but he must have forgot that last week you took out all the water to clean it, so he hit the bottom of the swimming pool and he's not moving either." Long pause, then Daddy says, "Swimming pool??? Er, is this 597-7039?"

offe

New member
בוקר צח וזך ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

בוקר צח וזך לכוללללכם. חונה, השאלון חמוד, אהבתי את התוצאה שלי. תודה לכל הנהנים מכתיבתי, זה עדיין על קצה המזלג, עוד לא התחברתי סופית, כי על חלק מהדברים הטכניים עדיין לא משתלטת. אז טיילו, בלו, תהנו וספרו בערב חוויות.
offe

offe

New member
הודעה חשובה ../images/Emo13.gif

ננה בקשה שאמסור לכולם בוקר טוב, צהריים טובים, היא תחזור. פשוט, מסיבות כוח עליון
החשמל נותק למספר שעות אולם גם הוא יחזור, אל דאגה ונמשיך ליהנות מפרי כתיבתה. offe

emmy5

New member
מנורה ,שעורי אנגלית נותנים פרי

לי יש אפסקת מים ,חה חה חה גם אפסקת חשק לצאת מהבית ...

maxima

New member
חזרתי מסיבוב בפרק......./images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

אמי יום נהדר כדאי לצאת החוצה....

emmy5

New member
הימים האלה מתחיל קרנבל בריו

אני כבר קניתי לי בגד הכי יפה

yaely2

New member
מנהל
שלום לכל חבריי אוי התעייפתי בריו../images/Emo12.gif

שלום לכולם (הלכו האייקונים), תודה לך אמי על הטיול שעשית לנו, אלה שם נולדים תוך כדי ריקוד. וחוץ מזה אמי תגידי תודה שלא היו לך מים ביום שני עדיף מאשר לא יהיו לך מים ביום חמישי. היום הזמנתי חשמלאי להרכיב לי נברשת, הוא הסתבך ואני איתו. אני מקווה שהוא יחזור לסיים את העבודה, (הלך לקנות שרשרת לפני המבול ועוד לא חזר, אולי יחזור עם יונה) שמחה לראות את כולם פה, ממש מחמם את הלב. אין אייקונים אז כל טוב ולהתראות

אוטובוס מטיילים שעלה לחרמון התאפך

אוטובוס מטיילים התהפך ליד כפר סולד , יש מלאה פצועים ו2-3 הרוגים, ה, ישמור סעו בזהירות

למעלה