תתחדש על החדר!../images/Emo24.gif../images/Emo105.gif
קיי אני אף פעם לא כותבת פה בפורום בקטע של לכתוב מה קרה לי השבוע.. חח אבל תמיד יש פעם ראשונה, לא? קיי הממ ביום שלישי, בצופים, קיבלתי את הג'יבנוק הכי מעולה בעולם! אני מג'בנקת כיתות ו בנות פנים! למי שלא יודע, ג'יבנוק זה כשהטטניקים (שנקראים גם קורסניקים כי הם בשנת קורס לקראת כניסה לשכבה הבוגרת-השכב"ג) בטיולי פסח עוזרים למדריכים בטיולים והם גם מדריכי עזר שלהם ויש להם התנסויות בהדרכה. אז אני וידיד שלי עושים ביחד פעולת זמן חופשי, (פז"ח) פעולת להכרת הסביבה, ("פל"ה) פעולה לשתיית מים ופעולת לילה טוב. אז עוד איזה שעה/שעתיים הוא בא אליי ואח שלי שהיה מדריך כזה נורא צופיפניק והוא גם טס למשלחת הביא לי ארגז שלםםם של חומר וזה יעזור לנו נורא! ואני ממש ממש ממש ממש אוהבת את הג'יבנוק שלי...! זו קבוצה כזו שולטת! והיא גם הייתה בששטוס!!!!!!!! אבל הפסיקה במאה נקודה
(שזה ד"א כלום!) גם אתמול היינו בארוחת ערב ליומולדת 50 של אמאלה.. היה קצת משעמם אבל נחמד סכ"ה. אנחו נסענו באוטו של דודים שלי, והם קנו אוטו חדש ויש בו (תקלטו) מכשיר די וי די, כזה מאחורי המושב של הנהג והמושב שלידו בשביל האנשים שיושבים מאחורה (כןכן, כמו מטוס!) וגם שולחן כמו במטוס!!!!! זה אשכרא מטוס!! ראיתי ספר הג'ונגל
וגם, לפני שבועיים ככה המנהלת שלי רצתה לדבר איתי. ומסתבר, שהיא רוצה לשלוח אותי למן שגרירות בארה"ב מטעם בית הספר! כאילו, היא המליצה עליי לאלא שאחראים על כל הפרויקט. ביום שלישי יש לי מיון מחוזי שאני צריכה לעבור ואם אני יעבור אז יש לי מיון ארצי. אם אני יתקבל, אז אני טסה למחנה שיש בארה"ב במיין בתחילת החופש הגדול ל25 ימים, שיש שם ערבים, אמריקאים וישראלים. וכאילו רוצים שניהיה חברים שלהם והכל
וגם אני יפגוש את ג'ורג' בוש (אולי) ואני יאכל ארוחת בוקר עם סנאטורים!! אתם קולטים מזה?! תאחלו לי בהצלחה ^__________^ גם ביום שלישי היה לי אודישן לתיכון אלון. הלך לי נחמד, ואם אני מתקבלת, אני לא ידועת אם ללכת. זה נראה לי הדבר הכי כיף בעולם אבל אם אני הולכת אני צריכה לוותר על צופים -_- כאילו, הדרכה. שזה הדבר שאני הכי רוצה בעולם כבר מכיתה ה. אבל מצד שני אם אני יידחה את אלון ואז לא ייקבל הדרכה, בכלל נדפקתי. אז אני הולכת להרשם לאלון, ואז בסוף השנה יגידו לי מי/מה/מו אני עושה בצופים שנה הבאה ואם אני ידריך, אני יוריד את עצמי מאלון ואם לא, אז סבבה לי! במקרה שאני ידריך ולא ילך לאלון אז אני גם הולכת ללכת לאודישן מוזיקה בתיכון פה לידיד שאיתו אני יכולה ליהיות גם מדריכה וגם במגמה שם
אבל היא פחות פחות רצינית
טוב זה היה הסיכות השבועי שלי.... חחחחחחח סורי על האורך... בה ביי!
עמית