בוקר טוב פורום

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב פורום../images/Emo42.gif

שיהיה לכולנו יום טוב.. אני הולכת לבשל איזה משהו..לא יודעת מה עדיין.. אם למישהו יש רעיונות.. סבאח אלכיר פלסטין, בוקר טוב יסראיל..

Woking

New member
בוטנים קלויים

זה בשביל הבבונים. בוקר טוב לכל הערבים, ומי שלא ערבי, לא נורא, אולי בגלגול הבא.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif גרמת לי לחייך ביום של סתיו...

ומתכון?..נראה לי אני בסוף אלך על קבבים..ציפס, סלט וטחינה... בא לי משהו חדש..

THE WIZARD 55

New member
זה נראה טוב...

ויש לי את כל המצרכים, אז אולי זה יהיה ליד הקבב במקום ציפס, למרות שזה לא הכי מתאים..:) אני בכלל אוהבת תפ"א... תזהר שאני באמת לא אתפוס טיסה, כי האמת אין לי כל כך מה לעשות היום..

mike00

New member
אני לא כל כך אוהב בוטנים,יש מצב לקבל

בננות מטוגנות?או בגרסא התאילנדית -בננה לוטי...

THE WIZARD 55

New member
מפונק אתה../images/Emo6.gif

נראה טעים, למרות שפעם אחת את זה בתור קינוח במסעדה סינית(לא סובלת סינית, ותאילנדית, זה היה נסיון רע ומר) וממש לא אהבתי את הבננה שהגישו לי.. יש קינוח אחר?

mike00

New member
אני לא יודע במה הסינים האכילו אותך שם

אבל הבננה לוטי זה אחד הקינוחים היותר טובים שטעמתי....זה מין קרפ דק דק עם בננות מטוגנות,חלב סמיך ומתוק,סירופ שוקולד או מייפל או כל סירופ מתוק אחר שתרצי.....פשוט תענוג... ואם את רוצה קינוח אחר אז יש בהודו קינוח ישראלי שנקרא שלום למלכה.. שלום למלכה המצאה של ישראלים שרצו משהו מתוק.. זה מז'ה פשוט! את לוקחת קערה, רצוי שתהיה גדולה מספיק לכל הבאלאגן הזה! אז ככה, את זורקת פנימה ביסקוויטים מרוסקים ו\או שברי עוגיות חמאה, משפיכה קצת רוטב שוקולד עסיסי מעל, שמה שברי שוקולדים רבים לדוגמא של: מקופלת, כיף כף, פסק זמן, אגוזי, מרטיבה הכל ברוטב שוקולד חם או בסתם סירופ שוקולד מהמקרר אם את סטלנית ואין לך כח להשקיע, זורקת פנימה בננות חתוכות יפה יפה. עיגולים עיגולים... משפריצה עליהם רוטב שוקולד, שמה הרבה גלידה בטעם וניל, ומקשט אתותה איך לא ???!!!! ברוטב שוקולד כמובן... ובתאבון!!! אזהרה: קינוח שרצוי שיבוא במקום ארוחה גם מפאת המקום בבטן וגם כמובן... הקלוריות המטורפות. הצעה: נא לשתף חברים ואהובים בקינוח שלך, זה יעשה טוב גם לך וגם לחברך... תוצאה בדוקה:את מתפוצצת ולא יכולה לסיים את הקינוח \ מפלצת גלוקוז הזה.

שמת לב כמה פעמים רשמת

רוטב שוקולד...
אחרי דבר כזה לא מתקרבת למתוק שנה..:) ואין לי את מי לשתף בקינוח, אני פנויה..אולי את האחייניות שלי.. הן בטח ישמחו...

mike00

New member
האחייניות שלך בטוח יהיו מבסוטיות../images/Emo13.gif

וכן שמתי לב
העתקתי את המתכון מאחד האתרים שעלו בגוגל

mike00

New member
האמת ש"המציאו" את המתכון אחרי הפעם הראשונה

שהייתי בהודו,כשהייתי שם בפעם השניה טעמתי וזה היה פשוט יותר מדי מתוק בשבילי... אבל מלראות איך הבנות שם פשוט טורפות את זה יש לי הרגשה שזה מאכל נשי

THE WIZARD 55

New member
נשים אוכלות הרבה שוקולד

בד"כ שהן במצב רוח דכאוני.. זה מעלה את מצב הרוח פלאים.. אני בד"כ מעדיפה לעשות קניות..:)

mike00

New member
בוא נראה אותך אומר את זה אחרי איזה

10 צ'ילומים באיזה כפר בהרים.......

מוחמד5

New member
סבאח אל נור ואל בנור

תבשלי הכל , רק לא עוף בעעעעעעעעעעעעעעע תעשי קבבים עם הרבה צנובר. בתאבוןןןןןןןןןן

THE WIZARD 55

New member
טוב, אני לא בשלנית גדולה

מידי כמה ימים, לפעמים אפילו כמה חודשים פוקדת את המטבח..
לא הכנסתי צנובר, הנה מתכון אחר, עכשיו סיימתי: בשר עגל עם מעט שומן כבש...ליה...בצל מגורד סחוט היטב מנוזלים, מעט שום מעוך מוכן..פטרוזליה חתוכה דק דק, מלח פלפל שחור, ועוד תבלין סודי... זה יצא פצצה, אני מקווה אם לא אשכח את זה וישרף...
בוקר טוב לך גם מוחה..תביא איזה מתכון טוב

THE WIZARD 55

New member
הקבב שלי עולה הרבה..

כי הוא מיוחד, כל פעם בטעם אחר.. למרות שאני שמה את כל החומרים:) עכשיו מכינה את התפ"א שווקינג המליץ..

למעלה