בוקר טוב פורום.....

בוקר טוב פורום......./images/Emo42.gif

שבת בבוקר, השקט הזה, הוא אולי העונג האמיתי. יום נפלא לכולם, מלא בהפתעות... יודע שלי יהיה יום מיצויין, ממש ממש...:) ואסיים בשאלה אם יש לכם שכנה שבכל פעם שהיא גומרת, היא צועקת "ישו כוכב עליון" מה זה אומר? א. היא נוצריה מאמינה ב. רצתה להיות מריה הבתולה ג.היא סתם פולניה שחשבה כי יום ראשון ד. כל התשובות לא נכונות תבלו....

ובעקבות התהיה על השכנה...

נזכרתי בעוד עניין הקשור לנושא.. כשאתן או אתם, גומרות וגומרים ומסיימים ופולטים ומרטיבים... האם יש לכם משפט מנצח, משפט מפתח, האם אתם מודיעים על הגמירה שבאה ומשלבים אותה במשפט קבוע או שסתם גומרים בשקט ולא עושים מזה 'ביג דיל'?

בת עולם

New member
באותו רגע רק הגוף מדבר

אולי צעקה, אנחות, אבל בעיקר הגוף ואולי זה כי אני לא מפסיקה לדבר עד הרגע של האורגזמה

Cגלית

New member
תכף אני אתחיל לצעוק

"ישו כוכב עליוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן"

כתגובה אולי הייתי במקרה

שמה את השיר "איך זה שכוכב אחד לבד מעז?" במיוחד בשבילה - למען השם... לקראת גמירה? אין לי משפטים יש חיוך שהולך וגדל הולך וגדל ותול כדי גמירה (וזה לאחרונה) צחוק מאושר ועוד משהו חדש זה תיפוף אצבעות קל על גבו/ה של הפרטנר/ית שלי אף פעפ אין לי תשובה למה אני עושה את זה - משהו לא רוצני כנראה (אבל זה קורה רק בגמירה ממש חזקה)

G I R L P

New member
בוקר טוב 1886

תאמינו לי אין על שבתות בבוקר... חולה על השעת הבודדות האלו בשבוע, לנוח להרגע.... בנוגע לשאלתך... השכנה בטוח קיבלה מכה בראש. אין סיבה אחרת.

Cגלית

New member
בוקר טופפפפפפפפפפפ

איזה צטרפות מקרים, גם אני יודעת שהולך להיות לי יום מלא הפתעות
ועכשיו, אחרי מחשבה מעמיקה באמת וללא יכולת מציאת תשובה. שאלה לי אליך, מאיפה הביטחון שהיא גומרת?

c c c

אני יודע שהיא מזדיינת, אין לי מושג אם היא גם גומרת... מה שלומך מנהלת? כתוב לי בעתידות של בזוקה ככה ואני מצטט "הולך להיות לך יום מפתיע ומרגש כולל אופציה לסיומת מפתיעה" להאמין או לא? to be or ot to be ?

Cגלית

New member
DO BE DO BE DO

נדמה לי שכך אמר "סינטרה"
התעוררתי הרגע, עטופה כוכבים מחייכים ומבטיחים סביבי. ולא, לא קיבלתי בוקס
ידעתי שאני חייבת להתחבר לאיזו בזוקה, בינתים אינלי עתיד ! אולי תפתח אחד בשבילי?

הממממ....לפתוח לך?

תשמעי לי c כל הסיפור הזה עם הבזוקות, דביק לאללה.. ובאשר לעתיד... יש משפט מנצח שהוא תמיד בא לי טוב "בקרוב נגיע רחוק" אז לפתוח או לא?

Cגלית

New member
יא

אוהבת את המשפט הזה !!! מנטרה קדם אורגזמית
לפתוח או לא.. זאת השאלה.

והנה אני פותח...

ולא רק פותח, אלא פוצח בקול תרועה ובגלל שהיום הוא סוג של יום מיוחד, הריני מתכבד לשנן את דברי החכםגיטה מהטה וסליחה על הפלצפנות לשעת בוקר, הגיג של רוח טהורה "האם יכולה האהבה בין גבר לאישה, להיות מוכלת בפרחים שהם מחליפים ביניהםף או המטבע להכיל את אהבת העושר של הסוחר? אך אם אתה חייב להחזיק רק בסמלי האהבה, לא באהבה עצמה, ראה אותה בעיניי רוחך איפוא..." :)

למעלה