בוקר טוב פורום

חן (*_*)

New member
בוקר אור kuzary ולכולםםםם../images/Emo96.gif../images/Emo140.gif

בוקר חורפי גשום וקר בוקר טוב לכולם פורום יקר

בוקר נפלא לכולם...../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif

כמה סידורים יש לי היום.. ובערב אולטרסאונד..אוף..יום ארוך היום.. יום נהדר לכולםםםםם

שייכת

New member
בוקר טוב לכולםםםםםםםם

מי מכין קפה?? יש עוגיות?? איזו בדיחה או הגיג לבוקר??? קמתי על צד שמאלללללל ראבאקקק

טאKילה

New member
בוקר טוב שייכת..../images/Emo9.gif

הנה קפה ממי..
שום צד שמאל,שני מהר כיוון ימינה עוד עוד טיפה יופי ככה מואהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

גם אני פה בקר טוב מירושלים

המושלגת הערב. הכנתי לי את בגדי הסקי ואלך עם ילדי לגבעה בגן וכל השכונה תבוא עם המגלשת שלה.

שייכת

New member
U שלגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג

רוצה גםםםםםםםםםםם שלג הרבה שלגגגגגגגגגגגגגג המון שלגגגגגגגגגגגגגג איזה כייף לכם...

טאKילה

New member
wowww סיציליה יאמי שלג../images/Emo113.gif

איזה כייף תשלחי לנו קצת שלג בפקס,חחחחח יום נעים חומד..

סיצי נראה לי שגם פה יהיה שלג...

הרי הצפון יהיו מושלגים הלילה, חזרתי מסידורים הטמפרטורה בחוץ ארבע מעלות כפור איימיםםםםםםםםםםםםםםםםםם ברררררררר
אז אני מתארת לאן הטמפרטורה תצנח לה בלילהההההההה...יה יה יה שלג הילדים מחכים כבר למחר בבוקר..
ברררררררר אני רק מתחילה להפשיר עכשיו ..איזה נעים בבית..

ברור איך שיתחיל לרדת אני ישר מצלמת

בינתים עוד ארבע מעלות פה..ואנו מחכים בסבלנות..
.. אין לך מצלמה דיגיטלית להביא קצת תמונות?... אגב יקירתי ראיתי את תמונתך אתמול...ואווווווווו גדול

אני לא משוכללת מספיק עם תמונות

ומצלמות. יש לי רק מצלמת וידאו פרטית כזאת לא של מחשב. תודה על המחמאה. אבל אני אשמח לראות תמונות ממקום אחר של השלג זה מעניין מאוד.

Mוניk

New member
../images/Emo20.gifצהריים טובים לכולם../images/Emo20.gif

חחח אני תמיד עונה בצהריים למה בבוקר אני עסוקה המשך יום נעים לכולם
מוניק

../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo10.gif

שוב לקורל יש חוםםםםםםםםםםםםם די זהווווווו אני לא מאמינה אחרי יומיים של שקט מהחום גבוהה שוב זה חזר,,,39.2 מה זה איך זה יכול להיות?? מה דעתכן זה עוד לא עבר..למה שוב???????

למעלה