בוקר טוב פורום

../images/Emo140.gif אור ואהבה אחים שלי../images/Emo140.gif

חסרתם לי.. המחשב שלי היה מושבת...וגם אני
מבטיחה היום לעשות שיעורי בית. התגנבתי למחשב של שכנתי והצצתי אליכם מבלי יכולת להגיב... חיבקתי מרחוק, השתתפתי בכל מילה. אוהבת אתכם.

כיף שחזרת, ברבורה

אני צריכה הרבה אנרגיות טובות, אנא שלחו לי. אמא של בעלי (החלטתי לא לקרא לה חמותי...) מגיעה אלינו מחר ותשאר עד יום שני. הקושי שלי עצום. רק לאנשים מכורים אפשר להסביר קושי כזה. אתמול כשהיא התקשרה הרגשתי פחד בבטן כמו לפני ניתוח... הנוכחות שלה ממש בלתי נסבלת לי. יש לי דחיה ופחד ואלוהים יודע מה כל כך קשה לי איתה. בקיצור. אני בנכונות, לוותר על האגו שלי. לתת לה להיות כאן כמה ימים. לעשות כמיטב יכולתי בימים האלה ולהתפלל ועוד להתפלל שאני לא אהיה חולה מזה... כי זאת התגובה שלי למצבים קשים. אני מקבלת כל מה שיקרה, נכנעת לקושי שלי.... אלי, תן בי את השלוה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם. האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים. אמן, כן יהי רצון!

OA ענת

New member
יקירה../images/Emo24.gif

כל כך מבינה את ההרגשה שלך, הלחץ הנורא הזה... אין לי פתרונות למקרים כאלה - אני עדיין לומדת בעצמי להתמודד עם אמא של בעלי, ועדיין לא גיליתי את הדרך לעבור את זה בשלווה...

יעל :-)

New member
צופית,

אני אישית לא מכירה מצבים כאלו, אבל מקווה מאוד בשבילך שהקושי לא יהיה כל כך עצום. מקווה שהדברים יזרמו יותר טוב ממה שאולי נדמה לך שיהיה. את תמיד יכולה לבוא לפה ולשתף בתחושות ואולי נצליח אנחנו לתת לך כל פעם קצת כח ואנרגיות טובות. וגם אם אנחנו רחוקים, חיבוק וירטואלי ומילה טובה יכולים לתת הרבה לפעמים. מאחלת לך ימים רגועים ושלווים מקווה שיהיה רק טוב

יעל :-)

New member
צהריים טובים ../images/Emo42.gif

קודם כל, רציתי להתנצל ולומר (למי שעדיין לא ממש מכיר אותי) שיש לי קושי בכתיבה בפורומים. אני תמיד מתקשה למצוא את המילים בשביל להגיב לאנשים. פשוט לא תמיד יודעת מה להגיד, ולא ממש מצליחה להוציא מעצמי. לא ממש נוח לי, אבל זה המצב כרגע. ו... חשוב לי שתדעו. ורציתי לשתף אתכם בכמה שינויים שהחלטתי לעשות. בעניין האוכל, סיפרתי כבר שהתחלתי להפחית. יותר מדי תוצאות בשטח אין כרגע, אבל אני שמחה ומאמינה שדברים ישתנו לטובה. מקווה לאט לאט להוסיף גם מדי פעם פעילות פיזית כלשהי (צעידות ברגל או תרגילי כושר). בנוסף, החלטתי שהגיע הזמן להפחית במספר שעות האינטרנט היומיות שלי (שבעצם בגלל זה הגעתי לפה). הגיע הזמן שאני אנצל חלק משעות היממה לדברים טובים יותר (קריאה, לימודים עצמאיים, תחביבים ועוד פעילויות). התחלתי אתמול.. והיה לי יום פשוט נפלא! פשוט הרגשתי טוב עם עצמי. זהו..
שיהיה לכולנו המשך יום טוב

מצטרפת

אני גם שמתי לב שאני בעצם מתמכרת לאינטרנט. כל רגע בודקת הודעות ומבלה המון זמן מול המחשב. אולי זה הדבר הטוב שיקרה שחמותי תבוא- היא תישן בחדר של המחשב ולא תהיה לי גישה קלה....

נבט9044

New member
ואני דווקא רציתי להציע לך

להיות מאד מחוברת אלינו בימים שהיא מתארחת. לנסות לפרוט את הימים לשעות ולעבור בכל פעם חלק מהיום אבל כמו שאת ודאי יודעת כתיבה אפשרית לא רק מול המחשב, כך שעדיין תוכלי לכתוב ולהתחלק בטלפון, במחברת, ומדי פעם גם איתנו. ובכל מקרה אל תשכחי אלוהים לא מעמיד אותנו באתגרים שאינו חושב שאנו מסוגלים להתמודד איתם. אפ זכרוני אינו מטעה אותי פעמיים לאחרונה הביקורים שלה נדחו, ייתכן והכח העליון/הפנימי שלך הרגישו שאת זקוקה לעוד קצת זמן כעת גדלת, התחזקת,תירגלת את בואה נפשית יותר מפעם אחת, מצאת קבוצת תמיכה זמינה ויש סבירות גבוהה שאת כבר נכונה לעמוד מול הביקור. בהצלחה לך

למעלה