בוקר טוב פורום

המממממ...

מילא שהקפה עלייך... אבל הביצים והגבינה עליי? נראה לי שצריך לארגן את העניינים מחדש... נ.ב קפה שחור חזק, אחד סוכר חום, לערבב לפני שמוסיפים את הסוכר..

הכי פשוט בשבילך,יש לך לארגן רק גבינה../images/Emo8.gif

אם תצליח לשכנע להחליף תגבינה בנקניק בכלל יהיה לך קל,הכי קל
חחחחחחחחחח.

תלוי מאיזה צד מסתכלים על זה.

יש לי שאלה,הגעתם לחנות ובאתם לחדש את המלאי ואתם רואים מוכר\ת מן המין ההפוך לכם. ובא לכם להתעניין במשהו חדש וטוב,האם תעדיפו לשוחח עם מוכר בהתאם למין שלכם שקצת יידע יותר להתאים לכם אביזר מתאים או שזה חסר משמעות?

תלוי באיזה צד מפלרטט אני קמה באותו יום..../images/Emo13.gif

ישנם מקרים שיהיה לי נוח מול גבר וישנם מיקרים שמול אישה נורא תלוי אנרגטית (ולאו דווקא אנרגיית הפלרטוט..) באחד מהביקורים שלי באחת חנויות הרשת שוחתתי עם אחת המוכרות והיתה בי הרגשה שהיא הובכה קלות מהשאלות שלי מהתעניינות שלי - אולי היתה חדשה אבל התחושה שאני יצאתי משם דמתה למשהו כמו : אוף עם גברים הרבה יותר קל..." אל מול זה היתה פעם נוספת שמוכר עמד מעבר לדלפק והגישה שלו היתה זולה ולא מכבדת (ולא, זה לא היה באחת החנויות ה"זולות" כך שהתשובה מבחינתי - כן, גם כאן.. מאוד תלוי. פעם ככה פעם ככה

בוקר של יומשובח../images/Emo42.gif

בכוס של
ככה מתחילה את היומצויין הזה
למה בכוס של בירה? פעמיים... לא?
מיאאאאו

חחח לא , לא יודעת , היתה לי מם תחושה כזו

בחלום שיש לי מישהו בבית ואני הולכת לישון עם טלויזיה בד"כ כי אני פוחדת מהחושך מאז שאני קטנה , ובכ"ז כמובן שלא היה איש לידי אבל לא יודעת היו חלומות חזקים ותחושה שמשהו רע עומד לקרות אוףףף ובלי קשר בקשתי העלאה בעבודה ואני מנסה להזדיין בסבלנות ולא הולך לי - רוצה תשובה ותשובה חיובית..

Cגלית

New member
ראשית מחזיקה אצבעות

לתשובה חיובית
שנית, אומרים שחלום רע הוא ברכה ליום טוב. אז תתכונני, יום פורח מחכה לך

בת עולם

New member
להזדיין בסבלנות זה לא כיף

הכי טוב זיון מתובל- עצבים, מעט כח ורוגע לסוף

אוף כמה שאת צודקת

ממש לא כיף... ועכשיו מה אני אמורה לעשות עם המידע הזה ועם המצב רוח שהוא משר עלי ביום חופשי זה? זה לא חברי, בת עולם...

למעלה