בוקר טוב פורום

THE WIZARD 55

New member
להיות אדם..

צהרי היום כשקול המואזין מסתלסל מעל הכפר הופך שולחן הקפה למיטת ניתוחים. מסלקים כוסות עם שאריות שיבשו, מנגבים במטליות נייר, פורשים שמיכת פוך, מכסים בסדין פרחוני. החולה, לבוש במיטב בגדיו לכבוד הסכין, מתפרקד על הפורמייקה. אבל הפורמייקה קצרה מדי והחולה ארוך מדי, ונעליו השחורות שמוטות לפניו. במצוות מנתחיו הוא משלשל בזריזות מכנסי גברדין חומים, תחתונים לבנים, מושך אליו את שולי חולצתו הצהובה, חושף את בטנו. מחפש משהו שיתמוך בראשו, אך בהעדר כרית הוא מסתפק בקופסת כפפות הגומי של הרופאים. מולו ציורי קיר של שאהיד עז מבט ושל שאהידה בצעיף לבן. מהחלון הפתוח שלצדו נשקפת שכם. מתחת לחלון הריסות ביתו של אבי אחד המבוקשים. לצד ההריסות משחקים ילדים, אקדח פלסטיק שחור בידי אחד. כשצהלות הילדים חודרות פנימה, מתחילים הרופאים לעבוד. בשבת שבה הייתי נבדקו 312 חולים, 85 מהם ילדים. אחד בן 6 שזקוק לניתוח לב, אחר בן 17 שעבר השתלת לב באיטליה. וחוץ מזה: מבוגרים עם מחלות פנימיות, בעיות כירורגיות, סוכרת, אורתופדיה, רפואת משפחה רפואה כללית וכירופרקטיקה. עשרה הופנו להמשך טיפול ומעקב. עשרות, במיוחד חולים כרוניים, באו רק כדי לקבל תרופות. לא ראיתי קטסטרופה, אבל ראיתי את הדרך הסלולה אליה. מקרים שעלולים תוך שבועות להיגמר במוות. אלא שנפלאות האנטיביוטיקה ומיומנות המדיצינה לא היו העיקר. כפי שלמדתם מהניתוח של אבו חילוואן, אי אפשר לעשות רפואה גדולה בחדר פרוץ של מרכז קהילתי. אבל עצם המגע, כך מאמינים הרופאים, יכול לרכך במשהו את המפגש המכאיב, הקשוח, המסולע במחסומים. "אני מגיע לכאן בעיקר כדי להראות שאין לנו קרניים", יאמר לי ד"ר אלדד קיש לאורך כל אותה שבת שעשיתי בבית דג'אן השתדלתי לא להיסחף עם הנאיביות של הרופאים. עם אמונתם שטיפת האקמול שהביאו במיניבוס תשפר מצב של חולה כמעט סופני. הרי כבר אכלנו את כל סימפוזיוני האחווה, עייפנו מכל הלהג הפייסני על פרויקטים משותפים. אלא שאחרי כל הספקנות המשתקת הזאת עוברות לך גם מחשבות אחרות בראש. בימים של דיבורים מדיניים ריקים, של מגעים שוממים, גם טיפת אקמול היא משהו. גם מראית עין יכולה באיטיות, בסיזיפיות, לתת למציאות טאץ' אופטימי יותר. איזו נקודה ורדרדה בלחיים חיוורות. ייתכן שאנחנו זקוקים לאקמול שאנחנו נותנים להם יותר מאשר הם עצמם. אולי בזכותו לא נאבד את הכושר לחמול, את היכולת להרגיש, את האופציה להיות אדם

מוחמד5

New member
בוקר טוב פורום

ברוך השב לארץ סלטעון . איך היה !! נהניתם!!! סופשבוע נעים לאנשי הפורום.

מIתר לי

New member
בוקר קריר ומואר ../images/Emo42.gif

ואפרורי למדי
אתמול ניסיתי להתקשר ל #1826, אבל לא ידעתי על מה לדווח אז ניתקתי

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gif

בוקר טוב זאווסית, 1826 זמין 24 שעות ביממה. הססמה שלנו " שירות ,שירות, שירות ללא פשרות ".

מIתר לי

New member
אהה! זה הסיסמה?

אני ניסיתי 1234 והוא לא אישר
עכשיו ברשותכם אני מתארגנת ועפה לכמה סידורים דחופים (מה שאומר- ללכת......
ואני חולה
) ויז, בתור בבנק מבטיחה לחשוב על שיר

THE WIZARD 55

New member
תהיי בריאה, גם אני צריכה ללכת

לגן להביא לקטנה משהו קליל ללבוש.. שלחתי אותה הבוקר עם סריג, הגננת התקשרה ואמרה שהיא מתלוננת שחם לה מידי... עפTי

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב גלוש ומוחמד..

יש עוד שרשור בוקר טוב... מי פותח את השלישי?
שיהיה לכם יום מתוק, מלא נשיקות חיבוקים... גלי תביאי שיר ונשיקה ...

מוחמד5

New member
בוקר טוב ../images/Emo46.gif

קשה להרגיז אותי אותי, אבל מישהו כאן בעבודה הצליח לעשות לי את זה.... אבל עם קצת דורמיקום המצב נרגע.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo47.gif כל הכבוד לו, הרגיז אותך../images/Emo6.gif

איזה דורמיקום, אני בעד כאפהקום, מורידה אחת ונרגעת

מוחמד5

New member
כל הכבוד לו !!

מזל שלא הלכתי עם זה הלאה. אגב , בסלינג שלנו היא נקראת .: התרופה לעיצוב האישיות (הייתי מחלק אותה בחינם לעוד כמה ).

THE WIZARD 55

New member
חחח הרבצת פעם למישהו?..

איזה מפחיד אתה מוחמד...חחחחח
אני מקווה שלי לא היית רוצה לשנות את האישיות, היא מעוצבת..

THE WIZARD 55

New member
שירים לשבת../images/Emo220.gif

בזמן האחרון אני באמת חיה על שירים.. שומעת ללא הפסקה, מחפשת משהו שיגע בי.. טוב ונתחיל קצת עם דכאון על הבוקר... האני שאקר שר לאהובתו למה למה למה..

THE WIZARD 55

New member
עוד שיר דכאון

הדכאון נפל עליי כי אני צריכה לנקות
לטיפה והאני שאקר, בוכים יחד זה לזו..

THE WIZARD 55

New member
איפה הרומנטיקה של פעם

איזה שיר, אני אוהבת את עבדו הרבה הרבה לא מתביישת, למרות שהוא מזמן לא IN איזה שיר, איזה מילים

THE WIZARD 55

New member
היא סקסית חבל"ז

אבל זמרת היא לא
כנראה כל הזייפניות הן הכי סקסיות..

THE WIZARD 55

New member
עוד יום חלף לו

ופתגם שאהבתיי: האהבה גורמת לזמן לעבור.. והזמן, גורם לאהבה לעבור.. שיהיה לכם לילה טוב..

למעלה