בוקר טוב, פורום.

קוֹבּ

New member
בוקר טוב, פורום.

רק רציתי להגיד, בוקר טוב. וזה עולם נפלא [אם מסתכלים עליו מהכיוון הנכון]. כמה קסם יש בבני אדם.
נשיקותי הכנות לכולם.
בוקר..

noa08128

New member
שאלה..

למה אתה קם בשעה כזאת פאק?!!? אבל בכל זאת בוקר טוב אנשים.. רק אור ואהבה

קוֹבּ

New member
וזה שוב קרה ../images/Emo9.gif

כמעט אותה שעה [ניסיתי], אפילו.
בוקר טוב.

0mroosh

New member
פוי יא פעור!../images/Emo12.gif

מים בטעם מלפפון?
מישהו?! לילה, לילה תשאר.
הלכתי לישון.הפעם באמת.

קוֹבּ

New member
יא פעור? ../images/Emo2.gif

יא.. כתוש, אחד! יא.. בהול, אחד! יא.. גנוז, אחד! יא.. שבור, אחר! כן! כן! זהו, נפל לי האסימון! זה "שבור". לא.. אני משתגע! מה זה היה?! יא.. פחוס, אחד! יא.. שגור, אחד! יא.. זרוק, אחד! יא.. בזוז, אחד! *דברים ברומנית שאומרים לעוף לו מהעיניים*

המילה!!!! ה-מ-י-ל-ה!!!!

מספיקה לי שיחה אחת קצרה עם טלינ'קה (לא שזה אומר משהו למישהו מלבד עומר אני מניח...) כדי שהוא ישלוף את זה בטבעיות... ובכן-המילה היא לא פחות ולא יותר מאשר...***תופים***....
מושפעכתר|!!!!! גדוווווווווווול! יא מושפעייייים!!!! פעורים. פוי. עומרון, לא הספקתי לדבר ורציתי לאחל שיהיה בכיף אבל אני לא חושב שעכשיו זה רלוונטי פה אז אני מקווה שאתה נייד כדי שאוכל להתקשר. אני עיי, עד כדי לשכוח שהיום הייתה מסיבת פרידה ממישהי חשובה. סעמק. אבל העברתי היום פעולת התנתקות לשכבה שלי ואני חושב שזאת פעם ראשונה שנפגשנו ככה וארגנו את עצמו לבד ולראות איך אנחנו מעשירים אחד את השני ומסבירים... |מתמוגג| ליל מנוחה לכולם, אני נמרח על המקלדת, זה סימן להיפרד.

המילה היא מושפע.

"מושפע|כתר", כאמור, זאת טעות. עייפות. מכשלת. נקודות.

ומשהו אחרון בהחלט.

כי כבר די, כבר מאוחר וצריך ללכת לישון ומחר נקום ונראה איך שמגיע היום בסוף כל לילה. ראיתי קלרה הקדושה 3 פעמים ביומיים האחרונים. ואני לא מפסיק להסתכל במשך היום על סצינות מסויימות. אני מפחד מאובססיביות ומפחד מאובדן שליטה אבל... פוי. לוסי. חליל. אלוהים אדירים. אידית פיאף. גולדה מאיר.
ואני אומר לך, מהמקום הזה תתחיל המהפכה.

0mroosh

New member
הו! יא מושפע!!

[מיקי,מחר אתה לא מפספס אפרת גוש! ויהי מה.
אני גם רוצה..כלבה!].

למעלה