מורות אולי כן אבל מורים מפסידים
מדי פעם , הנה סיפור שהתרחש איתי בכיתה ד` , קיצר אז הייתי בבי``ס דתי ושם יש את הרב שמלמד דברי קודש ואח``כ יש את המורה שמלמד אותנו מקצועות ``חול`` , אז לאחד המורים עשיתי צרות , ואחרי שבועיים !! שהוא לימד את הכיתה הוא העיף אותי החוצה , אני התנגדתי כמובן כמו תמיד , ועשיתי ממנו (או ממני) צחוק , ועפתי בחוץ ניסיתי להכנס והדלת נסגרה לי על האצבעות , רצתי ישר למשרד של המנהל (הוא גם חבר של אבא שלי) וכמובן חוק מרפי אמר לי שהמנהל מחוץ לשטחי בי``הס , בהחלטה של רגע לקחתי את האחריות לידיים , רצתי לחצר והתחלתי לזרוק על הכיתה אבנים (חבר לכיתה היד מסוכסך עם המורה כמוני) וחבר שלי התחיל לצחוק על המורה כמובן שגם אותו הוא הוציא מהכיתה , והגיע למאבק שלי חייל/חבר חדש , וביחד אנחנו זרקנו אבנים משהו כמו 10 דקות , או רבע שעה , ואז המורה הזה יצא מהכיתה ובא אלינו , אני התחלתי לזרוק עליו אבנים בשיא המרץ וגם חברי לנשק , והוא בא ונתן לי כזאת סטירה מצלצלת , שחבר שלי קילל אותו ``יבן זונה`` ועוד כמה קללות , בהתחשב בעובדה שהיינו בבי``ס דתי העיפו אותנו הבית , אני הלכתי(עם אבא) לבית של המנהל וסיפרתי לו הכל , והמורה הזה עף מהבית ספר . סוף . נ.ב. : זה נראה כמו איזה בלוג של המורד ששורד . . .חח