בוקר טוב פורום . . .

MANY MEN

New member
איזה כיף היה. . .

כל הלילה הייתי ער ושמעתי ים של ראפ וכמובן את הלילה יעבור של המוכשר שבינינו , ועישנתי חצי!!!! חבילת מלברו לייט , ושוטטתי בנט , ואופס בניגוד לאתמול בלילה לא כתבתי שום קטע ראפ במחברת , קיצר שיהיה לכולכם שיא השיאים , ותהיו בזוג ותהנו ושיהיה לכם הכי כיף שבעולם , וואו זה היה ארוך .

חצי מלברו?מה יענו כתוב לייט אז נסחפת?

מה זה חצי?!?! טוב לעשן בכלל זה לא טוב... ואם אתה מעשן מכור כזה,מה אתה עושה בשבת?

MANY MEN

New member
שבת זה באמת בעייה !

אבל מכיוון שהנני או יותר נכון משפחתי דתיים , וגם אני מאמין שאם הוא (אלוהים) אמר שאסור אז אני מכבד (למרות שלא כל מה שכתוב אני עושה) וגם את צודקת קצת נסחפתי עישנתי בערך כל שעה וחצי מחצות .

אני לא יעשן גם אם יתנו לי כסף על זה..

טוב נו כשבא הכסף חושבים אחרת..אבל עדיין אני לא אעשן סתם בשביל להראות כמה אני סמרטוט עם החבר'ה.. יש את אלו שמעשנים רק בגלל החבר'ה כי ככה כולם והם רוצים להשתלב... זה מגעיל... אני פעם אחת טעמתי מה זה נרגילה כמובן שזה היה בבית ולא עם חברים בחוץ..ומאז לא נגעתי בזה..שגם כן טעמתי את זה בכיתה ה' חחח... החברים לא משפיעים עלי...אם כבר אני זאת שצריכה להשפיע עליהם

MANY MEN

New member
זה מה שכולם אומרים ו. . .

וגם צודקים , לחץ חברתי עושה את שלו , ואני טוען שאני יכול להפסיק , ואם תגידי לא יכול להיות אז אני יספר לך : הכרתי את יודית לפני חצי שנה והיא אמרה לי מתי תפסיק עם הסיגריות ואני אמרתי לה כשארגיש שאני יהיה איתך לתמיד אז באותו יום אני יזרוק , עבר חודש וחשבתי שהקשר בינינו הוא רעוע אך יציב , וזרקתי את הסיגריות לאלף עזזאל , ואחרי שבועיים היא זרקה אותי , אני ניסית לשמור על עצמי וחודש שלם לא נגעתי בסיגריה ! ואז הייתה תקופה שלא עבדתי וגם לחץ מסוים מצד אמא שלי ולחצים מהחברים במובנים מסויימים , וכ``כ התרגזתי עד שהלכתי קניתי חפיסה ועישנתי 3 !! סיגריות ברצף , ומאז אני עם סיגריות בכיס .

HeNoOsH

New member
חברה שלי כזאת...אהה מעצבנת

התחילה לעשן סתם ככה וכ"כ רואים שהיא לא נהנת מזה ומעשנת רק בשביל הפוזה...זה כ"כ מעצבן כל בנאדם שעובר לידה עם סיגריה היא משחקת אותה כאילו היא עוד שנייה קופצת עליו ולוקחת אותה מהפה שלו כי היא פשוט "חייבת" את זה... בהפסקות היא יוצאת מהבצפר כדי "להירגע" וכבר קרו כמה פעמים שהמורות לא נתנו לה להכנס חזרה ככה שהיא הפסידה כמה שיעורים...חחח בכלל היא מחזיקה את זה מזה מצחיק ביד חח ועוד כשהיא חוזרת לשיעור היא כולה בהיסטריה "מריחים???" ומנסה איכשהו להעלים ת'ריח.. אני לא נוגעת בדבר הזה...מכיתה ח' ניסו לשכנע אותי לעשן נרגילה ולא נגעתי בזה בחיים..ואלה שמעשנים סיגריות גם מנסים ואני לא יכולה להריח את זה בכלל.. אבל אני מעשנת פסיבית חח =[ כולם מעשניםםםםם

אם זה בשביל הפוזה היא סתם סמרטוט

כמו שכל אלו ששותים עד שהם לא מכירים את עצמם(כשיש חברים כמובן) ועושים שטויות... אבל מאמי זה לחץ,שהחברים יראו בי יותר ממה שרואים בי עכשיו.. ואם היא בלחץ חברתי בכלללי אז יש מצב שזה בגלל זה...מאוחר מדי לעזור לה נראה לי אבל אפשר לנסות..עדיין שום דבר לא מאוחר מדי

HeNoOsH

New member
ניסינו הרבה אני וחברות

אמרנו לה שרואים שהיא לא באמת רוצה את זה ושהיא התחילה עם זה ממש סתם בשביל לעשות פוזה על כמה ועכשיו היא סתם נדפקה מזה... באמת שאין כבר דרך לעזור לה.. היא מעשנת בערך חודשיים והיא מתנהגת כמו אחת שמכורה לזה שנים...אם היא רוצה את זה אז שיהיה לה בכיף..אני ניסיתי לעזור..

HeNoOsH

New member
בוקר טוב :]

חופשת מתכונת...הייתי מתה ללכת עכשיו לבצפר וללמוד רגיל רק בשביל לא ללמוד למתכונת =\ יום טוב :]

MANY MEN

New member
אוי כמה שאת סובלת , בחייאת

המתכונת זה בשביל הבגרות , הבגרות היא כמובן בשביל העתיד , אז שווה להשקיע ???

HeNoOsH

New member
בטח ששווה...

אם היה לי יותר זמן ולא היו דופקים אותנו ככה אז לא הייתי מתלוננת..

השאירו אותי היום אחרי הלימודים כי

לא הבנתי חלק בשעורי הבית.. תבינו מתוך 4 שאלות אז 2 שאלות לא עשיתי את הסוף שלהם איזו מורה זונההההההההה זה בדם שלה..היא אוהבת אותי שהיא משאירה אותי איתה שבת או שהיא שונאת אותי? אפשרות ב' נראת לי

HeNoOsH

New member
איזה מעצבן זה..

פעם הבאה פשוט אל תישארי..תגידי לה שאת חייבת ללכת או משהו..

חח לא אשאר היא תשאיר אותי שבוע...ואם

גם להם לא אשאר חוץ מזה שאקבל מגן 0 וזה ידפוק לי את הבגרות גם היא תשאה אותי ותדבוק לי את התעודה... המורות תמיד מנצחות..חוק לחיים(לפחות בזמן הבית ספר)

MANY MEN

New member
מורות אולי כן אבל מורים מפסידים

מדי פעם , הנה סיפור שהתרחש איתי בכיתה ד` , קיצר אז הייתי בבי``ס דתי ושם יש את הרב שמלמד דברי קודש ואח``כ יש את המורה שמלמד אותנו מקצועות ``חול`` , אז לאחד המורים עשיתי צרות , ואחרי שבועיים !! שהוא לימד את הכיתה הוא העיף אותי החוצה , אני התנגדתי כמובן כמו תמיד , ועשיתי ממנו (או ממני) צחוק , ועפתי בחוץ ניסיתי להכנס והדלת נסגרה לי על האצבעות , רצתי ישר למשרד של המנהל (הוא גם חבר של אבא שלי) וכמובן חוק מרפי אמר לי שהמנהל מחוץ לשטחי בי``הס , בהחלטה של רגע לקחתי את האחריות לידיים , רצתי לחצר והתחלתי לזרוק על הכיתה אבנים (חבר לכיתה היד מסוכסך עם המורה כמוני) וחבר שלי התחיל לצחוק על המורה כמובן שגם אותו הוא הוציא מהכיתה , והגיע למאבק שלי חייל/חבר חדש , וביחד אנחנו זרקנו אבנים משהו כמו 10 דקות , או רבע שעה , ואז המורה הזה יצא מהכיתה ובא אלינו , אני התחלתי לזרוק עליו אבנים בשיא המרץ וגם חברי לנשק , והוא בא ונתן לי כזאת סטירה מצלצלת , שחבר שלי קילל אותו ``יבן זונה`` ועוד כמה קללות , בהתחשב בעובדה שהיינו בבי``ס דתי העיפו אותנו הבית , אני הלכתי(עם אבא) לבית של המנהל וסיפרתי לו הכל , והמורה הזה עף מהבית ספר . סוף . נ.ב. : זה נראה כמו איזה בלוג של המורד ששורד . . .חח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי

שנה שעברה הכיתה שלי הייתה ממש מופרעת גם.המורה שלנו למדעים ילדה אז הביאו לנו מורה מחליפה ופשוט התעללנו במורה.זרקנו לה פלסטלינה לתוך השיער וחתיכות נייר לשיער.יום אחד המורה שלנו נכנסה לשיעור ואז היא הלכה להביא לנו משהו אז ילד מהכיתה שלי ירק לה בתוך התיק.ובסוף קרה הדבר הכי נורא בעולם!!!!!!!!!גיליתי שהמורה המחליפה במדעים היא חברה של דודה שלי,אני הייתי פשוט בשוק!!!!

MANY MEN

New member
סיפור עם חבר שלי בבית ספר שלו

הוא למד בבי``ס חבד , ששם לומדים עד כיתה ח` ומשם ממשיכים לישיבה , קיצר סוף שנה הגיע ועשו למורה הפתעה שלא ישכח , דפקו מסמרים בכיסא וגם בשולחן , קיצר הוא התיישב ונתן צרחה עד השמי.י.י.י.י.ם , אחרי שניה דפק על השולחן ושאל מי עשה את זה , כמובן שגם ביד הוא נפצע , ושלחו אותו לבית חולים . . .

למעלה