בוקר טוב פורומיסטים

fireman

New member
בוקר טוב פורומיסטים

סוף סוף שבוע חדש....אני בבית...על הפורום פול טיים ג´וב! טוב ונחזור לעניינינו אנו.... ראיתי את הדיון על המגדל הבורג הזה בחיפה והוזכר שם שאין מבני ממשלה מעוצבים....מהיכרותי עם קריית הממשלה שעדיין נבנית בבאר שבע (כבר 4 שנים) הוא אחד המבנים הענקיים ביותר מבחינת הרוחב שלהם שנבנו בארץ... מדובר בחמישה או שישה בניינים מדוגרים כאשר האמצעי הוא בגוה של 9 קומות ובבניינים מהצדדים ככל שעוברים לבניין אחר הגובה יורד בקומה מה שגורם לי לחשוב שאלו דווקא 5 בניינים. מעל הבניין האמצעי נבנה צינור לגובה של כ12 קומות כאשר כולו צופה בנירוסטה ובקצהו קונסטרוקציית ברזל שנראית כמו אנטנה מעוצבת. כל הייחוד של המבנה הזה הוא הגג שלו. כל החמישה בניינין מחוברים אחד לשני לבניין אחד גדול כאשר הגג הוא גלי, קונסטרוקציה של אלומיניום כולו. בבניין עצמו יש מלא אלמנטים מוזרים כמו תקרות תלויות באוירכל מיני עמודים מוזרים דבר שגורם לי לחשוב שאדריכלים פריקים תיכננו את המבנה... אני מתאר לעצמי שתבקשו ממני לצלם אותו.... בלתי אפשרי. אני לא יודע אם קיימת בעולם מצלמה שתוכל לצלם מבנה ברוחב כזה בצפיפות כה גדולה (האזור הצפוף ביותר בבאר שבע) והאפשרות צילום היחידה שתאפשר גם להראות את הגג המיוחד היא רק מלמעלה...אני אסרוק מהעיתונות תמונת על שנמצאת בפרסום של מגדלי קרן בה ניתן לראות את הגג ואת הגודל החריג ביותר של הבניין הנ"ל רוחב הבניין להערכתי הוא כ350 מטר ועניין נוסף.... ליד באר שבע כ-5 ק"מ מוצבות 2 אנטנות עצומות ממש ענקיות...ותאמינו לי שראיתי אנטנות גדולות בארץ אבל לא כמו אלו.....בבאר שבע אפשר לראות אותן כמעט מכל מקום בעיר ואפשר לראות אותן אפילו מאופקים עוד 12 ק"מ מבאר שבע.... הגובה של האנטנה הגבוה מביניהן הוא כ300 מטר להערכתי... והבעיה....אין לי מושג איך להגיע לשם ואין לי מושג למי שייכת האנטנה (שמועות אומרות שלמוטורולה) לגבי קריית הממשלה אני אנסה לצלם חלקי מבנה עוד השבוע....בפעם האחרונה שניסיתי מאבטחים של הקריה דרשו ממני תעודת עיתונאי או להתחפף משם, נקווה שילך חלק הפעם.. אם בכל זאת יש למישהו פתרונות לבעיות הנ"ל אני אשמח מאוד....סוף שבוע בג´נין מובטח לפותר הבעיות היצירתי
שבוע טוב לכוללללכם

or_k

New member
אי אפשר בכלל

לצלם את כל קרית הממשלה בב"ש!!! זה מבנה עצום לאורך רחוב שלם כמעט וממש צפוף!!! בקשר לאנטנות אתה מתכוון לאנטנות שרואים מכיוון נווה נוי (אם עומדים בנווה זאב)?

fireman

New member
כן אני חושב שזה אלה

אפשר לומר שאם תיקח שני קווים אוירים מהנקודת תצפית שציינת מנווה זאב לכיוון נווה נוי ותיקח עוד קו מכלא באר שבע ותפגיש אותם בזוית של 90 מעלות תקבל בדיוק את 2 האנטנות שאני מדבר עליהן, הן נמצאות על הר, אחת גבוהה ואחת נמוכה יותר. ד"א אתה באר שבעי? וקריית הממשלה...אם אני אצלם זה רק חלקים... אם אתה באר שבעי בעיתון זמן הנגב אם זכרוני אינו מטעה אותי יש צילום אויר על כל האזור....רק ככה אפשר לצלם את הקריה כולה....

or_k

New member
כן

אנחנו מדברים על אותן אנטנות. וזמן הנגב: הרבה זמן לא קראתי את העיתון הזה! וכן אני באר שבעי.

fireman

New member
ד"א היום הייתי ברמת גן ואלו הממצאים

עברתי באיזור הבורסה....אזור יפיפה....יש שם כמה בניינים ממש יפים, חלקם שלא נדע מצרות קטסטרופה....לגבי הסיטי גייט....מה קורה עם החלק התחתון שלו? מי שמסתכל על חלקו התחתון חושב שזה בניין מלפני 30 שנה....נראה עלוב ביותר....שמסתכלים למעלה רואים שזה הסיטיגייט...זה נראה כאילו שכחו לחפות את התחתית של הבניין וד"א איפה הכניסה?! אבל אתם יודעים מה הכי אהבתי? את הטלויזיה הענקית הזאת שיש ברחוב ז´בוטינסקי במתחם הבורסה
דבר מגניב לאללה.....אם אני לא טועה יש אחת גם ליד עזריאלי, גדולה יותר מזו שברמת גן.... תעשו חיים (ערן אייל...שהולך להשכיר משאית עם מנוף בשביל לגנוב טלויזיה לסלון)

danezeq

Member
נכון! יש בדרך בגין (פ"ת) הרבה!

לפני עזריאלי בדרך השלום ישנה אחת גדולה ובדרך בגין עוד שניים (בתמונה) - ואם היית פעם על הגג של עזריאלי, הקניון (וכמו שהספקתי להכיר אותך, אני מאמין שהיית) ישנה זווית שאפשר לראות את שלושת הטלוויזיות בדרך בגין וזה ממש נראה כמו ניו יורק! - טוב הפרזתי יותר מידיי!) אני בעד! אתם? אגב המשטרה כבר פנתה לעירייה להוריד אותם, כי לטענתם - זה גרם לכמה תאונות דרכים (בדיזינגוף אם אני לא טועה)

fireman

New member
ובכן

הייתי בעזריאלי אבל בשעות יום כך שלא יצא לי לראות את הטלויזיות הללו חוץ מאחת היום ברמת גן ואחת בתל אביב ליד עזריאלי... בוא לא נגזים....תל אביב אולי תהיה ניו יורק בעוד 400 שנה (גם זה אולי).... לגבי המשטרה....שתקפוץ...זה יפה לאללה! ד"א עזריאלי גורם נזקים גם בבאר שבע...פרוייקט ה"זה בידים שלנו" שנמצא על גג הקניון בבאר שבע מפיץ אור כל כך חזק בנוסף לכך שזה נמצא בגובה 3 קומות מהכביש עצמו (כביש רגר....אחד העמוסים ביותר בבאר שבע) גרם כבר בכמה פגושים דפוקים של כמה מכוניות.... שהישראלים ילמדו לנהוג...יחי האלמנטים הפרסומיים המאירים והיפים

danezeq

Member
לא פ"ת!, דרך פ"ת! - יש הבדל!

רחוב דרך פתח תקוה- ששמו החדש הוא דרך בגין בתל אביב

kyle

New member
אני ביום שבת הייתי בפארק הירקון

ו"ניסיתי" כמה תמונות נחמדות (שבפיתוח) של אזור הבורסה... (ד"א, איזה באסה! כל היומיים האלה התקינו לי מערכת מזגן בבית! הייתי במצור בסלון שלי!!!!!)

fireman

New member
לא חדשות

לכיוון ירוחם מצד ימין על ההרים אני לא בטוח שזה 300 מטר...נראה לי פחות אבל הן מאוד גבוהות

MEIRK

New member
אנטנות - איך להגיע

סע דרומה (לכיוון מצפה רמון). מול הפניה לכלא יש פניה ימינה אל האנטנות.

MEIRK

New member
לא. אולי בטחוני?

בכל מקרה, הם קיימות כבר לפחות 30 שנה.

למעלה