בוקר טוב פורמאים יקרים

yaely2

New member
מנהל
סיפור על עוד תרנגול

עוד סיפור על תרנגול
היום תוך כדי נהיגה שמעתי את סיפור התרנגול השני מפי השדרנים ברדיו.
אישה אוסטרלית בת שישים נכנסה ללול שלה כדי לאסוף ביצים, התרנגול שבלול ניקר אותה ברגל 2 חתכים שאחד מהם פגע בכלי דם ראשי והיא מתה.
השדרנים הסבירו את זה (בהומור כמובן) שהתרנגול קצף וזעף על שהיא נוגעת בביצים שלו והוסיפו שאף אחד לא אוהב שנוגעים בביצים שלו.
לא האמנתי שתרנגול יכול להרוג, גוגול אמר לי שזה אכן קרה.

מה דעתכם?

מצורפת תמונת התרנגול הרוצח

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב פורמאים יקרים

לפני שאני כותבת רוצה לפתוח בבדיחה די מוכרת.

הרבי רצה לערוך הילולה לחסידיו. ביקש הרבי מכול חסיד להביא בקבוק יי"ש. הרבי ישפוך כול בקבוק ובקבוק שיביא לחבית ענקית, יערבב, ואחר כך ימזוג מתוכה לכול חסיד.
כול החסידים הלכו לביתם וגם החסיד מהכפר הלך לביתו. חשב החסיד לעצמו "כול כך הרבה חסידים וכול אחד יביא בקבוק לחבית הענקית, אני אביא בקבוק מים ואף אחד לא ירגיש." חשב ועשה.
מוסיקה חסידית, ריקודים מערבבים ומערבבים את המשקה שבחבית ומתחילים למזוג "משקה" החסיד שלנו מושיט את הכוס מחייך ולוגם. מה זה??? מים.
אומר החסיד בלבו. איך יתכן שלאחר כול הערבובים בקבוק המים שלי הגיע אלי.

ואני, לא נותר אלא לבקש, כתבו אתם כולם יי"ש ולא מים. יחד יהיה לנו שמח.
טיפ שלי.
אם אתם רוצים שהודעתכם תובן, כתבו בכותרת או בתוכן למי זה מיועד, והקפידו להשתרשר בשרשור של אותו יום.

יעלי מ
ת

אדזה 900

New member
ליקוי חמה

ליקוי חמה או ליקוי ירח? לא רואים כוכבים וכוכבניות? רציתי רק לומר שזה לא צריך למנוע מאנשים שדעתם חיובית להיכנס ולשתף אותנו בחוויותיהם ובידע שלהם בכל שטחי חיינו.איננו חייבים להרשים האחד את השני - רק להבין האחד את השני למרות השוני בינינו וכך להגביר את הידידות והשמחה לכולנו.

אדזה 900

New member
היי לילית

בתקווה שאת ממשיכה להיכנס לפורום הזה ותקראי את מה שאני כותבת-אני בעצם חייבת לך תשובה מה-1.9 ,אז ראשית תודה רבה על המילים הטובות-זה אף פעם לא מזיק,ולשאלתך למה אני לא נכנסת לפורום אחר? אף פעם לא הייתי בפורום אחר פרט ל"אומנות בחרוזים" וגם הוא כבר לא מה שהיה פעם,כנראה שזו דרכם של הפורומים הם פשוט מתעייפים,אני אף פעם לא נוהגת לרקוד על 2 חתונות ומאחלת לכל מי שכן עושה את זה הרבה הנאה. מה לעשות זאת אני,אני כן מציצה לפורומים אחרים ולא רואה משהו שונה .נכון ,היתה תקלה ארוכה אבל הכל ניתן לתיקון.אני מאחלת לעצמי,לך ולאחרים להנות מכל מה שבוחרים ומקווה שכל ידידי מן העבר יחזרו לכור מחצבתם למרות הכל ועל אף הכל.

למעלה