בוקר טוב....פותחת חלון יום חמישי

בוקר נפלא עם הודעה נפלאה

ממש לפני שעות מועטות ילדה כלתי את בנה הראשון שהוא הנכד השישי למניין נכדיי ולו זכות הבכורה להיוולד בארצנו ולהיות הנכד הישראלי הראשון שלי ובכדי שלא תהיינה אי הבנות זו לא הודעה חוזרת זה נכד חדש דנדש בן 3 שעות וכך, אני כבר על מזוודות אוטוטו יוצא לדרך ארה"בה וכבר צריך לשנות תאריך חזרה ארצה ועל זה בדיוק נאמר המשפט "צרות" טובות מאחל לכולנו "צרות" רבות מן הסוג הזה זהו...עוד כמה שעות אני טס אבל ממש מייד חוזר...חחחח

Sודית

New member
יווו, צעד.....חשבתי לרגע ש'תבלבלת וחזרת על

הודעתך.....איזה אושר גדול לך....איזה יופי. 2 נכדים בשבוע אחד
וואללה זו שמחה גדולה. עכשיו אתה רץ לשם.....ברית מילה.....ומיד חוזר לכאן לברית. אינשאללה רק בשורות כאלה נשמע.....מ ז ל ט ו ב יא צעד. סע בשלום ותחזור בשלום.....

וואי צעדק'ה איזה שיאים

רואה כבר בעיני רוחי סרט של הגשש החיוור על סבא שמתזז בין נכדים, בין מדינות, איזו שמחה כפולה ואיזה כיף לנכדים עצמם כיף שיש בני דודים באותו גיל. תהנה יקירי, רווה המון אושר ושמחה שמור על עצמך ותזכור גם לנוח. מזל טוב!

שבת שלום מפלורידה

חמישה זאטוטים עושים לי חור בראש. אני אחרי ארוחת ליל שישי עם הילדים והנכדים אושר של ממש קצת קשה לכתוב הודעה דרך האייפון הכל כזה קטן אני עדיין לא מעכל שיש לי ששה נכדים תודה לכל המברכים אני אמור לחזור ארצה ברביעי הקרוב וביום חמישי ברית לנכד הישראלי הראשון שלי ממש כך. מדלג בין יבשות ובין בריתות להתראות בשמחות

Sודית

New member
כייף לך צעד....תהנה ותסניף, איזה ביקור קצר

תגיד משו, יש לך כמה ילדים שם או ה-5 נכדים הם של אותו הזוג?......... מה זה הסקרנות הזאת?
שיהיו לך בריאים ותזכה להנות מהם הרבה שנים יא תימוני

למעלה