בוקר טוב, פיקניק שמח

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב, פיקניק שמח ../images/Emo163.gif../images/Emo86.gif

שלום לכולם כל כך שמחתי לקרוא אתמול את כל מה שכתבתם. מאמי, דרך דני ועד לייציק עם תמונות הכלבים. הייתי שפוכה והלכתי לישון. הבוקר ניסיתי להעביר הודעה עם הנושא הנוכחי והאינטרנט בבזקנט הפסיק לעבוד. העתקתי את ההודעה הגמורה לוורד, ועכשיו אני שולחת את זה כקובץ. כתבו מה דעתכם יעלי

emmy5

New member
יעלי ,ראיון יפה חוץ מהתאריך ..

אני נמצאת בים המלח ואני לא בטוחה שאני אמצא אינטרנת ...שאני אדע איך ביליתם... אני בטוחה שהחברה ..לכולם"בהצלחה " 100%

מנורה

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב לחברי בפורום כמה טוב

|שנהנתם ורעיון הפיקניק נחמד רק שלצערי שוב לא אוכל להצטרף. ביום זה מתקיימת צעדת כפר סבא וזה אירוע שאנחנו לא מחמיצים. שרה את בילית לחופי ים התיכון ואני לחופי הכנרת. הוי כנרת שלי כמה כיף היה.

emmy5

New member
מנורה, אני הייה בחוף ים המלח...

כל אחד עם היופי שלו ... הייתי בעומר על יד באר שבע..איזה אוויר צח...גן עדן

מנורה

New member
היופי בעיני המסתכל

עומר מקום שאני מאד אוהבת יש לנו חברים טובים שם וים המלח נהדר הנסיעה הבאה שלי

באיה

New member
בוקר טוב חבריה ../images/Emo42.gif

כפי שכבר ציינתי היה מאוד נחמד במפגש. אשר לפיקניק. ברור מזמן, שאף תאריך לא יתאים תמיד לכולם. זה מניסיון תאמינו לי. הזמן לפיקניקים בסתיו הוא די קצר, כי לפעמים החורף מתחיל ישר ללא מעברים, ואז קר מדי לארועים מסוג זה. אז יש תאריך, ומי שיכול, סבבה, מי שלא, אז בפעם אחרת. כל ארוע אם זה מפגש או פיקניק, יכול להיות מוצלח גם אם יהיו רק 4 אנשים. נכון שנחמד יותר עם מספר גדול יותר של משתתפים, וכולי תקוה שיום כזה יגיע. יש מצבים שחלק מהאנשים מאוד פעילים בחיי יום, יום עם משפחתם או ווט אוור, ויש אנשים שיש להם הרבה זמן פנוי לכל דבר. קשה מאוד להתאים את הכל לכולם. אז בואו נתחיל עם מי שאפשר, והלאה אלוהים גדול. אז אנא, העלו הצעותיכם אם יש, פי שיעלי כתבה כדי שהפיקניק יצא לפועל אם יש כאן הענות כמובן.

מנורה

New member
באיה מסכימה איתך ב100%

אני אישית מאד מאד מצטערת שאני לא יכולה להצטרף אני המפסידה אבל בחיים פעם מפסידים ופעם מרוויחים. אין ספק שלא כמות האנשים קובעת את ההצלחה אלא הארגון המצב רוח והרצון של המשתתפים להנות ביחד.

maxima

New member
יש לי שאלה בענין הפקניק

האם זה אנחנו נטו או כפי שהוזכר בעבר עם ילדים, נכדים....... בעקרון מתאים לי התאריך באיה לדעתי הסתיו שלנו די ארוך שלא כמו האביב שבורח מהר לקיץ

yaely2

New member
מנהל
מה דעתכם? גם עם ילדים../images/Emo35.gif../images/Emo141.gif

לייציק

New member
דעתי נוחה מאד, אך צריך לשאול

קודם את הילדים ... בכל אופן, בתי חוזרת מתאילנד ב- 8/11 כך שאנחנו שלא נוכל לעשות זאת בתאריך זה... אם יהיה ב- 1/11 אוכל אולי להביא את כלתי עם שני הנכדים הבוגרים יותר ... אבל, כמובן, זה עדיין בסימן שאלה, עד שאשאל אותה ... בכל אופן, שתדעו שכלתי היא בחורה מקסימה ולבבית מאין כמוה
אם זה לא יסתדר, אז אולי בפעם הבאה ...
לא נורא, צריך לתת גם לאחרים הזדמנות להיפגש בתאריך שנוח להם ...

למעלה