בוקר טוב פלסטין...

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב פלסטין...

טוב בגלל העייפות לא הבנתי מה עם שטחי D F ו-H והאם הערבים בשטחי W יעברו לשטחי Y אז כנראה שאתרגל למדינת פלסטין שתקום בעזרת השם..ואללה.. מעניין אם יהיה גלאי, שיקבע אם האזרח הוא לאומני או שיטרנספרו את כולם:) ולתפארת מדינת פלסטין...ובוקר טוב ישראל...

THE WIZARD 55

New member
צריכה מהר למחוק את דגל ישראל בחתימה

שלי שלא ירצחו אותי בפלסטין
לא הבנתי אם פלסטין תעבור אלי או אני אעבור אליה...חחחחח בוקר טוב ישראלללללללללללללללללללל

mike00

New member
מה כבר בוקר??

מה המצב וויז??אני רואה שאת במצב רוח קצת מוזר בשעה הזאת... בכל מקרה אני תופס מהם חבל על הזמן....אלופי התעמולה,יש לנו הרבה מה ללמוד מהם... אם היינו יודעים להאכיל את התקשורת כמוהם כבר היינו מקבלים לגיטימציה לעשות ככל העולה על רוחנו...

THE WIZARD 55

New member
חחחח מייק, זה בגלל שהסבירו לי

שעוד מעט אהיה חלק מפלסטין...
אז אני בקטע של "הכן עצמך לפלסטין"... ומה קורה, מתי אתה כבר חוזר יא קרציה למשרה מלאה כאן?

mike00

New member
אני פה../images/Emo9.gif

חזרתי לפני שעה בערך....היה מעולה....אני כנראה אצטרך שבוע הבא שוב ללכת,רוצים שאני יעשה רענון נוסף.. הפעם נייטרוקס בשביל צלילות עומק ושהיה ממושכת מתחת למים.... מי אמר לך שעוד מעט תהיי חלק מפלסטין??אל תכיני את עצמך כל כך מהר....

THE WIZARD 55

New member
חחח אני תמיד מוכנה עם מזוודה מראש../images/Emo13.gif

למה לך כל השטויות האלה, תכניס את הראש לאסלה, אחלה צלילה
טוב שחזרת, קר פה בחיפה, קפאו לי כפות הרגליים ואין לי כח לשים גרביים... מחר מתכננת טיול קצרצר..נראה אם יהיה מזג האויר הולם..

mike00

New member
את גם מאלה שהכפות רגליים שלהם תמיד קרות??

היו לי חברות כאלה....ואיך זה שלכולן היתה אותה שיטה?? הן תמיד נכנסו למיטה ונגעו עם הכפות רגליים שלהן בי......ברררררר......באסה...

THE WIZARD 55

New member
הן קרות כי אני בלי גרביים

כי אני מתעצלת לשים גרביים, אני מתעצלת גם לשים עוד חולצה אני פשוט עצלן כרוני...מעדיפה למות מקור, להדליק רדיאטור ולא הוציא גרביים מהמגירה וללבוש אותם... בכלל אני גם אכלתי ביסלי גריל מגעיל עכשיו ושוקלד, כי לא היה לי כח לעשות טוסט או סנדביץ.. אני גם לא הולכת לישון עכשיו, למרות שמתה מעייפות כי אין לי כח לסגור את המחשב

בוקר טוב אליהו../images/Emo133.gif פלסתין כבר קמה.

ירדן שמה בלועזית. 80% פלסטינים שמה, ויש מקום לכולללללללללללם
מי שלא טוב לו בעזה ושטחי A ימצא את פלסתין הגדולה מהנהר עד למדבר כבית המושלם.

THE WIZARD 55

New member
מי שלא טוב לו...

הטרמינולוגיה מאוד חשובה... אגב דיטי, איך תדע מי לאומן ומי לא?.. את מי צריך להעביר לירדן ואת מי להשאיר בביתו?.. מאוד חשוב, חייבים למצוא פטנט...

דגל מכוער קצת, אבל אני בעד חופש הביטוי../images/Emo140.gif

איך נדע? פשוט מאוד. אמרתי לך על חוק האזרחות ללא הבדל של דת גזע ומין. לאומנים פלסטינים ובטלנים חרדים יצטרכו להשוות עצמם לשאר. קצת להשקיע, מה יש? ואז נדע מי לאומן ומי בטלן. ומי אזרח שווה זכויות וחובות. האמיני לי שזה עדיף, הרי מי שצריך לחשוש זה דווקא אלו שרוצים שיקימו לפלסטינים מדינה, לאומנים פלסטינים עם תעודת זהות ישראלית יכולים למצוא את עצמם יום אחד שם...

THE WIZARD 55

New member
אתה יודע שאני בעד התנדבות

בפרט של החרדים אוכלי החינם האלה.. אבל עד כה הזכרת רק את מה שאתה מצפה מהאזרחים הערבים ... מה תתן?

זה בא רק יחד עם חילופי שטחים והזזת גבולות.

ולמיעוט הנאמן שישאר בישראל (אותו 5-7% מכלל בני המיעוטים כיום) שלא יסכן את המדינה היהודית (78% מהשטח) מבחינה דמוגרפית לעולם. יהיו זכויות וחובות שוות ומלאות כמו לכולם. בקיצר חלק ניכר מאוד משטחי C לישראל, וואדי ערה והמשולש בחוץ. לאומנים פלסטינים וחרדים בטלנים תושבי קבע, לא מצביעים, לא משפיעים. אזרחים נאמנים - שווי זכויות וחובות. פינוי התנחלויות - רק בתמורת פינוי כפרים ערבים בתמורה. 1 ל1. ואם לא אז לא. תראי היכן זה לא הוגן ולא הדדי?

למעלה