פנקייק לשבת בבוקר מתכון נפלא שלי שתמיד מצליח. את יכולה להכניס למקרר למקסימום ארבעה ימים. 1/2 1 כוסות קמח 3 כפות סוכר 1 חב´ אבקת אפיה 2 ביצים 3 כפות שמן 1/4 1 כוסות חלב קר מערבבים הכל היטב בבלנדר. מורחים מעט מרגרינה מעל המחבת. יוצקים ומטגנים על אש נמוכה . הופכים ומטגנים בצד שני. ניתן לשלב בתוך הפנקייק - קוקוס לבן , אוכמניות טריות , תות שדה טרי , דובדבנים טריים וכל מה שהדמיון מעלה. את התוספת מוסיפים בצד הלא מטוגן ולפני שהופכים בפעם השניה. בתיאבון