בוקר טוב, פעמיים כי טוב

רוזהלי

New member
דה קומבינה

באיזה מלונית אתה עובד, איפה זה?
לפני 3 שנים היינו עם חברים בכליזמרים, כל הימים. התאכסנו ליד בל"ל, בפנימיה של חב"ד (שכחתי איך קוראים למקום), אכלנו שם ארוחת בוקר בלבד ומאד נהנינו.

אני פה,בוקר טוב לכולם

כל היום טלפונים מבית ומחוץ.המלונית הזו שיגעה אותי לגמרי,קוראים למלונית,'אורחן פלדרין' היא באיזור הדרומי של צפת.אך לא קל לי בזמן האחרון,אני בסערת רגשות,וכספית גדולה כל כך הרבה דברים כל כך הרבה מציאויות,שפשוט אני לא מוצא את עצמי.

בהרצליה? בואי לטייל איתי אני גרה לא רחוק

הרצליה לא כ"כ רחוקה מהוד השרון, את יותר ממוזמנת לבוא.

פרומית1

New member
אחר צהריים טובים

חזרתי מקודם ,נסעתי היום לסבתי,ב"ה היה לה מצב רוח טוב,הבאתי לה מרק בשרי ושמחתי שהיא אכלה,היא כ"כ רעבהויש לה אוכל וממש לא לוקחת כלום,התחלתי להביא לה ולהגיש לה והיא ברוב הפעמים אוכלת,מה שנשאר היא אוכלת במשך היום אפילו ללא חימום,ממש קר,אבל אני שמחה שהיא אוכלת,
אחרי שעה היא אמרה לי ללכת,אז הרמתי טלפון לאבא שלי וביקרתי אותו ישבתי איתו שעה וחצי ,בסופו של ביקור גם הראה לי כל מיני תמונות ילדות מכל מיני טיולים שלנו ו"תרם לי 3 תמונות הביתה,הילדות ממש נהנו מהן

כרגע יושבת בנחת ושותה כוס קפה,והבנות ירדו עם הקטן לקנות ממתקיםלטיול,מחר שתיהן נוסעות לחצי יום

שיהיה יום מקסים

רוזהלי

New member
פרומית

סבתך גרה רחוק ממך

על התמדתך בביקורים אצל הסבתא

יופי שביקרת גם את אביך

בהנאה לבנות מחר

אני פה

מצטערת שלא הייתי כאן כל היום, הייתי בבוקר ב"עזר מציון" ואח"כ נסעתי לאמא שלי להפתיע אותה לפני שהיא פורשת. היה מאד נחמד היא מאד מאד הופתעה ושמחה שבאנו. קנינו לה
ו
נים ואחותי דיברה בשם כולנו.
נסעתי לשם עם אחותי ושני האחיינים שלי, הבת תהיה בת 3 בי"ז בתמוז והבן בן שנה ו5 חודשים ויש לי שתי פנינות של הגברת:
כשנסענו בדרך היא ראתה שיש קיר אקוסטי מגן באזור צומת חולון (אמא שלי עובדת בבת ים) והקיר הזה נראה כמו חומת ירושלים לפחות בעיניה אז היא אומרת ש"יש פה ירושלים".
שרתי איתה ירושלים של זהב בגלל הקיר אז היא שרה "ירושלים של זנב".

למעלה