בוקר טוב פעמים כי טוב שלישי בשבוע

haya53

New member
מפגש

היי בנות איך היה בפגישת הפורום היום תספרו חוויות בבקשה.

תודה לאיריס על האירוח- תודה לשרון

על הרצון להדריך, למרות שהיה די קשה להדריך כמות כזו של בנות. היה ממש כייף לפגוש בנות שלא ראיתי הרבה זמן - כן ירבו מפגשים כאלה.

הזקנים

New member
גוגי את בסדר????

הי גוגי שמעתי שהיה רעש אדמה אצלכם אני מקוה שהכל בסדר ביי

שרכי

New member
למתנדבות בעם

בכפר סבא יש גן עם ילדים בעלי צרכים מיוחדים, אנחנו הקרטונאיות לקחנו על עצמנו לעשות להן כמה פרויקטים מי שרוצה להתנדב מוזמנת לשלוח לי מסר ואני אתן פרטים.

טובה ב

New member
בנות, אתר חדש באינטנט

שיש בו את כל התשובות לכל השאלות, או לפחות יהיו בו- שווה הצצה- תכל'ס www.tachless.co.il

iris3111

New member
חיה 53 היה כייף אדיר ליפגוש כל כך

בנות ולילמוד מהן כל כך הרבה דברים, הראש מלא ברעיונות צריך רק זמן לעשות. יש בנות שצילמו אולי עוד הערב ישימו את התמונות. הבנות האחרונות יצאו מכאן רק עכשיו והיינו יחד משעה 5 וואו איך שהזמן רץ.

haya53

New member
מפגש

שמחתי לשמוע שהיה כייף וחבל שאני לא יכולתי להגיע

iris3111

New member
חיה 53 היה כייף אדיר ליפגוש כל כך

בנות ולילמוד מהן כל כך הרבה דברים, הראש מלא ברעיונות צריך רק זמן לעשות. יש בנות שצילמו אולי עוד הערב ישימו את התמונות. הבנות האחרונות יצאו מכאן רק עכשיו והיינו יחד משעה 5 וואו איך שהזמן רץ. ושרון גדולה מהחיים עם הסבלנות הידע והרצון לחלוק אותו איתנו ....

iris3111

New member
בוקר טוב לכולם הולכת להתארגן להרמת

כוסית מחר במועדון עם הקשישים, ויש להכין ימבה סלטים ומאפים לפסח. אז שיהיה לכולנו אחלה של יום.

שרכי

New member
המתנדבים בעם

לגן לילדים אוטיסטים נחוצים כמה בובות במרקמים שונים, אנחנו הקרטונאים התנדבנו לבנות להם כמה רהיטים ומחפשים בובות סרוגות דובונים וכו'. ניתן לפנות אלי במסר ואתן פרטים נוספים.

למעלה