בוקר טוב! פריסה בענייני עבודה

• פותח הנושא Anu
  • פורסם בתאריך

Anu

New member
בוקר טוב! פריסה בענייני עבודה

2 אנשים הציעו לי עבודה מעניינת שלכל עבודה יתרונות וחסרונות ושניהם מעניינים אותי ועל כן אני מתלבטת. הפריסה היא המצאה שלי שאני משתמשת כאשר יש 2 אפשרויות. עבודה 1 מדוע אני רוצה את העבודה: עוצמה (8) ייעוץ הקלפים: המרכבה (7) + אביר המוטות תשובה סופית: הנאהבים (6) + (קלף הבהרה נוסף: 6 גביעים) עבודה 2: מדוע אני רוצה את העבודה:4 מוטות ייעוץ הקלפים: יום הדין (20) + הכוהנת (2) תשובה סופית: מלך המטבעות (גדי) + (קלף הבהרה נוסף:מלך המוטות (טלה)) תודה מראש על העזרה

Anu

New member
תודה מראש על המאמץ והתגובה ../images/Emo140.gif

צ ל י ל 8

New member
sooooooo

עבודה 1 מדוע אני רוצה את העבודה: עוצמה (8) ייעוץ הקלפים: המרכבה (7) + אביר המוטות תשובה סופית: הנאהבים (6) + (קלף הבהרה נוסף: 6 גביעים) עבודה 2: מדוע אני רוצה את העבודה:4 מוטות ייעוץ הקלפים: יום הדין (20) + הכוהנת (2) תשובה סופית: מלך המטבעות (גדי) + (קלף הבהרה נוסף:מלך המוטות (טלה)) האמת? קשה לי להבין את מהות הפריסה, אבל אני אומר מה בכל זאת יש. עבודה 1 - את העבודה הראשונה את רוצה כי זה כנראה משהו שנאבקת עבורו וקצת קשה לך לוותר עליו כעת. ייעוץ הקלפים - לקחת את המושכות בידייך ולהתחיל לדהור קדימה באמביציה ואומץ לב כי בסוף התהליך יהיו לך 2 אפשרויות של בחירה, משהו כשנראה חלמת עליו עוד בילדותך. עבודה 2 - את רוצה את העבודה כי את יודעת שהיא תתן לך ביטחון. ייעוץ הקלפים - לראות את הדברים באור מלא כי כנראה יש דברים נסתרים. לכי לפי האינטואיציה שלך (האם זה משהו שקשור במיסטיקה? כי אם כן אז התשובה חיובית מאוד). יש סיכוי רב שהעבודה הזו תהיה קבועה ויציבה וייתכן ותהיי בעלת מעמד טוב. מה דעתך

ANU שלום

צליל עדיין לא בדקה את הפריסה שלך לעומק,אבל גם לי נישמע מוזר להתחיל לשאול את הקלפים במדוע.אם מותר לי להביע את דעתי אז אני חושבת שהעבודה השנייה יותר תתאים לךמפני שיש לך המון שינויים לטובה מבחינת פונטציאל,ורווחים טובים,אולי פרמיות או מענקים,אבל שוב כמו שצליל ציינה לכי לפי האינטואיציה שלך,ושיהיה לך בהצלחה

Anu

New member
תודה חמודות!

אני פותחת בקלפים כבר 12 שנה ורק לעצמי אין סיכוי שאצליח לפתוח... מה גם שלרוב באמת אני לא נזקקת כי האינטואיציה שלי מאוד מפותחת, הבעיה במקרה הזה שבאמת מאוד קשה לי לקבל החלטה. אולי תעזרו לי להגדיר שאלה יותר ספציפית ותעזרו לי לפענח פריסה בנושא? ושוב תודה

צ ל י ל 8

New member
מה יותר פשוט מאשר....

2 פריסות שאלה: האם כדאי לי לעבוד בעבודה X בשנה הקרובה? האם כדאי לי לעבוד בעבודה Y בשנה הקרובה?

Anu

New member
תודה - ולהלן הפריסות:

האם: 6 חרבות כדאי: עוצמה (8) לי: 8 חרבות לעבוד בעבודה 1: 7 מטבעות בשנה הקרובה?: הקוסם (1) האם: 4 מוטות כדאי: נסיך החרבות -תאומים לי: מלכת המוטות- אריה לעבוד בעבודה 2: השוטה (0) בשנה הקרובה? נסיך החרבות - קשת תודה!

blackcat2

New member
../images/Emo9.gifטעות- נער החרבות יצא

לך פעמיים בפריסה השנייה. אני מניחה כי יצא נער המטבעות ואח"כ נער החרבות. אנא אשרי.

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo185.gif בוקר טוב

האם: 6 חרבות כדאי: עוצמה (8) לי: 8 חרבות לעבוד בעבודה 1: 7 מטבעות בשנה הקרובה?: הקוסם (1) האם: 4 מוטות כדאי: נסיך החרבות -תאומים לי: מלכת המוטות- אריה לעבוד בעבודה 2: השוטה (0) בשנה הקרובה? נער החרבות - קשת עבודה 1 - האם מישהו עזר לך לקבל את העבודה הנ"ל? נראה כי העבודה לא תהיה קלה ותצטרכי קצת להיאבק בה. ייתכן אפילו שהיא לא ממש מתאימה לך ואת תרגישי שאת לא מממשת את הפוטנציאל שלך. העבודה עצמה תהיה מאכזבת למרות שיש לך את הכישורים הנדרשים לעבודה זו. עבודה 2 - הרבה יותר מוצלח. זו תהיה עבודה יציבה, למרות שנראה לי שדווקא לגביה את מתלבטת. את תוכלי לממש את הפוטנציאל שלך ולהגיע לדרגה דיי גבוהה וניהולית. מבחינת סוג העבודה, היא תתן לך הרבה אפשרויות של פיתוח עצמי. השנה הקרובה תהיה בבחינת פיתוח אופקים. מה דעתך?

blackcat2

New member
ה-פ-ר-ש-נ-ו-ת ש-ל-י- ../images/Emo140.gif

האם: 4 מוטות כדאי: נער החרבות לי: מלכת המוטות לעבוד בעבודה: השוטה בשנה הקרובה? נער המטות אין כל ספק כי העבודה השניה עדיפה בהרבה על זו הראשונה. אני חושבת שהעבודה הזו עשויה לתת לך הרבה חירות פעולה (השוטה) ונראה כי יבטחו בך ובמעשיך. מעמדך במקום העבודה יתחזק כל העת (מלכת המטות) ויראו את כישוריך ויכולותיך.לא אתפלא אם יהיה לך תפקיד בכיר באופן יחסי ואת תצליחי לעשות את המעבר שבין הדרישות הניהוליות והעמידה מול צוות העובדים. יש סיכוי כי העבודה המדוברת תהיה קבועה וארוכת שנים (4 מטות) ויכול להיות שיהיו לך גם אופציות קידום. (נער המטות) נראה כי את מתלבטת המון בנושא ויכול להיות שגם אם וכשתחליטי להשתלב יהיו לך תחושות לא נוחות מעצם בחירתך. (נער החרבות). שני הנערים אגב מעידים על אי שקט שישרור במקום. אני מציעה שתנסי להתגבר על כל הבעיות שצפוי שיעלו כי נראה שיהיה לך טוב שם במירוץ הזמן. יש לי תחושה כי התחושה הלא נוחה עשויה להגיע רק בתחילת הקשר העסקי. העבודה הראשונה לחלוטין לא נראית לי. האם: 6 חרבות כדאי: עוצמה לי: 8 חרבות לעבוד בעבודה 1: 7 מטבעות בשנה הקרובה הקוסם כפי שנאמר "כגודל הציפיות כך גודל האכזבות". נראה כי גם אם תיכנסי תגלי כי לא לזה ייחלת (7 מטבעות). לא תוכלי לעשות הרבה למענך ואת תחושי כי את תקועה שם ולא ממש יכולה לעזוב. (7 מטבעות+ 8 חרבות). למרות שטכנית הדרך לעזיבה תהיה פתוחה בפניך (כמו בפני כולנו) נראה כי את תרגישי כי אין זה הזמן הנכון עבורך ותתקעי שם חזק. פעמים רבות תרגישי כי כל מה שאת רוצה זה להתרחק ממקום העבודה בשביל שתוכלי לאגור כוחות ותעצומות נפש להמשיך. הקוסם כמסכם הפריסה מעיד בעיני על חיזיון שווא ועל תרמית יותר מאשר על עבודה מענגת וקסומה. לא מתאים. אשמח מאד לשמוע את דעתך.

Anu

New member
תודה רבה, גם חברה שלי שמתעסקת

בנומורולןגיה דיברה על פנטזיה שלי או המילותייך "חזיון שווא" בהקשר לעבודה 1. ממש תודה, עזרתם לי מאוד!

למעלה