בוקר טוב - פתחתי שרשור לבדיחות

dani 123

New member
בוקר טוב - פתחתי שרשור לבדיחות

BLONDIE'S BEEN CHEATED ON! A blonde suspects her boyfriend of cheating on her, so she goes out and buys a gun. She goes to his apartment unexpectedly and when she opens the door she finds him in the arms of a redhead. Well, the blonde is really angry. She opens her purse to take out the gun, and as she does so, she is overcome with grief. She takes the gun and puts it to her head. The boyfriend yells, "No, honey, don't do it." The blonde replies, "Shut up, you're next!"

dani 123

New member
בדיחה - מיועדת בעיקר לחונה

A family was having some people to dinner. At the table, the mother turned to her six-year-old daughter and said, "Dear, would you like to say the blessing?" "I wouldn't know what to say," replied the little girl, shyly. "Just say what you hear Mommy say, sweetie," the woman said. Her daughter took a deep breath, bowed her head, and solemnly said, "Dear Lord, why the heck did I invite all these people to dinner!?!"

dani 123

New member
סיפור נחמד לנשים

What Women Really Want! Young King Arthur was ambushed and imprisoned by the monarch of a neighboring kingdom. The monarch could have killed him, but was moved by Arthur's youthful happiness. So he offered him freedom, as long as he could answer a very difficult question. Arthur would have a year to figure out the answer; if, after a year, he still had no answer, he would be killed. The question was: What do women really want? Such a question would perplex even the most knowledgeable man, and, to young Arthur, it seemed an impossible query. Well, since it was better than death, he accepted the monarch's proposition to have an answer by year's end. He returned to his kingdom and began to poll everybody: the princess, the prostitutes, the priests, the wise men, the court jester. In all, he spoke with everyone, but no one could give him a satisfactory answer. What most people did tell him was to consult the old witch, as only she would know the answer. The price would be high, since the witch was famous throughout the kingdom for the exorbitant prices she charged. The last day of the year arrived and Arthur had no alternative but to talk to the witch. She agreed to answer his question, but he'd have to accept her price first: The old witch wanted to marry Gawain, the most noble of the Knights of the Round Table and Arthur's closest friend! Young Arthur was horrified: she was hunchbacked and awfully hideous, had only one tooth, smelled like sewage water, often made obscene noises... He had never run across such a repugnant creature. He refused to force his friend to marry her and have to endure such a burden. Gawain, upon learning of the proposal, spoke with Arthur. He told Arthur that nothing was too big of a sacrifice compared to Arthur's life and the preservation of the Round Table. Hence, their wedding was proclaimed, and the witch answered Arthur's question: What a woman really wants is to be able to be in charge of her own life. Everyone instantly knew that the witch had uttered a great truth and that Arthur's life would be spared. And so it went. The neighboring monarch spared Arthur's life and granted him total freedom. What a wedding Gawain and the witch had! Arthur was torn between relief and anguish. Gawain was proper as always, gentle and courteous. The old witch put her worst manners on display. She ate with her hands, belched and farted, and made everyone uncomfortable. The wedding night approached: Gawain, steeling himself for a horrific night, entered the bedroom. What a sight awaited! The most beautiful woman he'd ever seen lay before him! Gawain was astounded and asked what had happened. The beauty replied that since he had been so kind to her (when she'd been a witch), half the time she would be her horrible, deformed self, and the other half, she would be her beautiful maiden self. Which would he want her to be during the day and which during the night? What a cruel question? Gawain began to think of his predicament: During the day a beautiful woman to show off to his friend, but at night, in the privacy of his home, an old spooky witch? Or would he prefer having by day a hideous witch, but by night a beautiful woman to enjoy many intimate moments? What would you do? What Gawain chose follows below, but don't read until you've made your own choice. ______ \ / | | | | ____| |____ \ / \ / \ / \ / \ / \/ Noble Gawain replied that he would let her choose for herself. Upon hearing this, she announced that she would be beautiful all the time, because he had respected her and had let her be in charge of her own life. What is the moral of this story? THE MORAL IS THAT IT DOESN'T MATTER IF YOUR WOMAN IS PRETTY OR UGLY; UNDERNEATH IT ALL, SHE'S STILL A WITCH.

pazi66

New member
שבת שלום לכל הפורום - קשה, קשה, אך

מה לעשות, כנראה הכרחי..... חשבתי, ערערתי, והתלבטתי.....והגעתי למסקנה המתבקשת - ש ג י ת י עשיתי מכלום מלחמת עולם....כן, זה מתאים לי, אצלנו זאת תכונה משפחתית (לא אישתי, מצעד משפחתי) נדלק מהר, נכבה עוד יותר מהר ומצטער אחר כך כל הזמן חיפשתי סולם או אפילו חבל לרדת מהעץ הגבוה שטיפסתי עליו. גאוותי הטיפשית לא נתנה לי להגיד "טעיתי" כן, טעיתי, יכולתי להגיב אחרת יותר תרבותי.....ואני מסוגל, כיוון שבסה"כ אני אדם נוח ורגיש. טוב, מה שהיה היה, האמת, היה לי טוב איתכם, אהבתי את האוירה, ניסיתי מקומות אחרים ותמיד השוויתי עם הפורום הזה, ולא יכולתי להמשיך. לא קשה להגיד את זה, אני מתנצל אם פגעתי במישהו בהתנהגותי,ועד עכשיו אין לי הסבר רציונלי איך המצב הדרדר כמו שהדרדר. אם רובכם יהיה מוכן לקבלני חזרה, כמו שאני, אחזור בשמחה רבה להיות חלק מחבורה נכבדה זו.

מנורה

New member
פזי ידידי היקר לטעות זה אנושי

לסלוח זה אלוהי
מאד שמחה שחזרת עכשדיו אני יכולה
רגועה

נֵנָה

New member
|בקר טוב ושבת שלום ../images/Emo39.gif בדיחות?

או קיי, אז לשם שינוי אביא גם אני כמה, אבל אם חלק יהיו כאלה ששמרתי מהפורום שלנו, אז צחקו שנית וסילחו לי
מקרה שהתרחש באמת ב- 111.9.2001 אז ככה: איש עסקים אמיד העובד במרכז הסחר העולמי בניו-ורק, היה מגיע כל בקר בשעה8:00 לעבודה בחברת השקעות כלשהי הממוקמת באחד משני מגדלי התאומית (לשעבר). האיש היה מסור לעבודה, עובדה שלא מנעה ממנו בבקר האחד-עשר בספטמבר 2001 לסור לביתה של המאהבת שלו, הממוקם בקצה השני של ניו-יורק. הוא יצא אליה ב-8:15 בבקר לאחר שהגיע לעבודתו. הגיע לביתה ובאופן טבעי ניתק קשר עם העולם (הטלוויזיה היתה כבויה, כמו המכשרים הסלולאריים של שניהם) והתכונן לבלות שעתיים בקן האוהבים האסור. בשעה 9:00 כידוע התהפך העולם, אשתו מחפשת אותו בטירוף, מתפללת לחייו אך הוא לא זמין בסלולארי. בשעה 10:00 לערך הם סיימו את מה שסיימו, הוא הפעיל את הסלולארי ו-5 שניות אחר כך מתקשרת אשתו בהסיטריה: "איפה אתה? אני מחפשת אותך בטירוף!!!!!!! איפה אתה????????. והבעת עונה בטבעיות: "מה את צועקת, תירגעי, אני במשרד" ...

נֵנָה

New member
דני ../images/Emo45.gif הסיפור על הבחירה נהדר ../images/Emo6.gif

סליחה על שגיאות הדפוס בגלל מהירות ההקלדה ... ועוד קטנה: אנגלי התארח אצל חברו בדרום אפריקה. יום אחד הוא הולך לקולנוע. נכנס לאולם ומתיישב. השכן הכושי שלצידו אומר לו: "אדוני אתה בודאי לא מקומי, נכון?" עונה האנגלי: "איך אתה יודע?" "כי הלבנים יושבים ביציע ואתה התישבת באולם" עונה הכושי. האיש עולה ליציע ובמהלך הסרט שואל את שכנו: "איפה השרותים?" "אתה בטח לא מקומי" אומר שכנו הלבן, "אנחנו משתינים ישר מהיציע לאולם". האיש גם ממקומו, ניגש לקצה היציע ומתחיל להשתין לאולם. פתאום, צועק לו מישהו מלמטה: "אדוניייי, אתה בטח לא מקומי תפזר, תפזר...

נֵנָה

New member
ועוד כמה ../images/Emo8.gif

זוג שותל שתיל ומחכה לתוצאות, לאחר תקופה צומח עלה אחד, שואל הזוג "מי אתה" והעלה עונה: "אני עלה" ממשיך הזוג להשקות ולטפל ולא צומח בנוסף דבר. לאחר תקופה ארוכה מופיע עוד עלה. הזוג המאושר רץ בשמחה ושואל: "ומי אתה?" והעלה עונה (במבטא רוסי) : "אני עלה חדש." יום אחד שוטר ראה איש הולך אם פינגווין . השוטר ניגש אל האיש ואמר לו: כדאי שתיקח את הפינגווין לגן חיות" . יום למחרת האיש ראה שוב את האיש אם הפינגווין. השוטר אמר לאיש "לא אמרת י לך לקחת את הפינגווין לגן חיות" האיש אמר " אתמול הלכנו לגן חיות והיום אנחנו הולכים לסרט". יצרים: באמצע המאה ה-19 מגיע מפקד חדש לבסיס בריטי אי שם במדבר. הסגן שלו עושה לו היכרות עם הבסיס: "פה זה חדר האוכל, פה זאת הנשקיה ופה זאת הנאקה (נקבת הגמל)". "למה יש פה נאקה?" שואל המפקד. "אתה יודע, מקום מרוחק, אין נשים, יש יצרים, חייבים להשתמש בנאקה" עונה הסגן. "איכס, יא סוטים מגעילים, אני לא מאמין בזה" אומר המפקד. הסגן נדהם, ואומר שזה טבעי מאד והוא לא רואה בזה שום סטייה. הוא מוכן להתערב עם המפקד שיום אחד הוא ישתמש בה. יום אחד באמת נמאס למפקד, והוא לא יכול היה להתאפק יותר, אז הוא אמר לסגן שלו: "תביא את הנאקה". המפקד מתקלח, מתבשם, לוקח את הנאקה לאוהל שלו, ועושה את זה איתה. כשהוא יוצא החוצה מחייך ומרוצה, הוא רואה את הסגן שלו עומד נדהםוהמום. הוא שואל אותו: "מה הבעיה? אמרת שכשהיצר מתגבר משתמשים בנאקה, לא?" אז הסגן אומר: "כן, אנחנו רוכבים עליה לעיר..." ועוד, באנגלית...! במיוחד לדני
סיפורים שלא יאמנו - נחמד, למי שיש סבלנות לקרוא ...

emmy5

New member
בוקר טוב !!!!!! הנה אתם .. לא ...

לא ראיתי אותכם ... בוקר טוב !!! אני שמחה לראות חלק מהחברים שלי הנכבדים ..בוקר טוב ..בוקר נפלא ..קצת קריר ...

נֵנָה

New member
בקר טוב לאממי, דני וכוולם ../images/Emo42.gif

יש לי הפתעה נהדרת. תומר הגיע אלי עם אמא שלו ושולח לכם דרישת שלום. עכשיו הוא רוצה לשחק ב"אי של אלפי" ואני מפנה לו את המחשב.
ולהתראות

מנורה

New member
בוקר טוב ידידי ../images/Emo140.gif

כמה טוב לראות את ננה עם בדיחות על הבוקר ודני שפתח שירשור רק בנושא בדיחות ואני אמי מצטרפת אליך לשירשור הבוקר טוב יום נעים ומהנה

נֵנָה

New member
מנורה יקרה, מאחלת לך ../images/Emo160.gif

טיסה נעימה וטיול נפלא
אנחנו נחכה לך כאן בכליון עיניים ונשמח לשמוע ממך על כל חוויותיך

נֵנָה

New member
../images/Emo124.gif איפה יעלי ???

ובכן, בעקבות שיחה טלפונית עם יעלי, מסתבר שהמחשב הסורר שלה עושה לה בעיות ונופל כל הזמן
מחר יקח אותו הטכנאי למעבדה לטיפול. נקווה שיחזור אליה במהרה במצב תקין
מה שמעניין, שבדיוק כאשר כתבתי הודעה זו בפעם הראשונה ולחצתי על "שלח" התנתק לי פתאום המחשב מהאינטרנט ולא הצלחתי להיכנס. כבר חשבתי להתקשר לספקית האינטרנט שלי (בזק בינלאומי) כדי "לברך" אותם, אבל לפני כן החלטתי לנסות לסגור את המחשב לחלוטין, להוציא את התקע ולתת לו קצת לנוח (כ-10-15 דקות) והנה הפעלתי אותו מחדש, נכנסתי לאינטרנט ללא בעיות והנה אני כאן אתכם
נהניתי לקרוא את כל ההודעות והנספחים היפים שצרפתם אליהן
מיוחדת מ תומר לפזי על הברכה המקסימה ששלחת לו. הסברתי לו מה כתוב שם, הוא הפעיל אותה (ב-replay) כמה פעמים, ומאד מאד נהנה
מצרפת לכם אתר נחמד עם גלריה שלמה של ציורים בסימני קוד ascii . תהנו

emmy5

New member
דני חמודי , יופי של בדיחה ..

דנוש , אני כל כך צחקתי...לפעמים גם אני יכולה להגיד אותה ברכה ..חה חה חה

emmy5

New member
ננהל'ה , יש לך מצב רוח טוב ..אני

אני מאוד שמחה לראות אותך מספרת לנו בדיחות .. אז בוקר טוב ושמח ..

חה חה חה גדול!!! תודה דני ../images/Emo45.gif

ערב טוב לכולם, עם בוקר נסענו לבית לחם הגלילית, המושבה הטמפלרית הותיקה (נוסדה ב-1986 ע"י קבוצת גרמנים דתיים ומשיחיים שעם עליית הנאצים לשלטון תמכו בהם, עם הכרזת המדינה השלטון הראה להם את הדלת ופיצה אותם כספית תמורות רכושם ואדמותיהם), שילבנו טיול במושבה היפיפיה עם ביקור וקניות בחוות התבלינים המפורסמת שלה, ובית המלאכה ליצור סבון ריחני. סיימנו בארוחה צרפתית לא רעה בכלל במסעדה הפועלת במקום בשם "פרובנס הגלילית"...היה אחלה יום לטיולים, מזג האויר היה סגרירי לפרקים= אך לא קר והתאים להליכה ... והצפון שלנו כל כך ירוק ומנוקד במיליוני פרחים צבעוניים... תאווה לעיניים ואושר גדול ללבבות
ערב טוב לכולם

למעלה